26 Nisan 2024 Cuma

PTT PERSONEL ALACAK!

PTT personel alımı detayları açıklandı.

Isparta

 PTT Personel Memur alımında yeni dönem başladı. PTT 2015 personel alımı ve başvuru şartlarınıilgilendiren yönetmelik ile ilgili detayları haberimizin devamındabulabilirsiniz. ...22 Temmuz 2015 tarihinde Ptt A. Ş. Sözleşmeli Personel Alımıiçin ilan yayınladı. Başvurular 24 Temmuz 2015 tarihinde başlayıp, 30 Temmuz2015 tarihinde sona erecektir.

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun vediğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızınBakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve 28785 sayılı Resmi Gazete deyayımlanarak yürürlüğe giren "Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim ŞirketindeÇalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik"hükümleri uyarınca istihdam edilmek üzere ekli listede ili, ilçesi, unvanı,pozisyonu, adedi ve nitelikleri belirtilen pozisyonlara 2014 yılı KamuPersoneli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından;

Mühendis (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Makine, Elektrik ve İnşaat),Mimar,Avukat,Gişe ve Büro Görevlisi,Dağıtıcı,Tekniker(Bilgisayar,Elektrik, Makine, İklimlendirme-Soğutma ve İnşaat) unvanlı "İdari Hizmet SözleşmeliPersonel"alınacaktır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR