19 Nisan 2024 Cuma

RUHSAT VERİRSEM SUÇ İŞLERİM

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapımı planlanan 5 bin öğrenci kapasiteli yurt yapımına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Isparta
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapımı planlanan 5 bin öğrenci kapasiteli yurt yapımına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Günaydın, mevcut yasanın pis su tesisatı olmadan iskan vermeye imkan sağlamadığını hatırlattı, kanunları bilmesi gerekenler olarak AK Parti’de faaliyet gösteren avukatlar İl Başkanı Osman Zabun ve Haydar Kemal Kurt’u işaret etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Davut

16 Ekim 2015 Cuma 12:04

Gelecek hükümetlerin ilk yapması gereken şey üniversite öğrenci sayılarını en az yarıya indirmek olmalıdır. Çoğu üniversitede gereksiz-fazla fakülteler kapatılmalıdır. Üniversite bitirenlerin zaten 95%'inin diplomaları bi halta yaramıyor. Boşu boşuna kaz gibi yoldurup hayalleriyle oynanmasın. Aileleride maddi külfetten kurtulsu. Bu apartçılarda kibrit kutularında kendileri otursun. Apart daire işi Ispartaya ve Ispartalılara ihanettir. Konut arsalarını öldürülüyor.

spartans

16 Ekim 2015 Cuma 09:05

tabii ki çevresindeki apart yurt sahipleri nasıl beslenecekler.?? özellikle uçman bey.karşı çıkanların hepsi apart yurt sahipleriydi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR