27 Nisan 2024 Cumartesi

SALON DOLDU TAŞTI

SALON DOLDU TAŞTI

Isparta

Ak Parti Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu Danışma Meclisi çoşkulu bir katılımla gerçekleşti.Salonu dolduran gençlerin tezahüratları eşliğinde kürsüye çıkan Ak Parti il Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ  Danışma Meclisinde şunları söyledi ;

Sayın divan kurulu, gençlik kolları mkyk üyem,  il başkanım ,milletvekillerim , kadın kolları başkanım,ilçe ,belde,köy ve mahalle başkanlarım,belediye başkanlarım ve belediye meclis üyeleri ,il  genel meclis başkanım ve üyeleri , bir çok programda  birlikte mesai harcadığımız emektar basın mensupları , sizleri temsil makamında bulunmaktan onur duyduğum genç yol  arkadaşlarım ,

Genişletilmiş il gençlik kolları danışma meclisimize hoşgeldiniz der ; danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

1071’ de malazgirtte anadolu’nun kapılarını bir daha hiç kapanmamak üzere açan atalarımızın torunları olarak mazimizde nice savaşlar ,   badireler atlatmasına rağmen asla yılmadan ,usanmadan mücadele edip tarihte destanlar yazan bu yüce millet ,yakın tarihtede gezi parkı , 17/25 aralık süreci , 15 temmuz  hain darbe girişimi , ve son olarakta ekonomik darbe girişimi gibi dış mihraplı  , içimizdeki piyonların görev aldığı senaryoları maalesef yaşamaktadır.

Ne yapsalar boş ; göklerden gelen bir karar vardır diyen bir lidere sahip olan güçlü türkiye elbet bu zor günleride aşmayı bilecek , daha da güçlenerek yol yürümeye devam edecektir.

2023 / 2053 / 2071 hedefleri doğrultusunda  güçlü türkiyenin 16 yıldır kesintisiz iktidarı olan ak parti’nin bir ferdi olmaktan şeref duyuyorum . Salonda bulunan  , ben dahil bir çoğumuz 3 kasım 2002 seçimlerinden öncesini hatırlamayacak kadar genç yaştayız. 16 yıldır  girdiği her seçimden güven tazeleyerek tek başına iktidar olan ak partinin genç neferleri olarak yaklaşan yerel seçimler sürecinde 2002 öncesi ve sonrası türkiye ‘yi bulunduğumuz bütün platformlarda üzerine basa basa anlatmalıyız. Özellikle reisimiz recep tayyip erdoğan ın  gençleri yedek klübesinde değil ilk 11  de görmek istiyoruz demesiyle başlayan ve bugün 18 yaşında bir gencimizin seçme ve seçilme hakkına sahip  olmasıyla , büyüyen türkiye de  ve dünya sahnesinde söz sahibi olabilmesi için gece gündüz demeden  , var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Eskiden gençler geleceğimizin teminatıdır denirdi ;  günümüzde ise biz gençler bugünün teminatı ; yarınların umudu olmak için emek harcıyor ve bu şiarla hareket ediyoruz.

Yaklaşan yerel seçimlerde biz gençler reisimiz recep tayyip erdoğan ın yolunda ilerleyerek belediye başkanlıkları  ,  meclis üyelikleri  için siyaset arenasında olacak ve reisimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmayacağız. Yolumuz uzun ve çetrefilli …. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bu davanın bir neferiyim ve olmayada devam edeceğim.

Şunu unutmamalıyız ki ak parti gençlik kolları  , siyasetin okulu ve omurgasıdır.

Evet!!!!!!....

Gönlümüz herdaim genç olsada  , fiziken yaşımız ilerliyor . Bugün siyasetin en keyifli kademesindeyiz ,  yarınlar ne getirir bilemem fakat şunu net bir şekilde ifade edebilirimki gençlik kolları ak parti siyasetinin kalbidir.

Burada bulunan siz kıymetli büyüklerimizin gençlik kollarının  kıymetini bildiğinizi düşünüyor olsamda hatırlatmakta bir bahis görmüyorum. Kalbi atmayan bir vücut nasıl yaşayamazsa ; gençliği olmayan bir teşkilatta yok olmaya mahkumdur diyerek sözlerime son verirken

Yaklaşan yerel seçimlerin başta ülkemize , milletimize , partimize  , teşkilatlarımıza  , aday adaylarımıza ve biz ak gençliğe hayırlı olmasını diler. Sizleri saygı ve hürmetle selamlarım.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MERDO

08 Kasım 2018 Perşembe 20:39

Ispartanın yakın gelecekteki İşadamları, Cemaat liderleri, Müdürlerisiniz sizler. Gariban olmayanlardan, garibansanızda artık Güçlülerindensiniz sizler. TÜRKİYE SİZİNLE GURURRRR DUYUYOR.

Alper

06 Kasım 2018 Salı 15:41

Gençler, metni yazmış basına vermiş. Ah bu Ak gençler, biraz kitap okusalar, biraz kültürlü olsalar, yukarıdaki metinde ilkokul çocuğunun yapmayacağı gramer ve kelime hatalarını yapmazlar. Neyse Malzeme bu

Vatandaş

06 Kasım 2018 Salı 14:13

Boş yapmayın gençler baba parasıyla yaşayınca hayat toz pembe herhalde bunlara göre

vatandaş

06 Kasım 2018 Salı 13:40

AK partili olarak niye ayırdım yapıllıyor Başkanım 44 mahalle başkanlarından çağrılmadı hayırdır

Akgençlik

06 Kasım 2018 Salı 12:53

Ak gençliğin farkı kendini her yerde belli ediyor

Ak. Gençlik

06 Kasım 2018 Salı 12:49

İşte Yaşar Başkanın teşkilatının gücü

Sanayici

06 Kasım 2018 Salı 12:43

Ne zaman bir derdimiz olsa geri çevirmeden dinler ve elinden geleni yapar güler yüz önemli gerçekten abi gibi abi

Akgençlik

06 Kasım 2018 Salı 12:13

Gençliğin abisi Yaşar Başkan gençlik kolları seninle gurur duyuyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR