19 Nisan 2024 Cuma

Saldırı kampanyası başlattılar

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Kanal32 Anahaber bülteninin konuğu oldu.

Isparta

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Kanal32 Anahaber bülteninin konuğu oldu. Zabun, Kanal32'i habere çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yezitler

27 Ekim 2015 Salı 16:00

Zabun çoook dram komiksin. İftirada atıyorlarmı Basın özgürlüğünü gasbediyorlar diye yolsuzluk iftirasıda varmı doğal gaz ve türk telekom diye vah vah hiç utanma sıkılma arlanmada kalmadı artık en az kemik dağıttığınız makarnacılar kadar utanmanız yok.

Yezitler

27 Ekim 2015 Salı 15:49

Takoz 32 sen yolsuzluk haberini vermeyince kimse duymadımı çatır çatır millet öğrendi senin kıç yalaman yalakalık için yanına kar kaldı. 500 katrilyonluk yolsuzluk nasıl yok sayıcaksın. yorumu yayınlama damına kadar. MİLLET ÖĞRENDİ. MUNDAR BASTIRIK TUTMAZ: Türk telekom yolsuzluğu yaz çat karşına çıkıyor.

Isparta'lı Seçmen

27 Ekim 2015 Salı 12:58

Sayın Zabun, seçmen olarak şu sorularımızın cevaplarını istiyoruz;1. Teşkilatınızda, vekillik kapasitesinde hiç başka aday bulamadınız da, Amasya Merzifon'dan neden aday getirdiniz?2. İl toplantılarınızda söyledikleriniz, verdiğiniz sözleri, kapıdan çıkar çıkmaz, unutmak, yalanlamak, hangi etik değerlere sığar?3. Kavgalı olmadığınız, tehdit etmediğiniz bir tane kurum müdürü gösterebilir misiniz?4. Haydar Kemal Kurt için söylediklerinizi yutmak, yalamak nasıl bir duygudur?

MAHMUT AKSU

27 Ekim 2015 Salı 09:11

Zabun bu milleti salakmı zannediyorsun. annelerimiz binbir güçlükle yetiştirdikleri çocukları sınava sokarken siz her türlü entrika ile çocuklarımızın geleceğini çalarken biz bu sınavlarda hile var derken ya geçin bunları buna kargalar güler diye bizlerle dalga geçerken, biz bu pkk kalleşleri le pazarlık yapmayın derken sizler bizi kan emici olarak tanımlarken,biz bu sayın gülene bu kadar taviz vermeyin derken bizleri dinsiz ilan ederken,şimdi tüm tükürdüklerinizi yalarken oy istiyorsunuz yazık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR