19 Mart 2024 Salı

Punish them please (ONLARI CEZALANDIR LÜTFEN)

Punish them please (ONLARI CEZALANDIR LÜTFEN)

Isparta

Dünyanın bir çok ülkesinde de takip edilen Bomba 32 Haber Sitesi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a iletilen mesajları yayınlıyor.

Almanya, Fransa ve İngiltere başta olmak üzere bir çok ülkeden Başkan Günaydın’ın haberinin altına yorum yağdı.

ISPARTA'da çekildiği iddia edilen ve iple bağladıkları köpeğin kulaklarını kestikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşan 2 kişi, büyük tepkiye neden oldu. Bomba 32 Haber Sitesinin Başkan Günaydın’ın konu hakkındaki açıklamalarını yayınladıktan sonra haberin altına bir çok ülkeden mesaj yağdı.

İŞTE O MESAJLAR

- Punish them please - Onları cezalandır lütfen

 

- This breaks my heart - Bu kalbimi kırıyor

 

- Please do something to punish these criminals! What theydid was beyond cruel and shows they are psychopaths! They need to be lockedaway. I hope this poor dog is taken care of and is safe. - Lütfen bu suçlularıcezalandırmak için bir şeyler yapın! Yaptıkları acımasızlığın ötesine geçti vepsikopat olduklarını gösteriyor! Kilitlenmeleri gerekiyor. Umarım bu zavallıköpeğe bakılır ve güvende olur.

 

- please punish them and get this poor dog treatment - Lütfenonları cezalandır ve bu zavallı köpek tedavisini al

 

- I pray they get these two monsters for the horrible cruelthing they did to that poor dog. My heart bleeds for the poor dog - Bu ikicanavarı zavallı köpeğe yaptıkları korkunç acımasız şey için almalarına duaediyorum. Kalbim zavallı köpek için kanıyor

 

- Thank you to the citizens who cared about the abused andwounded dog to report such a heinous act of cruelty. Thank you also to theMayor of Isparta for enforcing the law to punish the criminals, and for allindividuals involved in seeking justice. The ****ture ripped my heart out; Ifelt so shocked and sad to see it. Does anyone have an update on the health ofthe dog? - Kötüye kullanılmış ve yaralı köpeği böyle acımasız bir davranıştabulunmakla görevli olan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Isparta BelediyeMeclisine, suçluları cezalandırma kanununu ve adalet arayan tüm bireylericezalandırdığınız için teşekkür ederim. Hayal kırıklığına uğrattı; Çok şokhissettim ve onu görmek üzücü. Köpeğin sağlığı konusunda bir güncelleme yapanvar mı?

 

- What is the status of this precious, baby dog?? Can anyonetell us if he received treatment? I wish to adopt him and bring him home withme. As to these bloodthirsty little bastards, cut their ears off and throw themin the harshest prison in your country.. They are little serial killers in themaking. No mercy for them!! Update on the dog, please! - Bu değerli, bebekköpeğinin durumu nedir ?? Tedavi görüp uygulamadığını bize söyleyen var mı? Onuevlat edinmek ve eve getirmek istiyorum. Bu kana susamış küçük piçlere gelince,kulaklarını kesin ve onları ülkenizdeki en sert hapishaneye atın. Yaptıkları küçükseri katiller bunlar. Onlara merhamet yok! Köpekle ilgili güncelleme lütfen!

 

- No words could describe my emotions over this. This isheartbreaking and utterly disgusting. These sick humans deserve a far worsepunishment than I am sure the law could provide. Please make them pay for theiractions. - Bunun üzerine duygularımı tanımlayacak hiçbir kelime yoktu. Bu yürekkırıcı ve tamamen iğrenç. Bu hasta insanlar, yasaların sağlayabileceğinden eminolduğumdan çok daha kötü bir cezayı hak ediyor. Lütfen onların eylemleri içinödeme yapmalarını sağlayın.

 

- Please bring justice to them!!!! - Onlara adalet getirlütfen!




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalnız kurt

20 Ocak 2017 Cuma 18:38

normalde benim bildiğim kanğal davar köpeklerinin kulağı eniğkken kesilir + insan sevğisi olmayan memleketde zaten hayvana değer verecek kaç kişi var, iki sanatcı bozuntusu, dört yabancı yorum yazmayla çokmu önemli haber bak diyarbakırda dört aslan şehit oldu bu basit haberleri yayınlama sn etitör...

Vatandas

20 Ocak 2017 Cuma 17:40

Avrupa hayvan haklarini gozettigi kadar insan hakkini gozetdimi

Abdullah Abdullayew

20 Ocak 2017 Cuma 17:12

Dertli insan, senin insaninin cani belki de o yorum yapanlarin gozunde kulaklari kesilmis kopekler kadar degeri yok, hatta senin ve benim de, kim ne yapsin senin sehidini.

Dertli insan

20 Ocak 2017 Cuma 14:15

Yorum yapan yabancılar aynı hassasiyeti Şehitlerimizide gösterseler ya nerde nezaket insanlar öldürülünce ses yok hayvana olunca alaklan dimi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR