20 Nisan 2024 Cumartesi

ROSARİUM PROJESİNDE SON DURUM

ROSARİUM PROJESİNDE SON DURUM

Isparta

Isparta İl Genel Meclisi Ali Bolat Başkanlığında Ocak ayın son toplantısı gerçekleşti Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi, Süleyman Demirel Hava Limanı ve hızlı bir şekilde yapılaşması sürdürülen Kara Havacılık Okulunun da tamamlanması ile yapılması planlanan İlimizin tarihi, kültürel ve mimari dokusuna uygun ROSARİUM projesinin Kat Karşılığı, Yap-İşlet veya Yap-İşlet-Devret modeli ile bahse konu alana uygulanması hususlarında İl Encümenine yetki verildi.

KÖY YOLLARI SICAK ASVALTA KAVUŞUYOR

İl Özel İdaresi sorumluluğunda bulunan 1.derece köy yolları standardının yükseltilmesi, servis kabiliyetinin artırılması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin temini, sürücü ve yolcuların daha konforlu seyahat edebilmeleri, tarım ürünlerinin kısa süre içerisinde daha sağlıklı bir şekilde tüketicilerin hizmetine sunulması, turizm, taşımalı eğitim vs. hizmetlerde herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden yürütülmesi amacıyla Bitümlü Sıcak Karışımlı Asfalt ile (BSK) kaplanması giderlerinde sarf edilmek üzere İller Bankası A.Ş.’den 10 yıl vadeli olarak 18.000.000,00 TL. tutarında kredi kullanılması ve kredi ile ilgili iş ve işlemlerde İlimiz Valisi Sayın Şehmus GÜNAYDIN veya görevlendireceği personelin yetkili kılınmasına karar verildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gölbaşılı

09 Ocak 2017 Pazartesi 10:34

Ben gölbaşı köyünde yaşıyorum. köyümüze bir sene evvel tırlarla dolu kilit taşı geldi ama kimse ilgilenmedi herkes evine ****ürüyor. özel idareye bimerden yazdım o taşı biz getirmedik diyor. lafmı bu şimdi ilgilenin be mübarek o kilit taşları havadan mı yağdı. Yazık günah muhtarın işi gücü yatış.

il özel idaresi

08 Ocak 2017 Pazar 20:37

şu genel sekretere yardımcılarına, birim müdürlerine memuruna, atölyedeki ve idari binadaki işçilerine ve dahası akp,li encümenlerine söylede bina içinde SİGARA içmesinler azıttılar koridorda bile ellerinde sigarayla dolaşıyorlar.

Sinameke

08 Ocak 2017 Pazar 19:22

Deregümü yolunu asfaltlamakla işe başlayınız. En yakın köy en berbat yol.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR