15 Mayıs 2024 Çarşamba

Hizmet birliğimiz devam edecek

Hizmet birliğimiz devam edecek

Isparta

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Barış Serçe, belediye meclisi üyeleri ile teşkilat mensupları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in geçen 5 yıllık hizmet sürecinde şehre güzel hizmetler kazandırdığını söyledi. Başkan Kahraman, Başkan Başdeğirmen’in Isparta merkeze olduğu kadar ilçelere, beldelere ve köylere de önemli hizmetler sağladığını söyleyerek, birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini aktardı. Kahraman, “İlimize bugüne kadar yapmış olduğunuz ve bugünden sonra yapacağınız hizmetten dolayı teşekkür ederiz. Bizim de abimiz olarak bugüne kadar geldiğimiz gibi yine sizin yanınıza geleceğiz. Bugüne kadar başarılı olduğunuz gibi bundan sonra da başarılı olacağınıza eminim, başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Kahraman’a yeni döneminde başarı dileklerini iletti. Başkan Başdeğirmen, “Güzel bir sonuçla ilçemizde hizmete devam ediyorsunuz. Demek ki ilçemizde güzel işler yapmışsınız. Faydalı yatırımlar yapmışsınız ki insanımız yeniden sizlerle beraber yola devam demiş. Size verilen bu desteğin karşılığını hep beraber el birliği olumlu bir şekilde vatandaşlarımıza yansıtmamız gerektiği inancındayım. Onlar bize güveniyorlarsa bu gücü bize veriyorlarsa biz onların güveninden çok daha fazlasını geri döndürmeniz gerekiyor. Sizlerle beraber el birliği, güç birliği, hizmet birliği yaparak inşallah hem Aksu ilçemize, köylerimize ve diğer bütün neresi varsa Isparta'mızın hepsine hizmeti götürerek biz de vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayacağız. Bundan sonraki iş birliğimizin de en üst seviyede devam edeceğini sizlere belirtmek istiyorum” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR