26 Nisan 2024 Cuma

PTT Görevlisi ASKER'İ Vurdu...

PTT Görevlisi ASKER'İ Vurdu...

Isparta

ISPARTA’NIN Gönen İlçesin’de  PTT Müdürlüğünde bugün öğleden sonra meydana gelen olayda cinnet geçiren PTT çalışanı A.İ.Ç. posta işlemleri için PTT'ye gelen Uzman Erbaş'a kurşun yağdırdı.

 

Edinilen bilgiye göre ; Psikolojik sorunları olduğuöğrenilen A.İ.Ç'nin bunalıma girerek bu olayı gerçekleştirdiği öğrenildi. Olaya tanıklık edenler PTT çalışanının önce askere arkadan ayaklarına ateş ettiği,daha sonra ise PTT çalışanını rehin aldığını ifade ettiler.

 

Asker ambulansla hastaneye kaldırıldı. Büyük korku yaşayan PTT çalışanları ve çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polis A.İ.Ç'yi gözaltına aldı. Uzman Erbaş'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

cok geçmiş olsun

23 Ağustos 2014 Cumartesi 13:28

büyük gecmıs olsun uzmanımıza cok saygılı kıbar efendı bırıdır anlamıyorum ya her saglık sorunu olan bırılerını vurmasımı lazım madem saglık sorunu var neden gonene yollanmıs hangı akla hızmet

serkan korkmaz

23 Ağustos 2014 Cumartesi 12:30

Yaralanan askerin rütbesi yanlış yazılmış, uzman jandarma olacak

alj

30 Ağustos 2014 Cumartesi 00:29

Lafa bakya rutbesi yanlis yazilmismis ulen uzman cavus olsa neoluyo uzman jandarma cavus olsa neoluyo.insan sonucta.bukdr kucuk hesaplar pesinde olmamayi ogrenin azcik

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR