25 Nisan 2024 Perşembe

RIMAK MÜHENDİSLİK ELEKTRİK AYDINLATMA PROJELERİ BİZİM İŞİMİZ

RIMAK MÜHENDİSLİK ELEKTRİK AYDINLATMA PROJELERİ BİZİM İŞİMİZ

Isparta

Elektrik ve Elektronik alanında uzun süredir hizmet veren Rımak Mühendislik elektrik olarak siz değerli müşterilerimizin tüm elektrik arıza problemleri için hizmetinizdeyiz.

2011 yılında RIMAK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. ünvanı ile Elektrik-Elektronik Mühendisi Mehmet Ali KÖROĞLU tarafından Isparta'da kurulan işletme yenilenen yüzüyle hizmet vermeye devam ediyor.

Evinizin, İşyerinizin, Ofisinizin veya Şantiye ve İnşaat alanınızın bütün elektrik problemi ve elektrik tesisat işlerinde şirketimizi dilediğiniz an arayarak talepte bulunabilirsiniz.

Bina Elektrik Tesisatı Elektrik Arızaları, Elektrik Panoları, Topraklama Tesisatları, Zayıf Akım Tesisatları, TV Tesisatı, Telefon Tesisatı, Aydınlatma sistemleri Kurulumu, Kamera sistemleri Görüntülü Konuşma sistemler ile ilgili hizmetler sunmaktayız.

Sürekli değişen müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya devam edip, kurulduğu ilk günden bugüne hızla büyüyerek zamanla vizyonunu genişletmiştir.

Rımak Mühendislik , Başta inşaat sektörü olmak üzere Plan-Proje, Taahhüt, Aydınlatma, Elektrik Malzemesi, Aydınlatma Ürünleri ve Avize alanlarında hizmet vermektedir.

Rımak Mühendislik , elektrik ve aydınlatma çözümleri konusunda dünya liderleri markaların bayiliklerini yapmaktadır. Yılların getirdiği tecrübe ve bilgiyi, kalite ve estetiğe çeviren personeli ile siz müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir.

Görüntülü Diafon Sistemleri

Diafon Sistemleri:Son zamanlara konut teknolojisilerinde çokça tercih edilen görüntülü diafon sistemleri sosyal tesislerle iletişim kurma, güvenliğe ulaşma ve daireler arası iletişim özellikleriyle konut sektöründe tercih edilen güvenlik ürünleri arasındadır. Kapınıza gelen misafirlerinizi bu sistemle tanıyabilir veya kapınıza gelen tanımadığınız insanlarla görüntülü diafon sistemiyle konuşarak iletişime geçerek güvenlik sorununuza ortadan kaldırmış olursunuz bizde en kaliteli ve uygun hizmetler sunmaktayız.

Tesisat İşlemleri

Sanayinin olmazsa olmazı eletrik enerjisinin daha verimli kullanılması amacıyla siz değerli müşterilerimize kayıp olan enerjinin dengelenmesi ve yuksek kw larda gelecek cezanın onune gecilmesi konusunda sorunsuz hizmet vermekteyiz.

Merkezi Uydu Sistemleri

Merkezi Uydu Sistemleri: Apartmanlarınızı ve sitelerinizi tv yayınlarının net izlenmesi ve aynı zamanda görüntü kirliliği ortadan kaldırılması amacıyla uzman ekiplerimiz tarafından alt yapı sağlanarak kaliteli ve garantili hizmet sunulmaktadır.

VİZYONUMUZ

Çalışanlarının, tedarikçi firmalarının ve müşterilerinin memnuniyetini sağlamış, gelişen teknoloji ve yenilikleri bünyesine alan kaliteli ve verimli bir firma olmak.

KALİTE POLİTİKAMIZ

• Teknolojik gelişmeleri takip eden

• Gerekli yatırımları yapan

• Müşteri beklentilerini ön planda tutan

• Tedarikçileri sürekli olarak geliştiren

• Kalite yönetim sistemi'nin etkinliğini sürekli olarak iyileştiren ve belirlediği kalite hedeflerine ulaşan bir firma olmaktır.

Aydınlatma Sistemleri

Aydınlatma Sistemleri:  Eğitim yapıları, sağlık tesisleri, lokantalar, mağazalar, alış-veriş merkezleri,endüstri tesisleri, ticari yapıların bulunduğu alanlarda üstün teknoloji ve tasaaruflu aydınlatma ürünleri kullanılarak   siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Pazartesiden Cumartesiye kadar 09:00 - 18:00 saatleri arasında büromuzda bize ulaşabilirsiniz veya bizi ziyaret edebilirsiniz

Pirimehmet Mah. Cumhuriyet Cad. (118.Cad) No:59/A Merkez/ISPARTA

0 (246) 500 45 45

0 (246) 500 46 46

info@rimak.com.tr

Çalışma Saatleri: 09:00 - 18:00

Daha detaylı bilgi ve müşteri hizmetleri için : www.rimak.com.tr

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR