24 Nisan 2024 Çarşamba

RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİBİ BİR LİDERE SAHİBİZ

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nın 4. Olağan Kongresi İpek Mobilya Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Isparta

Kongreye AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri ile Milletvekili aday adayları katıldı.

Kongrede ilk olarak konuşan AK Parti Milletvekili Recep Özel,Türkiye'de gerçekleştirilenlere hepimiz şahidiz. Geçmişte başka partiye oyvermiş olabilirsiniz. Ama şuan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz.Siyasi görüşürünüz farklı olabilir ama böyle bir cumhurbaşkanı dünyaya bir dahagelmez. 3 Tane müslüman öldürüldüğünde Amerika Başkanı'na tepki veren "EyObama senin sesin neden çıkmıyor" diyebilen bir Cumhurbaşkanımız var. Bulidere sahip çıkmamız gerekiyor. 7 Haziran seçimlerinde onun gücüne güç katacak şekilde çalışmalıyız. Onun için bu seçimler önemlidir. Kadın kollarımıza büyükiş düşüyor" dedi.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise; "Milletiile bütünleşmiş büyük bir aileyiz. Bu ailenin temel direği kadınlarımızdır.Özgürleşmenin demokratikleşmenin temel birey siz kadınlarımızsınız. Önümüzdeki süreçte bu ülkenin birlik beraberliği için dünyada söz sahibi, bölgesinde liderbir Türkiye sevdasının gerçekleştirmenin ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na destek vererek mücadelemize devam edeceğiz. Bizlere verdiğiniz her türlü destekiçin sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YALNIZ KURT

15 Şubat 2015 Pazar 18:46

BU DÜNYASINI BİLİYORUZ. ? ÖBÜR TARAFI YARADAN BİLİR BEYLER...........

mhp

15 Şubat 2015 Pazar 17:30

MHP 2 akp 1 chp 1 vekil olacak göreceksiniz

DOBRA

15 Şubat 2015 Pazar 13:58

Böylesi gerçekten bir daha dünyaya gelmez(!)

400 vekil türkiye

15 Şubat 2015 Pazar 13:42

yüzde 1 oran var. şaka değilmi? 400 vekil istemek? ne ekersen onu biçersin. ıspartada zamanında ak partide 4 vekil vardı. adı ak iken 3 vekile düştü. akp (ayakkabı kutusu partisi)olarak meclise 2 vekil ile gitti. Şimdi sadece Süleyman SOYLU nun etrafında hayırlı olsun coşkusu var. diğerlerinin ümidi yok, temayüllere re geçmişte bakılmadığı için Ispartada seçim bitmiştir.

ıspartalılar

14 Şubat 2015 Cumartesi 20:44

KENDİNİ AK PARTİLİ GÖSTERİP MİLLETİ ALDATANLAR UTANSIN, YÜZÜNÜZDE KIZARMIYORSA DİYECEK BİRŞEY YOK, AK PARTİDE BÖYLE BİR SİYASETCİLİGİN OLDUGUNA İNANMIYORUM,MERKEZ SİYASETCİLİGİ YAPILIYOR, KENDİNİZDEN BAŞKA AK PARTİLİYİ YOK SAYIYORSUNUZ, GERCEK AK PARTİLİLER BU SEFER , YANLIŞ YAPILIRSA GÖRÜN 1 BİR VEKİL ÇIKACAKTIR, SAKIN YANLIŞ YAPILMASIN YAZIK OLUR ISPARTAMIZA

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR