28 Mart 2024 Perşembe

SAATLER YENİDEN DÜZENLENDİ

Isparta’da Belediye Meclisi tarafından 4 Kasım 2014 tarihinde tebliğ edilen, umuma açık yerler, birahaneler, alkollü mekanlar ve diğer yerleri kapsayan karar ile saat 02.00’den geriye çekilen saat konusunda yeni bir düzenleme yapıldı.

Isparta

Isparta İl Encümeni kış saati uygulaması ile ilgili bir karar almış ve bu karar sonrasında 4 Kasım 2014 tarihi itibariyle umuma açık yerler ve diğer yerlerin (oyun salonu vs.) kapanış saatleri 00.00’a, birahane ve alkollü mekanların kapanış saatleri de 01.00’e, canlı müzik yayını yapmanın saati de en geç 00.00’dan 23.30’a çekilmişti.

Ancak, son düzenlemeyi yerinde bulmayan söz konusu mekanlarla ilgili işletmecilerin, bahse konu durumla alakalı olarak belediyeye dilekçe ile başvurdukları ve saat konusunda yeni bir düzenleme yapılmasını talep ettikleri öğrenildi.

Bu başvurularla ilgili olarak, son düzenlenen belediye meclisi oturumunda alınan kararın ardından, söz konusu mekanlar ve diğer yerlerle ilgili yeni bir saat düzenlemesi yapıldığı belirtildi.

Buna göre, geçtiğimiz haftadan itibaren uygulama konulan İl Encümen kararı gereği; umuma açık yerler ve diğer yerler olarak geçen mekanların kapanış saatlerinin en geç 00.00’dan 01.00’e, birahane ve alkollü restoranların kapanış saatlerinin de en geç 01.00’den tekrar 02.00’ye alındığı bildirildi.

Öte yandan, kış saati uygulamasıyla en geç 23.30’a alınan canlı müzik yayını konusunda herhangi bir değişiklik yapılmadığı kaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR