30 Nisan 2024 Salı

Kaymakam Çelik bayramlaşma programlarına katıldı

Kaymakam Çelik bayramlaşma programlarına katıldı

Isparta

Eğirdir Kaymakamlığı organizesinde Ramazan Bayramı bayramlaşma programı Yazla Mahallesi Sabancı Öğretmenevi Yazlık Bahçesinde gerçekleştirildi.

Yazla Mahallesi Sabancı Öğretmenevi Yazlık Bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni; Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Özer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Siyasi Partileri temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Gazilerimiz ve halkın katılımında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma töreni; Kaymakam Çelik ve Başkan Özer’in katılımcıların Bayramlarını tebrik konuşmaları ve törene katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade etmeleri akabinde, yapılan ikramlar ile protokolün katılımcılarla bayramlaşarak uğurlamaları ile sona erdi.

Bayramlaşma töreni sonrasında, Eğirdir Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Mustafa Özer, yaşlılarımızın istek ve arzularını dinledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden huzurevi sakinleri, Ramazan Bayramında da kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Çelik’e ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR