26 Nisan 2024 Cuma

RAHAT BİR NEFES ALDILAR

İstiklal Anaokulu'nda bulunan öğrencilerin aniden rahatsızlanması basında geniş yer bulmuştu. Öğrencilerin okulda yediği yiyeceklerden zehirlendiği iddiası gündeme gelmişti.

Isparta

Isparta İstiklal Anaokulu'nda bazı öğrencilerin gün içinde okulda ikram edilen yemeklerden yedikten sonra karın ağrısı, kusma, ve mide bulantısı şikayetleri ile hastanelerde tedavi altına alındığı haberi medyada geniş yankı bulmuştu. Olayın ardından okulda o gün öğrencilere ikram edilen yiyeceklerin numuneleri  alınarak laboratuvarda incelemeye alınmıştı. Tarım İl Müdürlüğü ekiplerinin Cuma günü inceleme için aldıkları numunelerin sonucu çıktı. Sonuçlara göre o gün okulda öğrencilerin yemiş olduğu yiyeceklerde zehirlenmeye neden olabilecek bir bulguya rastlanmadı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

2 öğrenci okul dışı kaynaklı mikrobik bulgu

19 Şubat 2016 Cuma 12:05

Şükür ki akla gelen olumsuzluk yokmuş. herkese geçmiş olsun. ama tetikte olmak en iyisi. tedbiri yine elden bırakmadan devam edelim. herkes dikkatli olursa riskleri kolay atlatırız.

mete

18 Şubat 2016 Perşembe 09:33

İyide öğrenciler neden rahatsızlanmış peki

Kemal Gündüz

17 Şubat 2016 Çarşamba 22:08

Bazı İnternet siteleri siteleri ne felaket tellığı yapmıştı. bakın okulun yemeklerinde birşey çıkmadı. Demekki acele iş yapmyacağız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR