27 Nisan 2024 Cumartesi

REKTÖRLÜK BİNASI TADİLAT İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR

REKTÖRLÜK BİNASI TADİLAT İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Rektörlük Binası Tadilat ihalesine çıktı.

3 Ocak 2019 Perşembe günü düzenlenecek ihalenin şartlarını sağlayan herkesin katılımına açık ihaleye Isparta firmalarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Isparta’ya ve ilçelerine yapılacak bu ve benzer harcamalar ile yerel ekonominin canlanması, imkân ve kabiliyetinin gelişmesi, eğitim ve öğretim kalitesinin yükselmesine vesile olacak yatırımların artması ile Üniversitemizin yeni bir marka değerine kavuşması bekleniyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isubü

01 Ocak 2019 Salı 20:06

AOY rumuzlu yorumcu sen İbrahim hocayı ne kadar tanıyorsun ki olmaz diyorsun. Biz babbacı ve ekibi ile çalıştık onlardan bile olduysa senden dahi olur.

Kul hakkı

30 Aralık 2018 Pazar 21:13

Ne liyakat var ne ahlak. cayır cayır kadrolasiliyor, kim neyden anlamıyorsa o tercih ediliyor... iyiki ahiret var

hay yenişarınıza

30 Aralık 2018 Pazar 20:59

adam gidip çalışıp düzgün bir okul kazansaydınız. gelip burada ağlıyorsunuz. rektörün derdi başından aşkın zaten. yemek yoksa pasta yiyin kantinden

Ömer Gündüz

30 Aralık 2018 Pazar 20:25

Isparta yenişarbademli 1. Sınıf ormancılık bölümü öğrencisiyim burda yaklaşık 2.5 aydır öğle yemeği yiyemiyoruz aç kalıyoruz geçen seneki mezunlar SDÜ ye bağlı oldukları için böyle bir durum yaşamamışlar biz burda rezil oluyoruz

Oğuzcan topkaya

30 Aralık 2018 Pazar 20:22

Yenişarbademli de öğrenciyim ama isubu yemek parası vermediği için aç kalıyoruz yazıklar olsun böyle eğitim anlayışına bizim tek derdimiz okumak lütfen anlayışlı olun biz ders mi çalışcaz yoksa yemek mi yapıcaz bizden istediğiniz ne?

Yazıklar olsun böyle üniversiteye

30 Aralık 2018 Pazar 20:16

İsubu yenişarbademli myo da av ve yaban hayatı öğrencisiyim dönemin başından beri çözüm bulunamayan bir yemek sorunumuz var yetkililerden yardım bekliyoruz final haftamız var biz burada AÇIZ hakkımız olan öğlen yemeniği istiyoruz sesimizi duyuramıyoruz yetkililer lütfen bir çözüm bulabilirmi

Öğrenci velisi

30 Aralık 2018 Pazar 20:13

Oğlum bu sene üniversiteyi kazandı Isparta YENİŞARBADEMLİ kampüsü uzak demedik zor demedik gönderdik Süleyman Demirel üniversitesi güzel bir üniversite dediler Isparta'nın ilçesinde bile olsa gönderdik ama benim cocuguma yemek verilmiyormus. Bu nasıl bir sistem! Yetkili kim ise acil ilgilensin!

saygısızlar

30 Aralık 2018 Pazar 17:13

Gülsevin abladan hanginiz kadro istedinizde alamadınız. Bir çayını için sekreterlik, müdürlük veya başkanlık anında garanti :)

içerideki ses

30 Aralık 2018 Pazar 16:10

rektörün dekan ve müdürlere sdü ile ilgili en ufak bir anlaşmazlıkla geri adım atmayın gerekirse kriz çıksın diye talimat verdiği herkes tarafından biliniyor. bu durumda kaybeden kim olur, takdir kamuoyunun.

insanlarla dalga geçme

30 Aralık 2018 Pazar 16:07

sevgili pinkrose okulun kritik noktaları malum cemaat ve tuncayın öğrencileri ile dolduruldu. çıkacak ilanların sahipleri şimdiden belli. üst yönetim iyi polis, kötü polis oyununu oynuyor. bu kafayla ibici dönemini sollayacaklar, burada insanları aptal yerine koymanın anlamı yok.

Veysat

30 Aralık 2018 Pazar 15:56

Yıkılan hastanenin olduğu yere rektörlüğü dışında ne yapılacak kim biliyor

Veysat

30 Aralık 2018 Pazar 15:56

Yıkılan hastanenin olduğu yere rektörlüğü dışında ne yapılacak kim biliyor

pink rose

30 Aralık 2018 Pazar 13:55

pink rose gözlüklerini çıkarda iyice bak bakalım şöyle bi incele ama gözlüklerini çıkar

Abdullah Güçüyener

30 Aralık 2018 Pazar 13:17

Bu haberi algı yönetimine yönelik yaptıkları aşikar. Isubü’nün 2019’a ait toplam yatırım bütçesi Milli Eğitim Müdürlüğünün bir okul yatırımının yarısı. Yorumu dostlara bırakıyorum. Toplumu aptal yerine koymasınlar.

Doğrucu

30 Aralık 2018 Pazar 08:29

pinkrose rumuzlu arkadaş. yalvaç büyükkutluya atanan arkadaş 9 ay önceki şeflik sınavını bile kazanamayan biri Sendika yöneticisi olduğundan atanıyor. en iyisi sus diğer atanan kişileride tek tek saydırma bana olurmu.

Serdar aslım

30 Aralık 2018 Pazar 02:40

ıspartanın yenişarbademli ilçesinde ormancılık bölümünü kazandım daha önce sdü deyken buradan mezun arkadaşlarımın vesilesi ile burayı tercih ettim etmez olsaydım 2,5 Aydır öğlen yemeği yemedik 1 ay verildi şimdide tam sınav haftasına girdik dediler ki yemek verilemeyecek biz dersmi çalışacagız yemekmi pişireceğiz mezub olan arkadaşlarm sdü ye bağlı ilen böyle bir durum yasamadıgını söylediler yemek fişi almak için gidiyoruz cevab belli isubü bu ay yemek vermiyor. Yazıklar olsunn

ErAy

30 Aralık 2018 Pazar 02:22

SDÜ yapı işlerinin uyanık başkanını genel sekreter Vahdettin efendiye sormak lazım.Rektor dahil herkes bu keratayi biliyor,ama gariptir herkes uc maymunu oynuyor.duygusal mesele herhalde

pinkrose

29 Aralık 2018 Cumartesi 23:19

neyse ki burası sdü yapı işleri değil. atamalar için dışarıdan sdü'den bir göz olarak bakıldığında akademik atamalarda siyaset yok. özellikle müdür atamaları ve sekreterlerin hep bulundukları yerlerden atanmaları çok güzel. duyumlara göre kendi personeli için görevde yükselme sınavı açılıp sınavla yükselme yapılacakmış. yine başka bir duyum da ismi tarif eden ilanlara yer verilmeyecek olunması.

re: sindirella

29 Aralık 2018 Cumartesi 22:28

yolsuzluğu boşver, yönetici atamaların çoğunluğu falsolug.sekreter (sülalesinin çoğu ihraç)g.sekreter yr (kemal amcayı bilen bilir)daire başk (hangisini sayayım musa, receb ... liste uzadıkça gider)şube müdürlükleri ( kimin dili yeterince uzunsa kapıyor zaten)

kaplan

29 Aralık 2018 Cumartesi 22:03

ısparta ne kadar güzel kampüse sahip bir üniversiteye sahipti. malesef üniversiteyi ikiye bölünce lise binası gibi biri orda biri burda fakülteler olacak yazık çok yazık. ülkede eğitimi resmen bitirdiniz. kontenjanlar arttı haketmeyende üni okuyor, HELE BABA PARASI OLAN ÖZEL OKUYAN KAPTI DİPLOMAYI. TEŞEKKÜRLER EĞİTİMİ BU DURUMA GETİRENLERE. TAMİR EDİLEMEYECEK BİR ZARAR VERDİNİZ EĞİTİME SAYMAKLA BİTMEZ. HAKKIYLA OKUYAN DA SİZİN SAYENİZDE İŞSİZ KALDI. YOLDA KİMİ GÖRSEK MÜHENDİS, YAZIK YAZIK

Tekniker

29 Aralık 2018 Cumartesi 21:54

Tarihi 2018 yazmışlar. 1 yıl öncesi. Editör yeni yıla adapte olamamış.

Salim

29 Aralık 2018 Cumartesi 21:40

Üniversitenin acilen Yapı İşleri Daire Başkanı Abdullah Güç'ü görevden alması lazım. İşten anlamayan bir insanın o koltukta oturması hiç adil değil.

AOY

29 Aralık 2018 Cumartesi 21:39

Isubü yü üniversiteden bu şahsı da rektörden sayan var mı ya!!

Aga

29 Aralık 2018 Cumartesi 21:10

Abdullah Güç bu adi daha nerelerde duyulacak acaba arkasindan hic iyi diyen yok hayret yani

SDÜ

29 Aralık 2018 Cumartesi 20:44

SDÜ Yapı dairesi başkanı abdullah güç kendisine ait izopar firmasından üniversitedeki müteahhitlere makamını kullanarak malzeme satıyor. Yönetimde bunu bildiği halde birşey yapamıyor. Yeni üniversitede inşaallah böyle şeyler olmaz.

ahmet

29 Aralık 2018 Cumartesi 20:27

Sayın Rektörüm üniversitenizin ferah çalışma mekanlarına kavuşması elbette güzel. Ama sizi ve tüzel kişiliğinizi temsil edecekte personeliniz ve idarecileriniz olacaktır. Üniversiteniz atamalarının sendika ve siyasi görüşe göre değilde liyakata dayalı olması durumunda bahsettiğiniz marka değerine çıkmasına katkı sunacağını umuyorum. Saygılarımla...

Sindirella

29 Aralık 2018 Cumartesi 19:27

Yolsuzlukla anılan bir kurum olmaması dileğiyle...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR