29 Mart 2024 Cuma

SAĞLIKLI BESLENME VE ZAYIFLAMAK İÇİN FORMULAYA GELİN

SAĞLIKLI BESLENME VE ZAYIFLAMAK İÇİN FORMULAYA GELİN

Isparta

Isparta'da hizmet veren Formula Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı ve Diyet Mutfağı, sağlıkla zayıflamak ve hayatı tüm tadıyla yaşamak için sizlere en uygun diyet programı uyguluyor.

KİLOLARIM MUTLULUĞUMA ENGEL Mİ?

İnsanoğlu doğadaki canlılar içinde duygularıyla yaşama yeteneğine sahip tek canlıdır. Ve bu duygu durumu değişkendir. Depresyonda mutsuzluk, kendine güvende azaltma ve aslında tüm hayatı etkileyen bir duygu durum bozukluğudur. Beslenmeyle olan ilişkisine bakıldığında besin alımını, tat duygusunu ve besin seçimi gibi pek çok durumu etkilemektedir.

Bu duygu durumu bazı kişilerde iştahsızlık şeklinde kendini gösterirken bazı bireylerde besinlere karşı aşırı ilgi şeklinde ortaya çıkar. Genellikle karbonhidratlı besinlere yönelim artmaktadır. Bu bir kısır döngü şeklinde kendini gösterir. Besin alımı arttıkça vücut ağırlığında artış gözlenir ve durum moral bozukluğu ile birlikte tekrar yemek yemeye bizleri itebilir. Her hastalık için olduğu gibi bu durumda da bir uzmanla birlikte hareket edilmelidir. Fazla kilolar sizin için bir mutsuzluk sebebi olabilir. İdeal ağırlığınıza yaklaştıkça yaşadığınız mutluluğu sizlerde fark edeceksiniz. Kendinizi suçlamak ve sağlıklı beslenmeyi ertelemek yerine bir diyetisyen kontrolünde sizlere en uygun diyet programını uygulamalısınız. Sağlıkla zayıflamak ve hayatı tüm tadıyla yaşamak için sizlere en uygun diyet programına başlayabilirsiniz.

Formula Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı ve Diyet Mutfağı için

TELEFON: 0246 407 22 22

www.formuladiyet.com

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

06 Aralık 2019 Cuma 02:12

buradan zayıflayan varsa yazabilirmi..ne yapılıyor..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR