26 Nisan 2024 Cuma

ŞAHİN VE TEKELİ TUTUKLANDI

ŞAHİN VE TEKELİ TUTUKLANDI

Isparta

Isparta’da FETÖ/PDY davasında Tutuksuz sanıklar Ali Şahin ve Mustafa Tekeli hakkında tutuklama kararı çıkartılmasının ardından Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahin ve Tekeli daha sonra tutuklandı.

Diğer tutuksuz sanıklar Ramazan Akyel ve Süleyman Eser ve Eski Vali Memduh Oğuz hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

26 Ağustos 2016 Cuma 07:35

Bunların inleri Altınbaşak buralarda yıllarca yöneticilik ve mütevellilik yapanlar neredeler hala ortalıkta dolaşıyorlar,bu pislikleri devlet içeri alsın hiç kimse bu itleri adam yerine koymasın,ticarethanelerinden alışveriş yapmasın,bunlarla konuşmak alışveriş yapmak haramdır,çünkü münafık bunlar. Bu kadar olay var hala dediğim dedik diyorlar. 15 Temmuz dan öncede yazmıştım bunları şiitsen akıllanmazlar. Seni dinliyormuş gibi yapar yine bildiklerinde inat ederler,tam münafık. Münafigun suresi o

MEMDUH HAZRETLERİ

25 Ağustos 2016 Perşembe 21:47

Bulunduğu kabın şeklini alır dedikleri birini 10 sene Merkez Valiliğinden sonra Isparta'ya Vali yaptıran güce Ispartalıları kullanarak borcunu ödedin Memduh.Türkçe Olimpiyatlarında Statdan övgüler yağdırdın.Fetö yü Güzel Isparta'mızın başına sen bela ettin.Valillik değil Belediye Başkanlığına aklın sıra alt yapı yaptın.Manevi oğlun Sağlıkçıya Bi şey yiyemedi diye Kerestecinin getirdiği zeytinleri Afrikada yedirdin.Bu yendiğiniz zeytinler o resim karelerinde olan herkesi tırmalayacak.Allah büyük.

Ali

25 Ağustos 2016 Perşembe 21:09

Azerbaycan okullarına giden himmet toplayanlar ne Zaman alınacak aramızda gezeceklermi toplayın onlarıda hazır beton dökün gerekirse

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR