29 Mart 2024 Cuma

SAFİYE SOYMAN OĞLUNUN TEDAVİSİ İÇİN ARİF HOCAYA GELDİ

SAFİYE SOYMAN OĞLUNUN TEDAVİSİ İÇİN ARİF HOCAYA GELDİ

Isparta

ÜNLÜ sanatçı Safiye Soyman, oğlunun hastalığının tedavisi için Isparta’ya geldi. Arif Hocanın evinde oğlunun tedavisini yaptıran Soyman Bomba 32 Habere Özel açıklamalarda bulundu.

Isparta’da bulunma amacını anlatan ünlü sanatçı Safiye Soyman; MS hastalığına yakalanan oğlunun tedavisi için geldiğini anlattı.Soyman, arif hoca ile bir süre önce dostluğunun başladığını ve iyi bir dost kazandığını belirterek, oğlu Harun’un MS hastalığı nedeniyle Isparta’ya arif hocanın yanına getirdiği ve sık sık artık burada olacağını söyledi.

Oğlu Harun’un iki üniversite bitirdiğini anlatan Soyman, 4 yıllık Bilkent Üniversitesi Turizm Bölümü bitirdi. Hastalandıktan sonra Uluslararası işletmeyi açıktan bitirdi. Bu hastalığa askerden önce yakalandı.Tam belirtileri belli değildi. Raporu bizden sakladı. 18 sene önce 19 yaşındayken bu hastalığa yakalandı. Allah’ın bana bir mükafatıdır. Çocuğumu zaten hastalığı için aman niye bana verdi demiyorum. Buda bir lütuftur. Önce Allah sonra hocama güveniyorum. Olum çok akıllıdır. Kültürlü bir çocuktur. Londra’da eğitimini yaptı. Harun bambaşka bir çocuktur” dedi.

Onu hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen Soyman; Evladım benim o bir tanemdir. Bodrum’da denize sıfır bir ev tuttum. Denize giriyor, terapilerini görüyor. Bende gidiyorum sürekli yanındayım. İşim Harun ve Faik Bey’dir.

Faik bey çok sever oğlumu, onu güldürür, görüntülü telefonla arar. Harun’u tek güldüren Faik beydir. Oğlum da aynı şekilde Faik beyi çok sever.

Arif Demir ise, oğlunun tedavisi için ünlü sanatçı Safiye Soyman’a % 80 müjdeli haber vereceğini söyledi. Tedavi sürecinin ardından 45-50 gün sonra tekrar sizleri çağıracağım. Önce Allah, bütün hastalarım için önce Allah demişimdir. Ben vesileyim ve sebep olacağım dedi.

Safiye Soyman’ın oğlu Harun’u konuşturmaya başlayacaklarını ve tedaviyi 6-7 ay içinde bitireceklerini söyleyen Demir, her şeyi anlıyor. Bu hastalık askerden geldikten sonra oluyor. Bunun işi doktorluk değil, bu işi benim işim”diye konuştu.

Katıldığı bir ödül töreninde hayat arkadaşı Faik Öztürk'den ayrıldığını söyleyen Safiye Soyman sonrasında katıldığı bir canlı yayında 18 yıllık hayat arkadaşı Öztürk ile barışmıştı.

O süreçte yaşadıklarını anlatan Safiye Soyman, Arif hocam sağolsun araya girdi. Beni ayrı aradı, onu ayrı aradı. Kafasında bir şeyler yaptı. Bizi bir araya getirdi. Zaten bir kırgınlık vardı. İşkolik bir adam Faik bey. Hanımlar ilgi bekler biliyorsunuz. Aslında içinde çok güzel bir insandır.Biraz yalnız kaldım herhalde duygulandım. Tamam dedim sen işinle ilgilen. Arif hocam çok üzüldü. Ve bizi birleştirdi.

Arif Demir ise, ikisinin bir birine yakıştığına değinerek. beni kırmadılar dedi.

   


 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muhtar

09 Aralık 2020 Çarşamba 20:42

Safiye hanıma ulasın son durum ne ogrenelım bomba32. 6,7 ayda ıylescektı cocugu, 4 seneyı gectı.

Sapık hoca

01 Nisan 2020 Çarşamba 16:31

Ya bos muhabbet bu adam yetkililerde göz yumuyor bu adama

Esnaf

29 Mart 2020 Pazar 12:39

Ne oldu safiya soymanın çocu iyi oldumu bukadar da bir insan sahtekar olmaz

gercek

28 Eylül 2018 Cuma 17:33

nedır son durum haberler nasıl bomba32 bekliyoruz

Ögrenci

07 Eylül 2018 Cuma 00:39

Arif denen kişi Bayan lardan cin cikariyormuş neresinden cikariyor sordunuzmu Bana devlet dokunamaz diyor Akşam valinin evindeydim diyor asli vari şimdiki valimiz buna yüz vermez önceki vali mendu oğuz ayazmanada alem yapiyorlardi aslinda konuşulcak çok şey var bunun gibilerini ceza evine atiçaksin yalan dolan işi gücü

Erkan

11 Ağustos 2018 Cumartesi 20:00

Bir gün oturuyoruz bir yanımda putin diğer yanımda medvedev

Metin

18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:55

Safiye hanimin oglu ne durumda şuan bomba32, Arif ile ilgili haber yapmadiniz?

kendisini iyi edemeyen şifacı

03 Nisan 2018 Salı 03:23

2 yıl oldu adam halen iyi olmadı. sahtekarlık türüm türüm kokuyor. neyse allah iyi demiyor arif adamı iyi edemedi ama yüce rabbim arifi hasta etti. duygularla oynama kilitçi arif duygularla oynama eli çabuk arif duygularla oynama allah arifi tarif yapar ona göre....

Ece Gürel

01 Nisan 2018 Pazar 08:05

Arif Hoca kim. Soyadi mi Hoca. Kendisi mi Hoca. Ne hocası. Cami hocasi mi? Tip doktoru ogretici hoca mi? Bir haber yapıyorsunuz sanki adami herkes taniyorus ya da tanımak zorundaymis gibi Baslik da Arif Hoca, haberin guya acilimi da Arif Hoca. Biraz ozen gosterin kutfen eger amac habercilikse.

arif siroz

08 Mart 2018 Perşembe 09:35

arif o kadar hocasın kendini niye iyi edemiyorsun. ülke ülke doktor peşinde koşuyorsun. arif allah seni ıslah edecek merak etme. halkı kandırmak suçtur. haber çıkalı 1.5 yıl oldu safiye soymanın oğlu iyi olmadı. dahası siroz olan lar var. allah ıslah etsin. siroz ölümcül bir hastalıktır...

beş

14 Şubat 2018 Çarşamba 23:49

arif amerikayı sallarmısın ? obamayı falan indirebilirmisin ? ülke adına önemli görevlerde bulunmuşsun

milyoner arif

23 Ağustos 2017 Çarşamba 01:20

takip ediyorum bu olay savcılık tarafından el konulacak bir olay dini duygular istismar edilerek halkı kandırmak suçtur sizde bu suça iştirak ediyorsunuz sahtekarlık bu safiye soyman cahil biri ve halkı yanlış yönlendiriyorsunuz

Kemal mtn

15 Ağustos 2017 Salı 01:08

6,7 ay diyordu 9 ay olmus? İylesti mi oglu?

vatandas

24 Kasım 2016 Perşembe 16:26

RABBIM BÜTÜN HASTALARA SIFA VERSIN!AMIN, AMIN , AMIN!!!! LAKIN BU SAHIS BU COCUGU IYILESTIRDIKTEN SONRA HABER DEGERI OLURDU! AYRICA BU SAHISIN REKLAMINI YAPMIS OLMUYORMUSUNUZ ; DAHA DÜN SAHTE DOKTOR VB FIZYOTERAPIST TUTUKLANDI DIYE HABER YAPAN SIZ DEGILMISINIZ! DENIZE DÜSEN YILANA SARILIRMIS; MAALESEF ÜLKEMIZDE INSANLARIN CARESIZLIKLERI ISTISMAR EDEN BINLERCE CESIT INSAN BINLERCE YOL KULLANIYORLAR! SIZDE KIMINI YERE CALARKEN ; KIMILERININDE REKLAMINIMI YAPIYORSUNUZ!!!!!!

ERKAN

23 Kasım 2016 Çarşamba 14:55

Rabbim tüm hastalara Şafii ismi ile şifa versin amin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR