19 Nisan 2024 Cuma

REKTÖR ÇARIKÇI'YA ZİYARET

Isparta Genç İş adamları Derneği (IGİAD) Heyeti, Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ)’nün yeni Rektörü Prof.Dr. İlker ÇARIKÇI’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

 Samimi  bir havada geçen ziyarette; sanayi,iş dünyası ve üniversitenin ortak hareket edebilmesi gerektiği, tam manasıylaiş dünyası ile akademi dünyası buluşmasının şehirde farklı bir sinerjioluşturacağı, bunun için çalışmalar yapılması gerektiği konusunda görüşbirliğinde bulunuldu.

 Şehrin ve kamu oyunun “ÇARIKÇI” ismininrektör olmasını çok istediğini ve bunun gerçekleştiğini  belirten IGİAD YönetimKurulu Başkanı M.Hakan GÖKDOĞAN başarı temennilerini iletti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adem Bey ve Iyaş

02 Haziran 2015 Salı 09:57

Paralel görmek istiyorsan sen bi Iyaşın yönetim katına çık ne kadar adem ve badem var görürsünüz. Ulaşamadığınız çiğeri bari mundar etmeyin başka ihsan istemeyük. Ehh SDÜ elinizden gitti başka mama bulun alın bulabilirseniz.....

Derneklerin hası

02 Haziran 2015 Salı 00:29

Ya kardeşim cemaat Hükümetle kötü olmadan önce memleketimizde elinde elinde viski şişesiyle arabasında gezen arkadaşlar hiç bir cemaat sohbetini kaçırmazdı,, Say'ın Adem bey ve ASLI rumuzlu Şahıslar eminim sizde zamanında bu sohbetçilerdendiniz..ama şunu unutmayın igiad ın hiç bir zaman Fetullah Gülen cemaati değil diğer cemaat ve siyasi topluluklarla bile işi olmamıştır tamamen Isparta'ya katma değer Sağlamak Amacıyla kurulmuş Birliğin simgesidir.

tatar ramazan

01 Haziran 2015 Pazartesi 20:49

Adem bey konuşmuş yapacak birşey yok agzı olan konuşur..

aslı

01 Haziran 2015 Pazartesi 18:13

fettuşun derneklerinden biri hala sdü ye girip tebrik falan ediyorlar.bırakın bu boş işleri kimler nasıl kurdu neler yaptı unutmadık paralel şemsiyesi dernek

aamad

01 Haziran 2015 Pazartesi 17:31

yönetimlerinde -0- paralel var , devrim yaptılar, başka derneklerle karıştırma yakından tanıyoruz igiad ı

ADEM BEY

01 Haziran 2015 Pazartesi 16:06

PARALELİN SON DAMLALARI BUNLAR.HİÇBİR FAALİYETLERİ YOK.

karıştırma

01 Haziran 2015 Pazartesi 16:23

Biz Başbakandan önce temizledik içimizdeki paralelleri ...ISIAD la karıştırma burası Genç ve Ispartanın en önde gelen işadamlarının birlikteliği Gitsinler ziyarete ISIAD görelim bakalım kapıdan içeri girebileceklermi??? Paralel SDÜ dede başka yerlerde de kalmayacak inşallah..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR