19 Nisan 2024 Cuma

ROSARİUM AVM'DE FLAŞ GELİŞME

ROSARİUM AVM'DE FLAŞ GELİŞME

Isparta

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Rosarium AVM Projesi’yle ilgili Organize Sanayi Bölgesi’yle takas yapılacak arsanın kamulaştırma için askıya çıktığını belirterek, “2019 Nisan ayına inşallah oranın da açılışını yapıp hem Ispartalı hem de Burdurlu esnafımızın ve yatırımcının hizmetine sunacağız inşallah” dedi.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Rosarium AVM projesiyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Bolat, “Rosarium AVM projesiyle ilgili Organize Sanayi Bölgesi’nin genişleme sınırları içerisinde kalan kamulaştırma arazileri askıya çıktı. Biz bu askı süresinin sona ermesini bekliyoruz. Askı süresi bittikten sonra Organize Sanayi Bölgesi, kamulaştırma işlemlerini yapacak.Kendi uhdelerine geçtikten sonra biz takas işlemini gerçekleştireceğiz.Arkasından hemen proje yarışmasına çıkıp, akabinde ilk 3 ay içerisinde projenin ihalesine geçeceğiz. 2019 Nisan ayına inşallah oranın da açılışını yapıp hem Ispartalı hem de Burdurlu esnafımızın ve yatırımcının hizmetine sunacağız inşallah” şeklinde bilgi verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

08 Ağustos 2016 Pazartesi 23:12

ICINDE ZATEN KIM OLACAK? NE SATILACAK? YERLI SERMAYEMI? ÜRETIME YAPILMALI IDI ORAYA YATIRIM; HEM YATIRIMCIYA KAR , HEM MILLETE IS; HEM TARIM ÜRETICISINI KURTARACAK BIR YATIRIM! SEBZE , MEYVE, HUBUBAT, HAZIR GIDA ISLEME VE SATIS TESISLERI KURULABILIRDI! SIRF ISPARTA BURDUR DEGIL , BÜTÜN BÖLGE ÜRETICILERINE HIZMET EDERDI!

Sayın Ali Bolat

08 Ağustos 2016 Pazartesi 16:25

Roserium ismi KAHRAMAN MILLETIMIZE Yakışmıyor Biz Sömürge ülkesi değiliz lütfen Türkçe bir isim istiyoruz.

Milli birlik

08 Ağustos 2016 Pazartesi 16:18

Lütfen milli birliğin sloganı TEK DİL TÜRKÇE İSE TÜRKÇE BİR İSİM KOYUN. TANKLARIN ALTINA YATIP ŞEHİT OLANLAR İÇİN...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR