26 Nisan 2024 Cuma

RESMEN ADAY!

RESMEN ADAY!

Isparta

Nisan ayında yapılacak rektörlük seçimleri için Prof. Dr.Hüseyin İlker Çarıkçı, adaylığını açıkladı. Basın mensupları ile birlikte Öğretmenevinde bir araya gelen Çarıkçı, Süleyman Demirel Üniversitesinin ilham veren bir üniversite olması için çalışacaklarını kaydetti. İlham veren bir yaşam alanının, köklerimizde, Endülüs'ün başkentliğini yapmış olan Kurtuba'da(şimdiki adı ile Cordoba) mevcut olduğunu belirtti.

 SDÜ'ye 'Cordoba'vizyonu

"Neden Süleyman Demirel Üniversitesi Endülüs medeniyetinin başkentliğini yapmış Kurtuba’nın (şimdiki adıyla Cordoba)misyonunu üstlenmesin?" diyen Rektör Adayı Çarıkçı, "neden üniversitemiz Kurtuba gibi bir cazibe merkezi, üst düzey bilim insanları yetiştiren bir ilim yuvası olmasın? Neden üniversitemiz bilimsel merakın ve araştırmanın üst seviyelere taşındığı, gerçek bilgiye ulaşmanın en büyük kaygı olduğu bir yaşam alanı olmasın" şeklinde konuştu.

 Çarıkçı şunları söyledi;

 1994 yılında asistan olarak başladığım akademik hayatımın bu noktasında; Süleyman Demirel Üniversitesi’nin (2015) Nisan ayında yapılacak rektörlük seçimlerinde aday olduğumu açıklıyorum.

Asistanlık dönemimden profesörlük dönemim dahil şu ana kadarpek çok birimde ve düzeyde üye ve yönetici olarak yaptığım çalışmalarımıadaylık ilanım ile birlikte en tepe noktaya taşıyarak üniversiteme, doğupbüyüdüğüm memleketime ve ülkeme katkı vermek inanç ve kararlılığı içindeyim.

Arkadaşlarım ve dostlarımızla uzun bir süredir yaptığımızistişare ve çalışmalar neticesinde SDÜ’nün kendi içinden yetişen gençjenerasyonunu temsil edebilecek bir aday olarak çıkmamın doğru ve gerekli birkarar olduğuna inandım. Almış olduğum bu kararda beni yürekten destekleyenaileme ve arkadaşlarıma, kararımın olgunlaşmasında ve çalışmalarımızınşekillenmesinde görüş ve tavsiyelerde bulunarak yol gösteren dostlarımızaşükranlarımı ifade ediyorum. Çıktığımız bu zorlu yolda Ispartamızın gönülden desteğini, üniversitemiz öğretim üyelerinin oylarını talep ediyorum.

Propaganda dönemi dahil temayül yoklamasından atamaya kadar geçen tüm seçim döneminin centilmenliğe uygun bir şekilde geçeceğini umuyor ve bekliyorum. Bu noktada üzerimize düşen tüm sorumluluğu iyi niyetli bir şekilde yerine getireceğimi kamuoyu önünde açıkça beyan ediyorum.

Üniversitemizin büyüklüğüne yakışır bir şekilde gerçekleştireceğine inandığım seçimin ve ardından yaşanacak sürecin değerinin ve öneminin farkındayım. Ülkemiz ile birlikte üniversitemizin de yaşadığısıkıntıların aşılmasının da kolay olmayacağını biliyor ve görüyorum. Bu yüzden üniversitemizin hak ettiği seviyeye gelmesi ve kaybettiği ivmeyi tekrar kazanabilmesi için tüm arkadaş ve dostlarımızın desteğine ihtiyaç duyacağım. Budesteği, daha yolun başında ifade eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu desteğin sadece seçim sürecinde değil, seçim sonrası atamanın gerçekleşmesi halinde de süreciğini biliyor, bu gücü yanımda hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Yeni dönemde Süleyman Demirel Üniversitesini tümakademisyenlere ve öğrencilerimize ilham veren bir bilim yuvası olarakdüşlüyorum. Üniversitemizi bilimsel merakın üst düzeye taşındığı ve biliminşevkle konuşulduğu bir yaşam alanı olarak görüyorum. Bu üniversite idealininyaşanmış örneklerinin köklerimizde olduğunu biliyorum. Neden üniversitemizEndülüs medeniyetinin başkentliğini yapmış Kurtuba’nın (Şimdiki adıyla Cordoba)misyonunu üstlenmesin? Neden üniversitemiz Kurtuba gibi bilim ve özgürdüşünceyi insanların iliklerine kadar hissettiği bir bilim ve sanat merkeziolmasın? Neden üniversitemiz Kurtuba gibi bir cazibe merkezi, üst düzey bilim insanları yetiştiren bir ilim yuvası olmasın? Neden üniversitemiz bilimselmerakın ve araştırmanın üst seviyelere taşındığı, gerçek bilgiye ulaşmanın enbüyük kaygı olduğu bir yaşam alanı olmasın?

Biz üniversite yönetiminin böyle bir ortamı hazırlamaklasorumlu olduğunu düşünüyoruz. Bu çerçevede bizim yönetim anlayışımız;

SDÜ’nün öğretim üyesinden öğrencisine, idari personelinden diğer çalışanlarına kadar bir AİLE olduğu inancını taşımaktadır.

Üniversite rektörü olmanın öncelikle üniversitemiz içinçalışmak anlamına geldiği inancını taşımaktadır.

Yaptığımız çalışmalarımızın Ispartamız, bölgemiz, enönemlisi ülkemize katkı sağlaması gerektiği inancını taşımaktadır.

Her düzeydeki yönetim faaliyetlerinin şeffaf ve hesapverebilir olması gerektiği, bunun için gerekli süreçlerin kurulması veişletilmesi olduğu inancını taşımaktadır.

Yönetirken herhangi bir düşünce, ideoloji, inanç, cemaat yada benzeri ayrımlara fırsat vermeme inancını taşımaktadır.

Akademik ve idari her düzeydeki faaliyet, iş ve işlemlerde ehliyet ve liyakat ölçütlerine azami ölçüde uyma; bunun için de adalet ve hakkaniyet duygularını özenli bir şekilde koruma inancını taşımaktadır.

Bu büyük ailenin içinde herkes aynı fikir ve ideolojiye mensup olmak ya da aynı inancı taşımak zorunda değildir. Ancak hepimizin sadakatle görev ve sorumluluklarımızı yerine getirme yükümlülüğü bulunmaktadır.Bunun için aynı üniversitenin bireyleri olarak hukuka uymak, vatanımıza ve milletimize sadık kalmak, görev ve sorumluluklarımızı en iyi bir şekilde yerine getirmek zorundayız. Bu geniş ideal içinde kalan öğretim üyelerinin açık bir şekilde ve cesaretle destek ve oylarını bekliyorum.

Seçim öncesi süreçte elimden geldiğince uygun olan tüm arkadaşlarıma ulaşmak ve yüz yüze görüşüp dertlerini, talep ve beklentilerini doğrudan kendilerinden dinlemek niyetindeyim. Bu bakış açımız ve yönetim anlayışımız seçim ve seçim dönemleri ile sınırlı olmayacaktır.

Üniversitemiz ve genel olarak ülkemiz yükseköğretim içinortaya koyduğumuz vizyonun akademik, idari ve mali tüm yönleri ile bir bütünolduğunu ve üzerinde yoğun bir çalışma yapıldığını belirtmek isterim. Buvizyonu küçük bir seçim broşürü ya da kitapçığı ile anlatamayacağımız için“2023 Vizyonu Perspektifinden Üniversiteler ve Süleyman Demirel Üniversitesi”adlı bir kitap çalışması ile tüm akademisyenlere ulaşacağım. Benim ve arkadaşlarımın uzun bir süre emek vererek oluşturdukları ve editörlüğünü de yaptığım bu kitap çalışmasını çok yakında sizler ile paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacağımı da ifade etmek isterim.

Üniversitemizde Nisan 2015’te yapılacak olan rektörlükseçimlerinin şimdiden üniversitemiz, Ispartamız, bölgemiz ve her şeydenönemlisi ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, adaylığımız konusundabizi destekleyen herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 PROF. DR. İLKERHÜSEYİN ÇARIKÇI KİMDİR?

1970 Isparta doğumludur. Isparta Anadolu Lisesinin ikinci dönem (1988) mezunlarındandır. 1993yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirmiş ve aynı yılınKasım ayında Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Bölümünde araştırmagörevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. 1996 yılında Süleyman DemirelÜniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında “Küçük İşletmelerde Stratejik Yönetim” konuluteziyle yüksek lisansını tamamlamıştır. Aynı yıl Marmara Üniversitesi SosyalBilimler Enstitüsü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalında doktora eğitiminebaşlamış ve 2001 yılında “İş ve Aile Rollerinin Çatışması” isimli teziyledoktor ünvanını almaya hak kazanmıştır.

2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdariBilimler Fakültesi İşletme Bölümüne yardımcı doçent olarak atanmıştır. 2005yılına kadar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekan yardımcısı ve StratejikAraştırmalar Merkezi müdürü olarak görev yapmıştır. 2005-2008 yılları arasındaGirişimci İşbirliği koordinatörü ve rektör danışmanı olarak çalışmıştır. 2006yılında doçent ünvanı almıştır. 2008 ve 2009 yıllarında Yüksek ÖğretimKurulunda (YÖK) başkan danışmanı ve Bologna Ulusal Takım üyesi olarak görevyapmıştır. 2009 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal BilimlerEnstitüsüne müdür olarak atanmış, 2011 yılına kadar bu görevini sürdürmüştür.2012 yılının Ocak ayında profesör olmuştur. 2012 Ocak ayında Süleyman Demirel Üniversitesiİletişim Fakültesine kurucu dekan olarak atanmış, 15 ay görev yaptıktan sonrakendi isteğiyle istifasını vermiştir. Halen Süleyman Demirel Üniversitesiİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde öğretim üyesi olarakçalışmakta, aynı zamanda TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Dairesi Başkanlığındadanışma kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

EURODITE (Regional Trajectories To The Knowledge Economy -AB-FP6 Projesi), ECOLAB (Economy and Labour World - Sokrates Comenius 2.1.Projesi) ve CISMS - II (Collaborative International Study of ManagerialStress-Phase II) isimli uluslararası projelerde proje yürütücüsü ve uzmanolarak görev almıştır.  Yönetiminde 14yüksek lisans ve 12 doktora tezi tamamlanmıştır. Birçok uluslararası ve ulusalkongre ve sempozyumda yürütme kurulu ve bilim kurulu üyeliği; İletişim ve Diplomasi,Atatürk Üniversitesi İİBF, Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler,Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Girişimcilik ve Kalkınma, SDÜ İİBF, SDÜ SosyalBilimler gibi dergilerde editör yardımcılığı ve hakemlik gibi görevleryapmıştır.

Yönetim Psikolojisi, Örgütsel Davranış, Stratejik Yönetim,Yönetim ve Organizasyon, İletişim ve Çatışma Yönetimi alanlarında lisans velisansüstü programlarda dersler ve KOSGEB akredite eğitmeni olarak da İŞKUR,Ticaret ve Sanayi Odaları, Kalkınma Ajansları bünyesinde eğitimler vermektedir.Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yıldız İstihbarat

19 Şubat 2015 Perşembe 01:08

Amanın' amanın! amanın! SDÜ de neler dönüyormuş ta neler. Ulen biz hiç fark etmemişiz. Ulen bide siz bakın. Baken ne decenizhttps://twitter.com/yenidaltonlar https://twitter.com/AntiGladioSDUhttps://twitter.com/temizleak

çamur at iz kalsın

18 Şubat 2015 Çarşamba 13:56

bakıyorum ilker hoca aday olunca paralelciler çamur at izi kalsın kampanyasına girmişler.. Isparta için sdü için en iyi aday bence ilker çarıkcıdır ıspartamızın insanı üniversiteyi bilen ve hizmet edecek bi insan.. ama malesef bazılarını korku sarmaya başlamışki chp ile paralel ile vurmaya çalışıyorlar.. bu insanlar kendilerinin buralarda barınamıyacağını anlayınca üzücü demeçler ve benzetlemer yapmaktadır.. ilker hoca gelirse bi takım paralelciler bu işten zararlı çıkacağı besbellidir.

itibar

18 Şubat 2015 Çarşamba 12:37

bazılarının bakıyorum da ilker hocanın aday olması hiç işlerine gelmedi. sanırım düzenininiz bozulacak diye bu iftiralar

Aynı Turşu

18 Şubat 2015 Çarşamba 10:25

Halen gözü görmeyenlere söyleyelimki Çarıksız Ekmeleddin projesi paralel yapı ve Sol-CHP işbirliğinde çatı aday projesidir. Medyadaki CHP li eski rektörlerin ve belediye başkan adaylarının demeçlerine bakın.Ayrıca şimdiye kadar adaylığını açıklayan hiç bir rektör adayının vaatlerinde PARALEL YAPI İLE MÜCADELE GEÇMİYOR. Kimileri paralel ile işbirliği yapıyor kimisi de mücadeleyi göze almıyor.

Millet

18 Şubat 2015 Çarşamba 09:37

Sakın zahmete girip Ajans 32 ye yorum yazmayın, Çakmakcı ve Ajans 32 ölümüne Çarıksız Ekmeleddin i destekliyor. Boşuna yorulmayın.

frty

18 Şubat 2015 Çarşamba 17:44

İbicioğlunu destekleyen yayın organı yokmu sen daha iyi bilirsin

madur

18 Şubat 2015 Çarşamba 09:28

her yolculuk güzel vaadlerle başlar ama gel gör ki o koltuğun tılsımı vaadleri unutturur. temennim odur ki siz de bu hataya düşmeyip sdü ailesinin her bireyine bir cemaatin bir tarikatın üyesinin imtiyazları ile değil de yıllarını bu üniversite için vermiş, kimsenin adamı olmamış kimsenin yalakalığını yapmamış bir insan gözüyle bakar maduriyetlerini giderirsiniz. üniversitenin şu anki ortamında bu çok zor gürünse de bu zorlu yolda size başarılar diliyorum

Cengaver

18 Şubat 2015 Çarşamba 02:48

İlker hoca ilkeli bir kişidir. Herkes tarafından sevilir. Keşke onu daha yüksek yerlerde görsek

Alamet

17 Şubat 2015 Salı 23:03

Ulen ortalık bi şenlenmiş bi alamet bi gıyamet gidiyo şura bi bakın len sadıçla: https://twitter.com/yenidaltonlar , ha bide bura va https://twitter.com/antigladiosdu

Suat avni

17 Şubat 2015 Salı 19:48

Say'ın İlker hocam hayırlı olsun ama sizinle ilgili bir takım söylentiler dolaşıyor sonuçta ibicoğlu ile dekan olarak çalıştınız kripto cemaatçi olduğunuz söyleniyor inş değilsinizdir

sdu

17 Şubat 2015 Salı 19:42

Bakıyorum da paralellerin büyük bir kısmı Gültekin'i kalanlarda Çarıkçı'yı desteklemeye başladı. Hocanın da açıkçası 4 sene boyunca paralele karşı bir duruşu olmadı. Mücadele etmeyeceği belli de bari güçlenmeseler tekrar..

fatih mehmet

17 Şubat 2015 Salı 19:36

Değerli hocam yolunuz açık olsun Allah ardımcınız olsun.

taşeron işçi

17 Şubat 2015 Salı 18:36

Mobbinglerin olmadığı,insanları sinek kadar değersiz görüpte yaptığı onca işi beğenmemezliklerin , haksız yere azarlanmanın, kendi gücünü makamdan alıpta insanlara yukardan bakmayan, egolarını insanların üzerinde baskı uygulayıpta alaşağı etmeyen bir üniversite için Ispartanın ve sdünün sevilen akademisyeni sdü nün yeni REKTÖRÜ İLKER ÇARIKÇI hayırlı uğurlu olsun....

genç

17 Şubat 2015 Salı 17:40

olumsuz yorumlar ve ekmeleddin jargonu cebeciye aittir saltanatı bitecek ıspartada barınamayacak o yüzden Ispartanın evladına laf atıyor.

ERD32

17 Şubat 2015 Salı 17:17

Kim karalamak ****esiyle bir müslümana bir iftira ederse Al­lah o kimseyi bu söylediği sözler in vebâlinden tamamen temize çı­kıncaya kadar cehennem köprüsü (sırat) üzerinde bekletir.HOCAM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.....

hasan basri

17 Şubat 2015 Salı 17:05

ilker hocam hayırlı olsun.inşallah sizin içinde üniversitemiz içinde hayırlı uğurlu olur.yolunuz açık olsun ALLAH utandırmasın.

erkcmn

17 Şubat 2015 Salı 16:33

erkcmn kardeş, Değerli Hocam kurt çakalların elinde kalmış senin haberin yok. Şanlıurfadan Isparta daki kurt çakallarla mücadele edilmez. Sen en iyisi Ispartaya gel. Değerli Hocam'ı kurt çakal CHP lilerden başkası desteklemiyor. İstersen Allah'ın dinine küfreden birilerinin desteklediği değerli hocam için sen pek yorumda bulunma. Kurt Çakal

Neden CHP

17 Şubat 2015 Salı 16:15

İlker Çarıkçı arkasında neden CHP li milletvekilleri, başkan adayları, eski rektörler duruyor. Allah'ın adını ağzına alıp yorum yazanlara söylüyorum. Tabi sizin 28 şubat dönemi baskısı, fişlenme, inancından ötürü aşağılanma gibi bir sorununuz olmadı.Neden zorunuza gitti. Sizler masum insanlara iftira atarken neden hiç Allah'ın adını anmadınız.CHP kendine paralel gibi sorgulamayacak, kendi dediğini yapacak,**** basma tulumba gibi kafayı eğip kaldıracak bir rektör adayı istiyor. ŞİMDİ ANLADINMI!!

Vebal

17 Şubat 2015 Salı 16:08

Kim kimin günahını alıyor, sallıyor, vebal alıyor bilmiyoruz artık. Ahirette bunun hesabını nasıl vereceksiniz derken vebal almış olmayalım?

erkcmn

17 Şubat 2015 Salı 15:55

Değerli Hocam Peygamber efendimiz zamanında Münafıklar vardı. İşte onlar savaş alanından kaçmışlardı. Basiretsiz ve Feraset sahibi olmayan kişilerdir. Hiçbir zaman iyinin yanında olmazlar.Hep etnkit ederler alameti 3tür. Bunlar Yağmurlu havada 3 tavuğu sulayamayan insanlardır. Ispartanın öz evladıyım. Bunu üzerine söz söyleyende varsa Şanlıurfadayım beklerim. Kurtlarla ve çakallarla nasıl mücadele edilir. bilirim. Size ve sizi sevenleri Alemlerin Rabbi olan Allah CC ye emanet ediyorum .

analiz

17 Şubat 2015 Salı 15:53

ilker hocam hayırlı uğurlu olsun, yolunuz açık olsun...

dervişoğlu

17 Şubat 2015 Salı 15:51

Sayın hocam rektörlük için en doğru aday. Allah muvaffak eylesin. Zaten bazı kesimlerin rektör adayları içinde direkt olarak İlker hocayı hedef almaları da bunun kanıtı. Ben asıl internette sizi ve ekibinizi hedef alıp iftira atan ve montaj görüntüler yayınlayan kişilere seslenmek istiyorum. Siz hiç ölmeyeceğinizi mi zannediyorsunuz. Bu iftiraların ve montaj görüntülerin hesabının sorulacağı günden korkun. Allah en büyük hesap sorandır.

S Ku

17 Şubat 2015 Salı 14:46

Hocam doktora dersinden CC vermişsiniz, onun dışında size kızabileceğimiz tek bir davranışınız yok :)

aga las vegas

17 Şubat 2015 Salı 14:44

Hayırlı uğurlu olsun sayın hocam. Çıkılan yolda hakkı batıl göstermek için çok çamur ve iftira atanlar olacaktır ama hak elbet galip gelecektir.Allah yolunuzu açık etsin...

soner_sdü

17 Şubat 2015 Salı 14:15

Hocam başarılar....s**** alemdeki ve buradaki olumsuz yorumlara bakarsak muhtemelen hepsi aynı yerden sevk ve idare oluyor.sen kafana takma Allah büyüktür,bunların hesabı Allah katında zaten sorulacaktır.

ısparta

17 Şubat 2015 Salı 14:11

Sayın İlker Çarıkçı Hocam sen onların söylediklerine bakma sana, Ispartaya ve Ülkemize hayırlı olsun, sen doğru bildiğin yoldan devam, yolun açık olsun, Allah kolaylık versin, Ispartalı Ispartalının evladısın, yolun açık olsun dışarıdan gelipte buraya sahip çıkacağız diye uğraşıyorlar ama bunu başaramıyacaklar hocam, kolay gelsin....

objektif

17 Şubat 2015 Salı 13:56

bu olumsuz yorumları okuyorumda, ya arkadaş siz değilmiydiniz bu zamana kadar yönetimde olan, her türlü imkana sahip olan. sanırım yarım kalan işleriniz var.

Fatihh

17 Şubat 2015 Salı 12:51

11:09 da başlamış 11:22 de atmış 12:19 devam 12:33 bir daha yeterrrrr... ögle arası oldu bi yemek ye gel mesai başlayınca devam edersin bi nefes al.....

Ben

17 Şubat 2015 Salı 12:33

Ben Ekmeleddin-i İlker-i Paralel. Her ne kadar beni destekleyenler sol grup ise de ben aslında paralel yapı ile akrabalık bağları olan birisiyim ve onlarla asla mücadele edemem. Bilindiği üzere aslında paralel ve sol artık işbirliği içerisinde. Bunun ne zararı var? He!. Yemişim paralelini. Ben SDÜ de paralelin başa gelmesi için azmı mücadele verdim. He! Hatta Gökçay daki toplantılarda bir grup Namun'a karşı çıkarken hep ben destek oldum. Namun iyi de yaptı üniversitenin ****sını belledi.

Rezalet-i Ekmeli-İlker

17 Şubat 2015 Salı 12:19

İlker sen halen anlayamadın herhalde bu ülkede Ekmeleddin projelerinin rafa kaldırıldığını. Ya çok safsın yada umutsuz olduğun için bu sol tan tanlar etrafında dönüp dolaşıp duruyorsun. İlker zannediyormusun bu arkandaki karanlık güçler sana rektörlük yaptırır. Sen halen anlamadın onlar kendilerine kukla birilerini arıyor.Sana gaz veriyorlar sende buna çanak tutuyorsun. Herkesin bu büyük proje için https://twitter.com/AntiGladioSDU adresini izlemesini tavsiye ederim.

Paraleli

17 Şubat 2015 Salı 11:22

Ben Çarıksız Ekmeleddin, en büyük hizmetim bu Paralel yönetimi iktidara taşımak oldu. İnkar edersem Allah çarpar. Hem kırk tane şahit var. Ne hizmet ettim ama. Ben İ.Ç ve kankilem S.A, V.A, ve A.K bi basdırdık **** rektör Namun u SDÜ nün ve Ükenin başına bela ettik. SDÜ artık düzelmez, heç kimse düzeltemez. Benim eserim. Gurur duyyom. Aynı hizmeti gene etcen beni izlen twitter.com/yenidaltonlar

Bi rektör oliim

17 Şubat 2015 Salı 11:09

Bi rektör oliim acayip hizmet etcen. Bakmen şimdiye gadar bek çalışmadığıma.Eee ne gada ekmek o gada köfde. Dönere bi çöken bakın görün siz nası çalışıyon. Ha şinciye gadaki Ispartaya en büyük hizmetim bu parelel ekibi SDU iktidarına daşımak oldu. Valla bunu ben ve akideşlerim yabtık. Allah şahid. Ben, S.A, A.K, V.A platformda parelli destekledik, yeminle ne hizmet demi.Aynı hizmeti gene etcen twitter.com/yenidaltonlar

Hami

17 Şubat 2015 Salı 08:52

Isparta'yı tanıyan bilen bir adamın Rektör olması insanı heyecanlandırıyor. Sonunda SDÜ yinr eski başarılı günlerine dönecek. Halk ile barışık, Sanayi ve Esnaf ile işbirliği içinde tam bir Üniversite havasına kavuşacağız. Allah yardımcısı olsun hemşehrimizin. Allah, çıktığı yolda onu hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

işi bağladı

17 Şubat 2015 Salı 08:25

gülmekteki mahirliğinizi ağlamakta da göstermezsiniz umarım. gözlerinizi açın uyanın diye yazdım yoksa ibici gelmiş ilker gitmiş bana ne. ibici satranç oynuyor resmen siz de bakıyorsunuz demem o.

Ne yapmış

17 Şubat 2015 Salı 01:10

İlkey Bey 50 ye merdiven dayamış bir kişi. Acaba ne hizmet yapmış Isparta için bu yaşına kadar. Ne özelliği var İker beyin, sözde Ispartalı olmaktan başka. Kitap mı yazmış, patentmi var. Fabrikamı kurmuş. He babam şimdiye kadar yapmamış bu yaştan sonramı yapacak. Ainesi iştir kişinin boş lafa bakılmaz. Hizmet yapmak için Rektör olaya gerek yok. Vatan perver adam her anında vatanına ve milletine faydalı olur. Hep menfeat hep menfeat, dönere bi çökelim sonra bakarız olmaz.

10 tane fabrika kurdu

17 Şubat 2015 Salı 20:01

Adamın yaptıgı yoruma bak ne yapmış ısparta için..... bu adam fabrikatörmü de fabrika kuracak.yaşıda o kadar yok.sallarken biraz dogru dürüst salla laf olsun diye yorum yapmışsın

Ali Gülen

17 Şubat 2015 Salı 00:38

Bakıyorum da Hasan Hoca işi bağladı yeniden seçilecek falan diyorlar. Ben sadece gülerim bu yorumlara. İlker Hoca seçilir seçilmez bilemem. Ama seçim sonucunda ya İlker Hoca ya da Gültekin rektör olur.

İlkey Bey

17 Şubat 2015 Salı 00:12

Burda İlker bey hakkında çok muhim bilgiler vermişler https://twitter.com/yenidaltonlar

çobanisalı

17 Şubat 2015 Salı 11:41

Ben sadece ilkeri değil 1993 yılından bu yana hepinizi bilirim. Sağdan bir rektör olsun diye ibicinin olması için çalıştık böyle oldu. İLker gelse Üniversitede adeleti ve huzuru paylaşmayı, adaylar içinde en iyi sağlayacağı inancındayım. İnşallah ıspartaya hayırlı olur.

selçuk gülsever

17 Şubat 2015 Salı 00:07

ıspartanın çocuğu düzgün insan hayırlı olur işaallah

Öğretmen arkadaşı

16 Şubat 2015 Pazartesi 23:24

Üniversitenin ilker hoca gibi kişilere ihtiyacı var şimdiden onu kutluyorum görevinde başarılar dilerim

Yorumsuz

16 Şubat 2015 Pazartesi 23:22

Yeni bir şey değil, sanki 8-10 ay önce açıklamış gibi https://twitter.com/yenidaltonlar

halit

16 Şubat 2015 Pazartesi 21:49

Hocam hakkında hayırlısı olur inşallah..Allah yardımcın olsun.

ibici

16 Şubat 2015 Pazartesi 21:06

İlkercim üzgünüm.

MEHMET BOYACI serıiş

16 Şubat 2015 Pazartesi 20:04

sayın hacom hayırlı ugurlu olsun allah utantırmasın

kadir

16 Şubat 2015 Pazartesi 19:08

Hayırlı olsun,ıspartada doğma büyüme,kişilikli dürüst bir hocamız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR