20 Nisan 2024 Cumartesi

SADECE ÖDEV İÇİN PROJEYDİ AMA!

ISPARTA Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan 2 öğrenci hazırladıkları Sosyal Sorumluk Projesi ödevini hayata geçirdiler. "Her Hastaneye Çocuk Oyun Odası" proje ödevi kapsamında Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi'nde çocuk oyun odası açıldı.

Isparta

EĞİRDİR Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Bölümü 2'ncisınıf öğrencileri Serap Akdemir ve Rabia Demir ödev olarak “Her Hastaneye ÇocukOyun Odası” adlı projeyi hazırladılar. Daha sonra Öğretim Görevlisi İbrahimDemirtaş'ın yönlendirmesi ve projeyi geliştirmesiyle proje ödevi hayata geçti.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi RehabilitasyonHastanesi'nde ilk olarak çocuklar için oyun odası hazırlandı. Hastanenin en üstkatında hazırlanan odanın açılışı gerçekleştirildi. Açılaşa Eğirdir KaymakamıDr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Kemik EklemHastalıkları Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi Baştabibi Beşir Andaç Aksoy, hastaneyöneticileri, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Turizm ve Otelcilik BölümBaşkanı Çetin Meydan ve öğrenciler katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR