20 Nisan 2024 Cumartesi

Şampiyon Banvit Bandırmaspor

Kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçe'yi 70-67 yenerek Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaştı.

Isparta

              Türkiye Basketbol Federasyonu 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan “Küçükler Türkiye Basketbol Şampiyonası” geçtiğimiz pazar günü 6 Mart Spor Salonunda düzenlenen final müsabakalarıyla sona erdi.  Banvit Bandırmaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan final maçı nefesleri kesti.

FİNALE YAKIŞAN BİR MAÇ OLDU

                Karşılaşmayı Vali Vahddetin Özkan, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük ve 1000 dolayında sporseverler izledi.

10 SAYILIK FARKI KAPATTI VE ŞAMPİYON OLDU

                 İlk periyodu 17-12 ve devreyi de 29-27 üstün tamamlayan Banvit Bandırmaspor, 3 periyoda 53-43 mağlup girdi. 10 sayılık farktan maçı çevirmeyi başaran Banvit Bandırmaspor, son dakikalarda kazandığı sayılarla maçı 70-67 kazanmasını bildi. Maçın hakemlerinin bitiş düdüğünün ardından salonda büyük coşku yaşandı. Büyük sevinç yaşayan şampiyon takımın sporcularına aileleri de eşlik etti ve salonun içine kadar girerek mutlu sona ulaşmanın coşkusunu yaşadılar.

ÖDÜLLER PROTOKOLDEN

                Müsabakaların ardından ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde şampiyonluk kupasını Bandırma Kırmızı Spor Kulübü sporcuları kaldırırken Fenerbahçe S.K. ikinci ve TED Ankara Kolejliler S.K. üçüncü oldu. Dereceye giren kulüplere ödüllerini Vali  Vahdettin Özkan, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek verdi.

"ISPARTA ORGANİZASYON ŞEHRİ OLDU"

                Finaller sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, dev organizasyonları Isparta'ya bir bir aldıklarını belirterek, "Bu hafta sonu Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Finallerinin yanı sıra, Küçük Kızlar Voleybol Yarı Finalleri ve Dağ Bisikleti Şampiyonası Isparta'mızda gerçekleşti. Spor organizasyonlarını almaya devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR