23 Nisan 2024 Salı

SAĞLIK TESİSİ KURULUYOR

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Sağlık Bakanlığı'nın, Sağlık Hizmetleri Binaları projelerini onayladığını müjdeledi.

Isparta

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Sağlık Bakanlığı’nın, Sağlık Hizmetleri Binaları projelerini onayladığını müjdeledi.

 

Sağlık kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Isparta’ya bir müjde daha geldi. İl Sağlık Müdürü Dr. Karakaya, 14 bin metrekare alana tesislerin kurulacağını dile getirdi.

Dr. Karakaya’nın sağlık yatırımları ile ilgili açıklamaları şu şekilde: “Isparta’daki sağlık yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Isparta İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği yeni hizmet binaları beraberinde 40 ünitlik Ağız Diş Sağlığı Merkezi Binası ile birlikte olan, 16.300 metrekare alana oturacak ve toplam 14.000 metrekare kapalı alana ulaşan yeni Sağlık Hizmetleri Binalarımızın projesi onaylanmış olup, 2013 yılı içinde ihalesi de gerçekleştirilip, temeli atılacaktır. Yalvaç 100 Yataklı Devlet Hastanemizin inşaatında sona yaklaşılmıştır.Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde Yalvaç 100 Yataklı Devlet Hastanesi hizmete girecektir. Atabey Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binalarımız tamamlanmış olup, Nisan ayında hizmete girecektir. Gönen Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi binalarımız tamamlanmış olup, Nisan ayında hizmete girecektir. Uluborlu-Senirkent İlçe Hastanelerimiz 4500 metrekare kapalı alanları ile projeleri de Onaya sunulmuş olup, Yatırım Programlarına alınacaktır. Geçtiğimiz günlerde Kamu Özel Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Isparta Şehir Hastanesi’nin yanında bu yapacağımız yeni Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Sağlık Hizmetleri Binalarımız ile Isparta halkımız, uzmanlaşmış ekibi ve en son teknoloji ile donatılmış sağlık tesisleriyle halkımıza hizmet kalitesini artıran,  etkili, verimli ve yüksek kalitede  sağlık hizmeti almaya devam edeceklerdir”

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR