27 Nisan 2024 Cumartesi

SALİM GÜNTAÇ'A CEVAP VE SORULAR

SALİM GÜNTAÇ'A CEVAP VE SORULAR

Isparta

Facebook üzerinden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a bazı sorular yönelten AK Parti Belediye Meclis üyesi Salim Nuri Güntaç’a Başkan Günaydın’ın Basın Danışmanı Enver Taha Aydın cevap verdi.


15 Temmuz’daki hain darbe girişiminden sonra, ülke genelinde; özellikle Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yapıcı ve devletçi tavırları sayesinde oluşan olumlu siyasi atmosferi, kendileri kaostan, kavgadan ve sağa sola çamur atmaktan beslendiği için sabote etmeye çalışanlar var.

            Bunlardan bir tanesi de AKP’nin Belediye Meclis Üyesi Salim Nuri Güntaç. Salim beyin bugüne kadar Isparta için hiçbir faydalı önerisini duymadım. Halkımızın;insanlık için, Isparta için fikir üretsin, faydalı olsun diye belediye meclis üyesi seçtiği Salim bey bütün mesaisini Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a iftira atmakla dolduruyor.

            Sayın Günaydın’ın bu memlekette isminin reyting yaptığını bilen, başkan beye çatarsa kendisinin de prim yapacağını zanneden bu zat; bugüne kadar bu şekilde siyaset yapan arkadaşlarının siyasi olarak şu anda nasıl yok olup gittiklerine bir baksa bu yanlışından dönebilir.

            Salim Nuri Güntaç sosyal medyadaki hesabından, Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a bazı sorular sormuş. Soruların cevabına geçmeden önce şunu belirtmeliyim ki; soruların tamamı da iftira, yalan ve yanlış.

            Salim Güntaç; “Paralel yapıyla ilişkisi tartışmasız olan sahiplerinin kimi içeriye alınmış, kimi yurtdışına kaçmış olan Kadıahmetoğulları şirketine neden yaptırım uygulanmıyor?”, “Neden hala daha icra takibatına gidilmiyor?”, “Şayet gidildi ise neden dava numarası ve hangi mahkemede sürecin devam ettiği basına açıklanmıyor?” diye sorular sormuş.

    Salim Nuri Güntaç AKP’nin belediye meclis üyesi. Kendisi istese bu soruları direk belediyeye sorarak cevap alabilir. Ancak Salim Güntaç’ın derdi cevap almak değil de; dikkat çekmek, reklam yapmak olduğu için Facebook’tan yazı yazıp bu yazdıklarını da tanıdığı gazetecilere haber yaptırma yolunu tercih ediyor.

    Madem Salim Nuri Güntaç zahmet edip direk belediyeye değil de sosyal medyadan sormayı tercih etmiş, bende onun adına belediye avukatlarından aldığım resmi bilgileri kendisiyle paylaşayım;

    BİR: Kadıahmetoğulları’nı Isparta’ya getiren, ona ihale veren, bu insanları Isparta’nın başına musallat eden sizin partinizden belediye başkanlığı yapan Hasan Balaman’dır. Bu firma ile ilgili, ilki 2010 yılında (Başkan Günaydın seçildikten 1 sene sonra) sonuncusu da 2015 yılının 12.’nci ayında olmak üzere 8 farklı dava açılmış.

    İKİ: AKP’li belediye başkanının Isparta’nın başına bela ettiği Kadıahmetoğulları firmasına Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın belediye başkanlığı süresince, 3 farklı icra işlemi yapılmış.

    ÜÇ: Salim Güntaç dava numarası ve hangi mahkeme olduğunu sormuş;

    1- Isparta 2.İcra Müdürlüğü – 2014/3447

    2- Isparta 3.İcra Müdürlüğü – 2015/2552

    3- 2. AsliyeHukuk Mahkemesi 2015/559 E.

Salim Güntaç eğer isterse kendisine Kadıahmetoğulları ileilgili bugüne kadar yapılan hukuki işlemlerle ilgili 3 sayfalık raporu daverebilirim.

** BENİM DE SORULARIM VAR

    Salim Güntaç’ın sorduğu soruların ‘resmi’ cevapları bunlar. Benimde Salim Güntaç’a bazı sorularım olacak.

    BİR: AKP’li bir belediye başkanının Isparta’nın başına bela ettiği bu FETÖ’cü olduğu iddia edilen Kadıahmetoğulları ile ilgili yapılan hukuki işlemleri, bu firmanın kayırılmadığını resmi belgelerle ispat ettim; şimdi Sayın Günaydın’dan özür dileyecek misiniz?

    İKİ: Bir zamanlar Amerika’ya gidip Fetullah Gülen’le görüşmek istediniz mi? Görüşme talebiniz reddedilince, şu anda FETÖ operasyonundan tutuklu bir kişiyi araya sokarak Fetullah Gülen’le görüştünüz mü?

    ÜÇ: Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ı 17-25 Aralık sürecinden sonra yurt temel atma törenlerine katılmakla suçluyorsunuz;

    ** Senin de mensubu olduğun AKP hükümetinin, paralel yapınınsendikası Aktif-Sen’e 14 Temmuz’da (darbeden bir gün önce) sendika parasıyatırdığı ortaya çıktı,

    ** Gazete haberlerinden de görebileceğiniz gibi, FETÖ’nün başı Fetullah Gülen’in emekli maaşı 15 Haziran 2016’ya kadar ödenmiş. Yani17-25 Aralık’tan sonra kesilmemiş,

    ** Gazeteci Fehmi Koru son kitabında, 17-25 Aralık’tan sonra bizzat Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pensilvanya’ya Fetullah Gülen’le görüşmesi için gönderildiğini söylüyor.

    Peki Salim Güntaç bey; yurt temeli attı diye Sayın Günaydın’ı eleştiriyorsun da, 17-25 Aralık’tan sonra yukarıda saydıklarımı yapan AKP’yi neden eleştirmiyorsun? Bu zamana kadar bu bilgiler sende yoktuysa eğer şimdi öğrendin; 17-25 Aralık’tan sonra bunları yapan AKP’den istifa etmeyi düşünüyor musun?

   DÖRT: Salim bey sizin, Fetullah Gülen televizyona çıktığında oturup ailenizle amcanız Nuri Güntaç ile izleyip, onun kitaplarını okuduğunuz iddia ediliyor. Bu doğru mu?

   BEŞ:Kendi korkularınızı Sayın Başkana çamur atarak mı bastırmaya çalışıyorsunuz?

    Salim bey ben sizin sorularınıza cevap verdim. Sizden de benim sorularıma cevap vermenizi rica ediyorum.

    Salim Güntaç bey siz belediye meclis üyesisiniz. Belediyeden istediğiniz bilgiyi istediğiniz zaman alabilirsiniz. Bu şekilde şov yapmaya çalıştığınızı, Sayın Günaydın sanki FETÖ’cüymüş gibi bir algı oluşturma gayreti içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Ancak bu çamur Sayın Günaydın’a yapışmaz, bu oyun tutmaz.

** MİLLİ MUTABAKATI BOZMAYIN

İl Başkanı Sayın Osman Zabun, Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç belediye başkanımıza 15 Temmuz operasyonu ile ilgili teşekkür ederken, Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık Isparta ziyaretinde programında olmamasına rağmen özellikle Sayın Başkanı makamında ziyaret ederken bu konuşmanız tamamen boş, yersiz ve kastidir. Oluşan milli mutabakat havasını bozma gayretidir. Bu hava bozulursa ne AKP’ye yarar ne de MHP’ye. Bu sadece FETÖ’ye yarar. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günler de birliği bozmak isteyen de baş FETÖ’cüdür.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gökhan

17 Aralık 2018 Pazartesi 21:54

Güntaçın ne olduğunu biliyoruz kendinşzi yormayın hala imza veriyormu bu güntaç denen oğlan

Sıkılmış akp li

17 Aralık 2018 Pazartesi 15:20

Adam ıspartayı yaşanabilir en iyi kent seçtirsin kaç sefer yorumlara bak zihniyete bak kaç yıldır belediyeyi peşkeş çekemediniz tabi istanbul a zihniyet bozuk zihniyet ne yaparsan yap herkes büyüğüne yaranmanın derdinde akpli olarak utanıyorum artık sizde gidin allahınızı severseniz sizlere inat yine günaydını seçeceğiz

demokrasi

03 Eylül 2016 Cumartesi 22:06

özaldan sonra oy pokuna fetocu teröristlere yardım etme yarışı 2002 de başlamıştır17 25 aralıkta aralarına şeytan girip birbirlerine düşmüşlerdir.

mustafa donat

03 Eylül 2016 Cumartesi 19:10

evet salim bey mikrofon sizde

Hasan YILMAZ inş. müh. AKP Milv. Aday Adayı

03 Eylül 2016 Cumartesi 14:01

Açıklamalar için teşekkür ederim.AncakSorulan sorulardan birisi de Kadıahmetogullari firmasından destek aldınız da ondan mı üzerine gitmediniz Ayrıca % 80 tapu devrini onun için mi yaptınız Bunlarla ilgili bi cevap verilmemiş durumda.VeSaat kulesinin daha büyük bi meydan daYapılması daha güzel ve estetik olurdu.Ve Bilinen Fetoşcularin açıklanmaması MHP yöneticilerini ve Bel.Bşk. zan altında bırakacaktır.

Hasan YILMAZ inş. müh. AKP Milv. Aday Adayı

03 Eylül 2016 Cumartesi 13:43

Bu açıklamalar için teşekkür ederim.

Akif ceyhan

03 Eylül 2016 Cumartesi 18:58

Gelmis mhp'nin yalakaligini yapiyorsun.Allah korusun bir de aday veya mv olaydin yandiydik.bir de muhendismissin git 2 kelam et saat ucubesi hk be adam.yaziklar olsun

Besim çekiç

03 Eylül 2016 Cumartesi 12:55

Neymiş Enver niye cevap veriyormuş? Ya arkadaş akıl var mantık var, belediye başkanının işi gücü yok salim beylemi uğraşacak. Tabikide basın danışmanı cevap verecek. Yol yordam bilmeden yorum yapmayın. Biz Balaman döneminide iyi biliyoruz rahat olun...

Selim Günay

03 Eylül 2016 Cumartesi 12:51

Arkadaşlar ne kadar ayıp şeyler okuyorum. Yok bilmem arsa, yok o yok bu. Ya bırakın bu işleri. 15 Temmuz'da ülkemiz o kadar sıkıntılı bir noktadan geçtiki Allah korudu. Olay şu; fetö ye kim destek verdiyse Allah belasını versin. Herkes işine baksın. Birilerini karalama kampanyası yapmayın. Salim bey reklam hareketleri içerisinde. Sanırım gelecek dönem vekil adaylığı düşünüyor. Isparta'ya hizmet eden belli, bu fetöcülerle beraber yürüyende belli.

ISPARTALI

03 Eylül 2016 Cumartesi 10:41

salim sen deden gibi olamazsın çünkü o zamanlar insanlar kördü bir şeyler görmüyordu.cemaat ayaklarıyla zengin olmuş.insanların parasını kullanmış.ancak şimdi herkesin gözü açıldı.bu ayaklarla BİR ŞEY ÜTEMEZSİN DOLMUŞA GELME.Ayrıca günaydının fetocu oldugunu cümle alenm biliyor.bekle sıra onada gelecek içlerinden birisi eninde sonunda ötecek

hasan

03 Eylül 2016 Cumartesi 10:40

akp li arkadaşlar konuşurken 500 sefer düşünün sonra konuş itkm yi ihale yapan kim ?o ihaleye kanunen ısprtalının paraları paşgeş çekiliyor diye dava açan mhp li belediye meclis üyeleriyle işiyle malıyla uğraşan kim mhp li meclis üyelerini davadan vazgeçirmek için her türlü ahlaksızlığı yapan ve senin de içinde olduğun siyasi parti yani sizler nerdeydiniz niye karşı çıkmadınız itkm peşgeşine dönemin bel. başkanı ve kadıahmet şirketi şartnamede sidikliğine kadar bağlamış ziya başkan kanunen çözdü

3232

03 Eylül 2016 Cumartesi 10:03

envere sorarlar madem bütün herşeyi biliyorsun şu çünürde başkanın aldığı ve çevresine adeta hediye eder gibi aldırdığı arsalar hakkında ne düşünüyorsun ve yeni yapılması beklenen otogar projesinde kimlerin arsaları var merak ettiğimiz için soruyorum

GÖKHAN

03 Eylül 2016 Cumartesi 09:30

Yine yorumlardan anlaşıldığı üzere vatanı sevmek ülkücülere edebiyat yapmak boş adamlara kalmış.Unutmayın ki vatanını en çok seven ona en iyi hizmet edendir.Bu konuda bir Ispartalı olarak Yusuf Ziyayı tebrik ediyorum.Ha sizlere gelince adam size cevap vermiş siz adamın askerliğine kadar düşürmüşsünüz seviyeyi.

Hatice

03 Eylül 2016 Cumartesi 05:38

Bizleri birbirimize dusuren Fetoya Fetoya hizmet edenlerin Allah belasını versin.Hem bu dunyada hem Ahiretde iki yakalari bir araya gelmesin.

Mucahit

03 Eylül 2016 Cumartesi 04:59

Ben bir insanı ****iz ederken yuzune gozlerine bakarım orada ne gordugum mühimdir.

Hakkı

03 Eylül 2016 Cumartesi 04:57

Amin

Vatandaş

03 Eylül 2016 Cumartesi 04:55

Buradan yetkili mercilere sesleniyorum suya her ay kaç tl para ofuyoruz icme suyunu bir ****iz yapilmasini istiyoruz

Enver Taha

03 Eylül 2016 Cumartesi 04:46

Turkide Fetonun en cok yuvalandigi il Isparta ve ilceleri feto tamamen temizlendimi yerel secimleri o zaman gorecegiz Insallah Ispartamıza yakisan esnafiyla halkiyla ic ice olan hizmet yagdiran bir baskan gelir Amin

Enver Taha

03 Eylül 2016 Cumartesi 04:42

8)Birilerine verilen araziler cay bahceleri dukkanlar cok sey var Insallah Ispartamiza adam gibi adam bir baskan secilir butur mesajlara tenezzul kalmaz Herkes isini yapar

Enver Taha

03 Eylül 2016 Cumartesi 04:39

3.seçim zamanı seçimleri kazabacagını tegit için hangi cinci hocalarla hangi feto liderleriyle gorusdumu4.belediyede ateskul ailesi ve baskanin yakini kaç kisi calisiyo ozel kalem dahil5.neden hep kule yapiyor cok merak ediyom.tabakhane dururken6.Ozel kalem mudurunun bocuzadenin ust tarafindaki luks yurdu baskan beyin kizinin yardimiyla yapildi deniliyor.7.Nicin baskan bey esnaf mahalle toplantilari yapmiyOr

Enver Taha

03 Eylül 2016 Cumartesi 04:30

Ya baskan bey kendisi neden cevap vermiyo herbiseyine enver taha cevap veriyo.Enver Taha Belediyeden nekadar maaş alįyor.sorularım enver tahaya madem her kinuda sozculuk yapiyo cok biliyo simdiki sorularimada cevap versin1.Başkan beyin Ispartayı boşverelim Antalyada Ateşgulle beraber nekadar ****rimenkulu var2.bi soglenti duydum dogrumu baskan çünür havzasından aldıģı arazilerin bir kısmını rahmetli camcı Bayramın uzerine yapmış vefat edincede eşiyle gõrüşülmüş

Kaan

03 Eylül 2016 Cumartesi 02:50

Enver efendi acilan davalari yazmissin anladikta diger sorularada bir cevap verseydin iyiydi???senin baskanin feto liderleriyle boy boy poz verirken o salim guntac ve kadir ozkan bu adamlarla catir catir kavga ediyordu!!!mutabakat gercek ulkucu ve milletle yapildu bunuda unutmayin!!fetocu belediye baskanlariyla degil!!!

32

03 Eylül 2016 Cumartesi 01:44

Birde su 15 temuzda siz nerdeydiniz biz askerin onunu kestik diyenler var ya , evet sizin haberiniz yoktur bekli bizim Liderimiz makama saygisindan sizin kini teyaresinin inmesi icin referans oldu yetmezmi aganizi iptrn aldik , sizin kazdiginiz kuyulari biz balyozda ergenekonda gorduk yerine yerlestirdiginiz sizin badem biyklilar ve cenabi size darbe yapti az utaninda biz nerde yanlis yapiyoruz diye az derdinize yanin.

Joseph Ziya Morning

03 Eylül 2016 Cumartesi 00:56

Basın Sözcüsünün Cevap yazısındaki uslübuna bakarmısınız? Kullandığı dil hiç değişmeyen sonradan Mhpnin içerisine ışınlanmış paralel çakma ülkücü üslubu,bu cevap yazısı değil resmen savaş ilanıdır! ITKM nin neden açılmadığını merak edenler IYAŞ parkta kimlere bedavadan mağaza verildiğini araştırsın kafasındaki soru işaretleri gider. Merak Etmeyin 2.Dalgada Altınbaşak okul aile birliği başkanının,babasıda gidecek!Ölmüş insana hırsız diyecek kadar arsızlaşmışsa, bilinki korkusundandır. Yusufyusuf

Ali

03 Eylül 2016 Cumartesi 00:21

Meclis toplantısında buna dedilerki okuduğunu anlamıyosunn yalan söylüyosun DOĞRUYMUŞ gerçekten anlamıyor bi insan kendini bu kadar yerin dibine sokar

ISPARTA

03 Eylül 2016 Cumartesi 00:04

MILLI MUTABAKATMI? ODA NE? ACABA ANLAYABILIYORMU BU SAHIS? CUMHURBASKANI NE DEDI BIZ CANAKKALE RUHUNU MILLI MUTABAKATI SAGLADIK BOZDURMAYIZ; MESELA DANISMANIMIN MUHALEFET PARTILERI ICIN YAPMIS OLDUGU HADSIZ KONUSMA ICIN ÖZÜR DILEMESINI SÖYLEDIK!" DEMISTI. ACABA SIMDI BÖYLE BOZGUNCULARIN AK PARTI SAFLARINDA OLMASINA NE GIBI ÖNLEMLER ALACAK AK PARTI YETKILILERI!

Ali ihsan

02 Eylül 2016 Cuma 23:31

Nuri bey neden bu kadar kızdınız ki? Yeğenin soru sormuş, adamlar cevap vermiş, adamlar soru sormuş sizde isterseniz cevap verirsiniz. Yoksa öyle bir durum doğru mu diye sormuşya değil der geçersin. Bence bu hiddet biraz sizi ele vermiş. Saygılar

Ak ıspartalı

02 Eylül 2016 Cuma 23:18

a.a rumuzlu kardeşimin de dediği gibi eğirdir belediyesi komondonunnun önünü kazdığı gün siz neredeydiniz ve nereyi kazdınız? Guntac beyi çocukluğundan bilirim azılı bir feto düşmanıdır. Çocukken de öyleydi.

Salim

02 Eylül 2016 Cuma 22:55

Salim Güntaç meclis üyesi ne oldu crvaplar tatmin etmedimi .İcra tarih sayı numaralarını yaz bir yerinede pazartesi git bajalım icraya belediye ne yapmış .Öyle artist tavırlarla bu işler olmuyor cnm.İcraat gör hizmet görde sus biraz oldumu.İTKM yi kim ihale etti kimler peşkeş çekti .Ispartanın o yerde kaç dükkanı vardı ...Sağ olsun Günaydın Bşk na hiç yoktan 45 dükkanı ıspartaya kazandırdı .Oldumu sayın Güntaç vatandaş gerşeyin farkında bilincinde...

cerit

02 Eylül 2016 Cuma 22:50

Yazilanlari takip ediyorum, bu akep nin meclis uyesi kim ki nasil cesaret ediyor?usta Hirsiz ev sahibini kovarmis ,onu suclu cikarirmis ya aynen Boyle, sizin zihniyetiniz bozuk akliniz ancak hizmet dendimi o malum mensubu oldugunuz hizmet hareketi gelir birakinda Ziya Gunaydin asil millete hizmet etmeye devam etsin, Aga babalarin Turkiyenin basina bela eti feto itini sizde ispartanin basina bela etiniz asil fetocunun basi sensin salim guntac

Çöldeki Kutup Ayısı

02 Eylül 2016 Cuma 22:45

Salim Güntaç efendi anlaşıldığı kadarıyla belediye başkanlığına adayın. Ama kendine yanlış yol seçmiştir eğer dürüst niyetle hizmet için adayan başkanın karşısında değil yanında ol Hak adına halka hizmetin ne demek olduğunu öğrenirsin yoksa böyle boş teneke sesi çıkarırsın.Ha bu arada yeri gelmişken ruh ikizin İsmail Tanışması da sevgiyle selamlıyorum.

Mustafa

02 Eylül 2016 Cuma 22:42

Türkiye'nin yaşanılabilir en güzel şehri yapmış,altyapısıyla,üstyapısıyla,temizliğiyle,şehre kattığı doğal güzeliklerle örnek olmuş bir belediye başkanına bu yyapılan haksızlıktır.Allah razı olsun sayın başkanımızdan.

okan

02 Eylül 2016 Cuma 22:39

Enver taha kardeşimin ağzına sağlık sayın yusuf ziya günaydın bu ısparta için neler yapmadı artık suçlamayı bırakıp yardımcı olun ki ıspartamız daha güzel olsun bazı şahısların tek yapabildiği ısparta için sadece eleştiri kendinizi küçük düşürmeyin bari eleştiri yapmakla ne çıkar sahibi olacaksınız acaba

Xxxcccakp

02 Eylül 2016 Cuma 22:38

Ayıp ya ayıp memleketin bukadar derdi varken gündeme gelmek için vatanına memleketine bu kadar sevdalı bir belediye başkanımız varken onun sırtından pirim yapma pesindesiniz siz daha görmüyorsunuz MHP AKP birlik içindeyken beyin kafasını yaşıyor bu Güntac bey diyorum adabimdan

halk

02 Eylül 2016 Cuma 22:27

guntac acilen akp ihra edilmelidir.azılı fetocu ve gunaydın cok iyi cvp vermekle kalmayıp cevaplarda istemis,akp yuzkarasi günctac acilen ihrac edilmeli

Gökhan

02 Eylül 2016 Cuma 22:20

Boşuna kendini yorma Enver kardeşim.Isparta hizmete doydukça birilerinin karnı ağrıyor.Şükürler Olsun Sayın Başkanımızın hizmetleri sayesinde Ispartalının kafası rahat gerisi lafu güzaf.

Ispartalı

02 Eylül 2016 Cuma 22:01

Salim beye ne yapması gerektiğini hangi vasıflara soruyorsunuz. Siz göreviniz ne. MHP belediye meclis üyesimisiniz.salim bey belediye başkanından yanıt istiyor siz neden üstünüze alınıp savunma yapma gereksinimi yapıp çamur atıyorsun.

sorulması gereken soru çok

02 Eylül 2016 Cuma 21:30

15 temmuz akşamı belediyeciler neredeymiş? eğirdir belediyesi askeriyenin önünü kazımış. bizimkiler nereyi kazmış? hangi yolu kesmiş? ben o gece hic birini görmedim gördüm diyeni de duymadım

Vatansever

02 Eylül 2016 Cuma 21:18

Sn salim Nuri guntaç bu kadar siyasetin içinde olan insanın içinde senin sesinin çıkmasını hoşuma gitti tebrik ederim konu ne olursa olsun genç bir siyasetçi olarak ağa babaların susarken senin sesinin çıkması ileride güzel şeylerin olmasının işaretidir

oguz

02 Eylül 2016 Cuma 21:10

Güntaç beyin niye hizmet ettiği anlaşılamaz bir durum.AKP iL YÖnetimi derhal AKP üyeliğinden Bu Şahsı silmeli.AKP MHP Şu zor günlerde birbirine destek olurken,Güntaç beylerde nifak ****k ile meşguller,sanırım Bu durum kime hizmet ediyor herkes tahmin edebilir.AKP İl yönetimi lütfen uyumayınız.

Enver Taha AYDIN BEY

02 Eylül 2016 Cuma 21:08

Eleştiri her zaman olur ve kabul edilir fakat Isparta'nın seçtiği belediye Başkan'ına yıpratmaya yönelik haksız eleştiriyi doğru bulmuyorum

Cemal

02 Eylül 2016 Cuma 20:41

herkes sekil pesinde birilerine basip yukselmeye calisan bu zata bence az bile solemissiniz. Siyasetin en onemli kurali EDEPTIR.

ali demirtaş

02 Eylül 2016 Cuma 20:14

5. Memlekette bu kadar mimar mühendis varken belediyenin yani kamunun işlerini 1. derece yakını olan kızına yaptırtmak etikmi hakkaniyete uygun mu?

ali demirtaş

02 Eylül 2016 Cuma 20:05

3. Dokunulmazlığı olmayan Sayın merhum Hasan Balaman hakkında mahkumiyet kararı var mı?4 Başkanınızın görevini kötüye kullanmaktan aldığı 4 yıl 2 ay hapis cezasının yargıtay safhasında bozulmasıyla fetö örgütüne yakınlaşması arasında bir korelasyon var mı?

ali demirtaş

02 Eylül 2016 Cuma 20:05

Ben de birkaç soru sormak istiyorum:1. Saat kulesinin doğal afetler vb. olumsuz durumlarda trafik güvenliği ve inşaat tekniği açısından tehlikesiz olduğuna dair kamuoyunu tatmin edecek resmi raporunuz var mı? varsa yayınlamak için neden bekliyorsunuz?2. Belediyenizde açığa alınan fetöcü elemanları önceki bşk. mı göreve almıştı? Diyet mi kandırılmamı?

ali demirtaş

02 Eylül 2016 Cuma 20:05

*Salim Bey’in aile mahremi hk. 5N1K kuralına riayet etmeden asla ispatlayamayacağınız dedikodularla yaptığınız ithamlar gazeteciliğin namusuna sığmaz bu olsa olsa tetikçiliktir.

ali demirtaş

02 Eylül 2016 Cuma 20:04

*Fehmi Koru’nun RTE ile değil Abdullah Gül ile onlarca yıla varan dostluğu herkesin malumuyken ve şahsın son 3 yıldaki yazılarında Erdoğan karşıtlığı o kadar belirginken tanıklığına güvenilemeyeceği açıktır.*N.U.’nun bağlantıları bilinmesine rağmen BB hakkıyla yapamayacağı bilindiği halde aday gösterilmesi ise zamanın siyasi aktörlerince Isparta Bel Bşk.’nın istenmediği şeklinde yorumlanarak zatına teveccüh gösterilmemiş ve 5614 oy farkla “kötünün iyisi” seçilmiştir.

ali demirtaş

02 Eylül 2016 Cuma 20:04

+Kaldıki anılan sendika OHAL kapsamında darbe girişimi sonrası kapatılmış, üyeleri açığa alınmış ve bunların bir kısmı bugün ihraç edilmiştir.*Emekli maaşının yatırılması, bu yapının SGK içindeki militanları tarafından TCK kapsamında suç sayılan evrakta sahtecilik yoluyla gerçekleşmiş ve durumun anlaşılmasıyla kesilmiş ve fetö liderinin dolaylı yollardan militanlarınca idare edilen milyarlarca TL tutarındaki mal varlığı hazineye gelir olarak kazandırılmıştır.

ali demirtaş

02 Eylül 2016 Cuma 20:03

*Sağdan soldan duyduğunuz dedikodularla insanları karalamayın. varsa delil, tanık vs. 17 aralık sonrası böyle bir durum gerçekleşmişse yazın ispatlayın millet öğrensin.*Sendikalar yasal izinle kurulduğu için kapatılması da yasal çerçevede gerçekleşir ve hukuken tüzel kişiliği sona erdirilmediği sürece devletten desteğini alır aksi hukuken imkansızdır.Bu durumun nedeni hukuki süreçtir +

ne zaman

02 Eylül 2016 Cuma 19:52

cevap çok güzel olmuş. kendisi bu fetö den ne zaman uzaklaşmış veya kripto olarak pensilvanyadan gelen emirlerle memleketi karıştırmaya mı çalışıyor.

Hh

02 Eylül 2016 Cuma 19:45

Reklam...bak gazeteci cvp vermiş. Sende cvp ver bakalım

Ateş

02 Eylül 2016 Cuma 19:24

Enver Taha kardeşim kalemine sağlık.Sağ Salim Güntaç adlı şahıs bunlara cevap denir cevap.İki elini başın arasına alda bu gece bir düşün.Benim partim ,partimin büyükleri ne yapıyor ben ne yaptım diye iyice düşün oldumu.Şova gerek karnımız tok .Sayın Günaydın ne yaptığını bilen başarılı vede ıspartanın menfaatlerini koruyan birisidir.

Nuri güntaç

02 Eylül 2016 Cuma 19:16

Sayın günaydın beni ve ailemle birlikte feto denen vatan hainini televizyonda izlediğimizi söylüyorsun .bunu ispat etmeye davet ediyorum .şayet bunu ispat etmez isen sen bir müşterisine. Bende sana diyorum ki Altınbaşak yurdunun projesini sen çizmedinmi. Fetoyla beraber kahvaltı yapmadınmı .hade burada yalan de .benim ismimi zikrederken bin düşün .benim ağzımı açtırmaZararlı sen cıkarsın

serdar

02 Eylül 2016 Cuma 18:55

milli mutabakattan bahseden başkan borazanı:Milli mutabakat neiçin olmuştur söylermisin? fetö nun yaptıklarının araştırılması, bulunduğu yerde gerekenin yapılması için değilmi ? sayın salim nuri güntaç ne yapmış fetö cu kadıahmet oğulları hakkında işlemi sormuş , değilmi kuzum . peki sen başkan ( MUHATAB BAŞKAN) niçin soruyu başka mecralara çekip algı operasyonu yapıyorsunuzki.soru cevap ister , saptırmayı halk çok güzel yorumlar . yorumluyoruzda.

Niyazi gul

02 Eylül 2016 Cuma 18:49

Agziniza ,kaleminize saglik enver bey.salim ve bunun gibi tiplerin belediye meclisinde ne is yaptigini isparta halki cok iyi biliyor.salim ve kankilerinin tek bir amaci var imar kapatmak ,bina dikmek.iste bu salim ve kankileri yuzunden akp ispartada iki donemdir belediyeyi kaybediyor..bunlar iste gercek ak parti dusmanlaridir..reis isallah bunlari isparta teskilatindan temizleyerek yeni bir sayfa acacak .saygilar

ERKAN

02 Eylül 2016 Cuma 18:39

SALİM GUNTAC A SORDUĞUN TÜM SORULARIN CEVABINI GEZİ OLAYLARINDA 17-25 ARALIK SURECINDE 25 KİŞİYLE İSİAD TAN İSTİFA EDİP BAŞKALDIRIŞINDA, SON OLARAKTA DARBE GECESİ DAHA KİMSE MEYDANDA YOKKEN MEYDAN OKUYUŞUYLA ORTAYA KOYDU!!!!

ERKAN

02 Eylül 2016 Cuma 18:38

TAHA : GÖRÜNEN OKİ SAYIN GÜNTAÇ,IN SORULARI SAYIN BAŞKANI ABONDELE HALE GETİRMİŞ. SUÇ ÜSTÜ YAPILMANIN PANİKLEMESİ FAZLASI İLE İFADELERİNDE GÖRÜLÜYORKİ TELAŞLA YANLIŞ BATAKLIĞINA DÜŞMÜŞSÜNÜZ. SİZ SORULAN SORULARA DEĞİL SORULMIYANLAR ÜZERİNDEN .CEVAP VERMİŞSİNİZ.NİÇİN MÜTEAHHİT FİRMA KORUNMA ALANINA ALINIYOR.SEN ONUN CEVABINI VER!!!!UCUZ SIYASET YAPIP SORUYA SORUYLA KARSILIK VERME!!

aslı

02 Eylül 2016 Cuma 18:09

pazartesi hangi yüzle gelip oturacaksın meclis salonunda.enverin soru süper bu arada amerikaya gidip görüşmek için kimi araya soktun orda bile sallayan yok girememiş fettuşun yanına:)))))

Sezgin çapa

02 Eylül 2016 Cuma 18:06

Salim bey Isparta'yla faydalı ne yaptında şimdi reklamcı oldun?

nesrin

02 Eylül 2016 Cuma 18:06

birilerini laf olsun diye eleştirenler zamanla kaybolur gider öne cıkmak için anlamsız yorumlar ve gundem yapmak için lafla bi yere gelenler öbün dunyadada bir lafla giderler

hasan

02 Eylül 2016 Cuma 18:06

KİMYASI BOZULMUŞTUR YİNE ŞAMAROĞLANININ.2 SATIR YAZI YAZDI WAİKİKİYE DÖNDÜ HERİF.VİTRİN BOZULDU YİNE GÜNTAÇ....BRAWO ETA

Ayşe bulut

02 Eylül 2016 Cuma 18:05

Gerek MHP gerek Bahçeli gerek günaydın süreçte devletinin yanında oldu. Ben bir ak partili olarak salim beyin yazdıklarını hiç hoş bulmuyorum ve art niyetli görüyorum.

Ali Caner

02 Eylül 2016 Cuma 18:05

Çok doğru tespitler yazmış, çuk oturmuş, birliği bozan fetöye hizmet eder

Ali Servet

02 Eylül 2016 Cuma 18:04

Evet gündeme gelmek için soru sormuşlar ve cevapta güzel olmuş. Bu soruların cevabını bizde merak ediyoruz geröekten...

Adil can

02 Eylül 2016 Cuma 18:03

Evet yalan yanlış sorması basit belgelerle çocuk cevaplamış. Yapılcaksa böyle yapılsın iş. Bu sorulara cevap verebilecekmi salim bey?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR