19 Nisan 2024 Cuma

RAMAZAN ŞENLİKLERİ YAKAAVŞAR’DA DEVAM ETTİ

RAMAZAN ŞENLİKLERİ YAKAAVŞAR’DA DEVAM ETTİ

Isparta

Isparta Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında ‘Şehirde Ne Varsa Köyde de Olacak’ sloganıyla düzenlediği etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Ramazan’ın üçüncü haftasında Eğirdir’in köylerinde etkinlikleri gerçekleştiren Isparta Belediyesi bu kapsamda Yakaavşar Köyünde vatandaşlarla buluştu. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldığı etkinlikte iftarlar açıldı. Semazen eşliğinde İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan konser verdi. Yine çocuklara yönelik Hacivat-Karagöz oyunu, balon parkta gönüllerince eğlendi. Yüz boyamaların yapıldığı, pamuk şeker ve dondurmaların ikram edildiği Ramazan Şenliğinde vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.

Ramazan ayında kendilerini bir araya getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a köyleri ve çevre köylerden gelen vatandaşlar adına teşekkür eden Yakaavşar Köyü Muhtarı Hasan Kılınç, “Sayın başkanımız bizleri sevindirdiniz, gururlandırdınız, mutluluk yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Ramazan ayı dolasıyla başkanımızın bizleri ziyaret etmesi,köyümüze böyle bir hava verdiğinden dolayı başkanımıza minnettarız” dedi. Belediye Meclisi Üyesi Muzaffer Kılınç da, köy halkını bir araya getirmenin, komşu köylerle kaynaştırmanın öneminden bahsederek, bundan dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Meclis Üyesi Muzaffer Kılınç, “Bunlar güzel şeyler” dedi.

Yakaavşar ve çevre köylerden gelen vatandaşların Ramazan aylarını kutlayan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, karşılıklı hasret giderdiklerini ve bundan da mutluluk duyduğunu ifade etti. Ramazanı yaşadıklarını dile getiren Başkan Günaydın,“Köylülerimizi, köylerimizi seviyoruz. Bugün karşılıklı sevgi, coşku, insani duyguları yaşıyoruz. Ramazan ayınız ile birlikte şimdiden yaklaşan bayramınızı kutluyorum” görüşlerinde bulundu.

Etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren Yakaavşar Köyü ve civar komşu köylerden gelen vatandaşlar da, “Çok iyi bir etkinlik. İnsanların bir araya gelmesine de vesile olunuyor. Daha önce böyle bir etkinlik yaşamadık. Çocuklarımız için de bir farklılık oldu. Bu etkinliklerin her yıl olmasını bekliyoruz. Başkana çok çok teşekkür ederiz sağolsun, var olsun” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yasin Kodak

14 Haziran 2017 Çarşamba 19:54

Adam Büyükşehir belediye başkanlığı için köy köy geziyor. Bizim akpli yöneticilerde nerde gariban varsa onları bulamayıp elinde olan ak partililerle iftarlarda buluşup fotoğraf çektiriyorlar. zabunu be ekibini görevden almazlarsa vay Isparta'nın haline

İTKM

14 Haziran 2017 Çarşamba 16:52

İTKM NE OLACAK.

ÖĞRETMEN

14 Haziran 2017 Çarşamba 15:15

Yakaavşar Aksu nun koyudur.Coğrafi bilğinizi geliştirin.

yakaavşar

14 Haziran 2017 Çarşamba 14:13

Sayın Başkan civar köyler tarafından çok sevilmektedir. Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

başkanım zabıta sokak tulumbacılarını denetledimi

14 Haziran 2017 Çarşamba 13:42

başkanım saygılar sokakta tulumba imal etme ruhsatı verdinizmi siz işletmelere- yoksa vatandaş size hizmet ve denetim görevimi verdik oy vererek- arz ederim saygılar sizi çok seviyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR