27 Nisan 2024 Cumartesi

Yalvaç’ta cadde halka yetmedi

Yalvaç’ta cadde halka yetmedi

Isparta

Yalvaç AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar yemeğine 6 bin 500 kişi  katıldı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu ve milletvekili Osman Zabun’un da katıldığı iftar yemeğinde SKM önünde bulunan caddeye konulan masalar yetmedi. İftar yemeğine gelen çoğu partili ikinci serviste yemeklerini yiyebildi.

Belediye Başkan adayı Sürmeli Yağcı, “Ben ta baştan beri söylüyorum. Yalvaç hizmeti özledi. Yalvaç iktidarı özledi. Yalvaç oturan değil, çalışan ve üreten başkanı özledi. Benim daha fazla bir şey söylememe hacet kaldı mı? İşte tablo ortada. Tüm hemşerilerime gönül dolusu teşekkür ediyorum.  Sayın Bakan yardımcımız da gördüğü bu manzara karşısında ‘-Hayırlı olsun başkan sen zaferini şimdiden ilan etmişsin. Allah yolunu açık etsin’ diyerek bizi taltif etti. Ben sayın bakan yardımcımıza ve değerli milletvekilimize de bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Rabbim bu mübarek Ramazan ayında kurulan irfan sofralarında gösterdiğimiz birlik ve beraberliği daim eylesin ve 31 Mart’ta özlenen Yalvaç tablosunu bizlere nasip etsin” sözleri ile şükran duygularını ifade etti.
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gencer Kondal da, 3 dönemdir belediye meclis üyesi olarak görev yaptığını ve çok seçimlerde aktif rol aldığını belirterek; ‘Tüm samimiyetimle söylüyorum hiçbir seçimde Yalvaçlı seçmeni bu kadar kararlı bu kadar birlik içerisinde görmedim. AK Parti belediyeciliğini özleyen Yalvaç halkı kararını çoktan vermiş ve 31 Mart’ı beklemektedir. İnşallah Pazar akşamı saatler 20’yi gösterdiğinde Yalvaç’ın zaferini kutluyor olacağız. Bugün düzenlediğimiz iftar yemeğine katılımlarından dolayı sayın bakan yardımcımız ve milletvekilimiz başta olmak üzere tüm misafirlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum’ dedi.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR