15 Mayıs 2024 Çarşamba

Milletvekili Halıcı’dan önemli açıklamalar

Milletvekili Halıcı’dan önemli açıklamalar

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İktidara Eğirdir Gölü’nün el birliği ile kurtarılması için çağrıda bulunan Milletvekili Halıcı, geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne araştırma önergesi verdiğini belirterek, “Araştırma önergemize destek bekliyoruz ve gölümüzü kurtarma sürecine girmek istiyoruz” diye konuştu.

Gündeminde Eğirdir Gölü, Hedefinde ise iktidar vardı.

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gölde su seviyesinin her geçen gün azaldığını ve konu ile ilgili geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne araştırma önergesi verdiğini söyleyen Milletvekili Halıcı, “Su seviyesi azaldıkça kirlilikte artıyor” dedi.

İktidara Eğirdir Gölü’nün el birliği ile kurtarılması için çağrıda bulunan Milletvekili Halıcı, “Araştırma önergemize destek bekliyoruz ve gölümüzü kurtarma sürecine girmek istiyoruz” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

M.Ç sahaya in koltuğa yapışma

01 Mayıs 2024 Çarşamba 12:57

öncelikle DSİ 18 birilerinin vesayetinden çıkarılmalı eğirdir gölü kuruyor ama kovada k****ına su vermek için temizlik yapılıyor Atabey ovasına devasa borular k****lar döşeniyor yahu DSİ 18 siz iyimisiniz hangi suyu basacaksınız önce kaçak kuyularla dsi sahasını sahiplenenlerle mücadele edin kilometrelerce k****et vatandaşlar tarafından tahrip edildi sökülüp atıldı neden devlet malına sahip çıkmazsınız sahaya inin pavyon gibi ışıklandırılmış salonda sunularla seminerlerle olmaz sahaya inin

Araslı

30 Nisan 2024 Salı 11:45

Bu kirli siyasetle bu pek mümkün görünmüyor sayın vekilim. "Kovadaya şu vermeye devam" rumuzlu arkadaşın dediği gibi öncelikle gölü besleyen yeraltı kaynaklarına atılan kaçak ve gözyumulan sondajların kapatılması, ve vahşi sulamadan vazgeçilmesi şart.

kovadaya su vermeye devamm

29 Nisan 2024 Pazartesi 16:30

binlerce kaçak kuyu var ve mevzuata göre ceza kesilmesi ve kuyuların kapatılması gerekmekte ancak bütün kuyuları bildikleri halde başta sulama birlik başkanları DSİ 18 müdür ve yardımcıları sondaj şube müdürlüğü ısrarla görevleri yerine getirmemekte ve kaçak kuyulara kanunnun emrettiği şekilde işlem yapmamaktadırlar 200 metreden su çıkarmak nedir babasının suyumudur zengin olan kuyu açıyor binlerce metre öteye dağın tepesine su basıyor yasal mıdır bu değil o zaman devletin kurumları neden görmez

İmam olarak Sadiiiiii

29 Nisan 2024 Pazartesi 14:20

El FATİHA

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR