29 Mart 2024 Cuma

SAĞLIK BAKANLIĞINCA KALİTESİ ONAYLANDI

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından 26 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen Hizmet Kalite Standartları ölçütleri üzerinden yapılan 2014 yılı değerlendirmesinde 93 puan alarak önemli bir başarıya imza attı.

Isparta

Sağlık alanında daima üstün olmayı hedefleyen SDÜ Araştırmave Uygulama Hastanesi, yapılan denetleme ve değerlendirmeler sonucunda, baştahastane yönetimi olmak üzere Kalite Yönetim Ekibi ve tüm bölümlerde özveriyleçalışan tüm hastane çalışanlarıyla şehrine ve bölgesine kaliteli hizmetlersunduğunu ispatlamış oldu.

SDÜ Hastanesi, sadece dört üniversite hastanesinin 70 puanınüzerine çıktığı 2013 yılında da 76 puan alarak başarı elde etmişti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bence

06 Ocak 2015 Salı 14:31

anket uygulandığında kaç puan alabilecek siniz? Adamı olmayan, özel muayeneye uğramadan kaç kişi tedavi oluyormuş? Devlet doktoruna trilyonlarca eğitimi için yatırım yapıyor, araç gereç ve cihaz alıyor. Hocalar önce muayenehanene diyor. Gözleri doymadı hala. Böyle bir uygulama dünyanın hangi ülkesinde varmış? Yazıklar olsun. Utanmadan reklam yapıyorsunuz.

Ispartanın Gül'ü

06 Ocak 2015 Salı 01:12

Kağıt üstünde kaç puan aldı bilmem ama ...uygulamada beş para ermez.hastane çökmüş durumda

ali

05 Ocak 2015 Pazartesi 18:38

hastanenizdeki sorumsuz yönetimin sonucu oluşan enfeksiyon sonucu ölen garibanlar ne olacak.onların aileleri ne olacak.gelenleri iyi ağırladınız galiba...böyle bir yalana hepiniz ortak olmuşşunuz...bu dünyanın birde öbür tarafı var..oradaki halinizi merak ediyorum...her tarafınız hava civa..yazıklar olsun..SİZE KİMSE HAKKINI HELAL ETMİYOR...SİLİN ŞU HABERİDE KOMİK DURUMA DÜŞMEYİN ÇOK DEĞERLİ HASTANE YÖNETİMİ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR