20 Nisan 2024 Cumartesi

REKTÖR ÇARIKÇI YARALI ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

REKTÖR ÇARIKÇI YARALI ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Isparta

ISPARTA Süleyman Demirel Üniversitesi'nde meydana gelen kazada üniversite personeli Veli Bakır hayatını kaybetti. 

Kaza: 15:00 sıralarında meydana geldi. Doğu ve Batı kampüsünü birbirine bağlayan üst geçitte seyir halinde olan bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaya olarak yürüyen üniversite çalışanı Veli Bakır'a çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle Bakır üst geçitten anayola düştü ve yoldan geçen bir başka otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Öte yandan kazada yaralanan 2 öğrenci SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı öğrencileri SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ziyaret etti. Çarıkçı öğrencilerin sağlık durumları hakkında bilgi alırken geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ögrenci

10 Mart 2017 Cuma 10:49

Ali yıldız efendi rektör kime ziyarete gitmiş haberi iyi oku hadi okudugunu anlamıyorsun resimlere bari bak rektör o çakala degil okaza esnasında yaralanan ögrencilere gitmiş

SDÜ OSGB

10 Mart 2017 Cuma 09:12

Isparta İl Emniyetini ve Isparta Başsavcılığını göreve çağırıyorum. Ölüm bu arkadaş. BİR ÇALIŞANIN BAŞINA ÖLÜM GELİYOR ÖLÜM.. İlgili SDÜ yöneticileri ve OSGB uzmanları da dahil ne kadar sorumlu cezalandırılsın.

ALİ YILDIZ

09 Mart 2017 Perşembe 22:13

BU ÇAKALA ZİYARETE GİDECEĞİNE ÖLENE TAZİYE YE GİT REKTÖR EFENDİ BU KAZA DEĞİL CİNAYET

Metin

10 Mart 2017 Cuma 10:19

Sanırım yanlış anladınız rektör hocanın ziyaret ettikleri SDÜ öğrencileri. Şöförü ziyaret ettiği filan yok.

TUNA ÖNCÜ

09 Mart 2017 Perşembe 17:08

ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞIM KÖYLÜM VELİ BAKIR'A ALLAH RAHMET EYLESİN. GERİDE KALANLARINA ALLAH'IMIZ SABIR İHSAN EYLESİN. BAŞLARI SAĞ OLSUN. ÇOK ÖZÜLDÜM ÇOK BENİM ÇOK DEĞERLİ DOSTUM. SEBEP OLAN SÜRÜCÜLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.

dumrul

09 Mart 2017 Perşembe 17:00

ölen üniversite çalışanına ALLAH rahmet eylesin kazayı yapan kişiden bahsetmemişsiniz öğrenciler nasıl yaralanmış lütfen haberi tam verinde kazayı yapan halen sağmu

Metin

10 Mart 2017 Cuma 12:37

Yara almadan kurtulmuş şerefsiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR