26 Nisan 2024 Cuma

SALI GÜNLERİ SİZLERİ BEKLİYORUZ

SALI GÜNLERİ SİZLERİ BEKLİYORUZ

Isparta

Isparta Aytemiz Petrol’de "Halk Günü" İndirimi

Yenilikçi ve yaratıcı marka anlayışıyla tüketicilere hizmet veren Aytemiz Petrol İstasyonu Salı Günleri Halk günü adı altında çok özel indirim kampanyası düzenliyor.

Hizmetlerine yenilerini ekleyerek müşterilerini şaşırtmayı amaç edinen Isparta Aytemiz Petrol yepyeni hizmetleriyle tüketicinin karşısına çıkıyor. Çevre Yolu üst geçit girişinde Modernevler Mahallesi 142 Cadde No: 8 hizmet veren Isparta Ecem Petrolleri Şirket Sahibi Tekin Bahçıvan; Aytemiz Petrol olarak, 24 saat kesintisiz, güvenilir, kaliteli bir hizmet verebilmek için çalışıyor. Açılışa olan özel indirim her Salı günü sabah başlayacak ve 24 saat sürecek. Ancak yetişemeyenler üzülmesin. Yüzde 5'lere varan indirim hep olacak. Kar oranımızdan fedakârlık ederek hep halkın yanında olacağız. 

‘MÜŞTERİNİN İSTEĞİNİ HEP ÖN PLANDA TUTACAĞIZ’

Aytemiz Petrol'ün sürekli yeni projeler geliştirdiğini söyleyen Bahçıvan, "Müşterilerimize en gelişmiş teknolojiyi kullanarak hizmet veriyoruz. Sorumluluk bilincini ön planda tutarak, sürekli gelişimi sağlamak bizim için önemli" dedi. Bahçıvan, ayrıca istasyonda modern araç yıkama sisteminin de önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceğini kaydederek, "Müşterinin isteğini hep ön planda tutacağız" dedi.

‘ISPARTA HALKI HER ŞEYİNEN GÜZELİNE LAYIK’

“Çevrenize baktığınızda çok sayıda akaryakıt istasyonu görürsünüz. Önemli olan istasyonu açmak değil. Önemli olan bu istasyonlarda gerçekten yaşanabilir alanlar oluşturmak. Isparta halkı her şeyin en güzeline layıktır dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KEKO

17 Nisan 2019 Çarşamba 13:49

kaçak yakıtın aliağa genel müdürü dogan ın yeni taşeron işleri tüpraştan piyasayı manipüle hareketleri kara para aklama kilometreleri kontrol edin ucuzsa varsa bi bityeniği sabri satışları sildi sildi kaçtı ama maliye muhakkak inceleyecektik onuda bu yeni doğulu hemşehriyide

doğulu

17 Nisan 2019 Çarşamba 01:20

kaçak mı yakıtlar yoksa

Ispartalı

16 Nisan 2019 Salı 18:02

LPG 3.38. Benzin 6.89. Mazot 5.99 fiyat güzel

Eğirdirli

16 Nisan 2019 Salı 12:53

Biz dün gaz aldık hemoil diye girdik baktık aytemiz olmuş 3.61 e aldık

işçi

16 Nisan 2019 Salı 09:30

ne kadar indirim oluyor lpg deneden fiyatını da yazmıyorsunuz

Vatandaş

16 Nisan 2019 Salı 00:23

Buradaki petrol istasyonu nereye gitti hemoil di galiba Ankara daki ucuz istasyonlar gibiydi bayağı sıra bekliyorduk ona ne oldu bir anda değişti

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR