20 Nisan 2024 Cumartesi

SAĞLIKLI BESLENEREK BAĞIŞIKLIĞINI KUVVETLENDİRMEK SENİN ELİNDE...

SAĞLIKLI BESLENEREK BAĞIŞIKLIĞINI KUVVETLENDİRMEK SENİN ELİNDE...

Isparta

A Milli Erkek Basketbol Takımı Diyetisyeni Ali Onur DURAN; Havaların soğumasıyla birlikte grip, soğuk algınlığı ve dünyaca savaştığımız covid-19 dan korunabilmek için sağlıklı beslenmenin şart olduğunu söyledi.

Sağlıklı beslenme; günlük almanız gereken besin ögelerini yeterli ve doğru miktarda almaktan geçer. Uydurma diyetler, kürler, değişik otlarla hazırlanan çaylar vücudun bağışıklık sistemini düşürmekle birlikte hormonal sisteminizi de alt-üst edecektir. Bilinçsizce kullanılan vitamin-mineral takviyeleri böbrek yükünü artırmakla beraber sizi beslenme tembelliğine yöneltecektir.

Asıl hedef besinleri yönetebilme gücünüz ve bunları sürdürebilir şekilde planlayabilmenizden geçer. Böylelikle,  bağışıklığınızı güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda sağlıklı bir şekilde kilo kaybı da görmeniz mümkündür.

Beslenmenin yanı sıra egzersiz ve uyku düzeni de bağışıklığınız için olmazsa olmaz parametrelerdir. Düzenli egzersiz kan dolaşımını aktive eder, kanlanmayı artırır, oksijen kapasitenizi yükseltir, antikor üretimini destekler, onarımın ve iyileşmenin önünü açar ve beslenmenin yanında kilo kaybetmenizi de kolaylaştırır.

Kliniğimde bulunan Andulasyon Terapi Sistemi ile düzenli aktivitenin verdiği etkileri almak artık çok kolay. Kilo verirken incelmek ve inceldiğinizi gözle görülür şekilde fark etmek ve dolaşım sisteminin aktivasyonu ile sağlıklı ve zinde hissetmek için 0552 640 3207 numaralı telefonu arayıp randevu & bilgi alabilirsiniz.

 

A Milli Erkek Basketbol Takımı Diyetisyen Ali Onur Duran

Fitto Diyet & Andulasyon & Reformer Pilates

0552 640 3207

Turan Mahallesi 126. Cadde No.6 Daire.1 ( Şok Market Üstü ) Merkez/Isparta

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR