24 Nisan 2024 Çarşamba

SABAH SAATLERİNDE ŞÜPHELENDİLER VE

SABAH SAATLERİNDE ŞÜPHELENDİLER VE

Isparta

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı resmi ekiplerimiz tarafından Bağlar Mahallesinde devriye görevinin ifa edildiği sabah saat 06:00 sıralarında montunun önünü kapatmaya çalışan ve üzerinden bir takım kabloların sarkmış vaziyette olduğu görülmesi üzerine durumundan şüphelenilerek şahıs durdurulmuştur.

Yapılan kontrolde şahsın montunun içinde bir adet oto teybi olduğu, bununla birlikte el feneri, ekmek bıçağı ve tornavida bulunduğu görülmesi üzerine A.K. isimli şahıs ekiplerimizce yakalanarak bulunan malzemeler muhafaza altına alınmıştır. Şüphelinin alınan beyanında teybi mahalle içerisinde bir araçtan çaldığını belirtmesi üzerine aracın sahibine ulaşılarak oto teybi kendisine teslim edilmiştir.

Şahsın beyanları ve yapılan araştırmalar neticesinde daha önce Yedişehitler ve Bağlar Mahallesinde iki ayrı araçtan da oto teybi çalmış olduğu ve bu teypleri para karşılığı sattığı tespit edilmiştir.

Yakalanan A.K. isimli şahıs hakkında “Otodan Hırsızlık”suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

emel duru

02 Nisan 2016 Cumartesi 20:28

iş bu tutanak...haber değil polis tutanağı okur gibiyiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR