19 Mart 2024 Salı

PROJELER GELİŞTİRİĞİNDE İNSAN SAYIMIZ DAHA FAZLA ARTAR

PROJELER GELİŞTİRİĞİNDE İNSAN SAYIMIZ DAHA FAZLA ARTAR

Isparta

Keçiborlu Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Murat Parlak,yarının Keçiborlusunu anlattı. İlçenin büyümesi için tüm vatandaşlara görev düştüğünü belirten Başkan Parlak, insan sayımızı artırmalıyız dedi.

Başkan Parlak açıklamasında; Biz ilçede vatandaşımıza ne kadar iyi olanaklar sağlarsak nüfusumuz o kadar artar. İlçeyi aynen esnaf mantığıyla düşüneceksin. İnsanlar gelse Keçiborlu’da ne verebilirsin?Altyapısını sağlaman gerekiyor, ucuzluğunu sağlaman gerekiyor, ekonomik konut bulman gerekiyor. Doğalgaza başladık ve bu konuda hızlı davranmaya çalışıyoruz.Yeni hastane yapılıyor. Bunları geliştirdiğimizde insan sayımız daha fazla artacak.

İLÇEYE ÇOK ACİL KAFELER AÇMAMIZ GEREKİYOR

Keçiborlu halkı ilçenin nereye gideceğini az çok anlaması lazım. Herkesin bankalardaki paralarını çıkarıp Keçiborlu’ya yatırım yapmaları ve ilçeye ivme kazandırmaları gerekiyor. Bizim eski mantıkla şehir gelişmiyor.Gençlerin istekleri talepleri gelişti. Eskiden biz öğrenciyken kahvehaneye gidip otururduk. Şimdi kafe bistrolar çıktı. Bunlardan bizim Keçiborlu’ya çokacil şekilde 3-4 tane yapmamız lazım. Yapmazsak öğrenci mutsuz olur ve ilçemizin kötü reklamı olur.

SİVİL HAVACILIK YÜKSEK OKULU’NDA 9 BİN ÖĞRENCİ HEDEFLENİYOR

Sivil havacılıkta Eskişehir’le yarışacağız. O çocuk neden Isparta’yı, Keçiborlu’yu tercih etsin. Devletimiz ilçemize 400 kişilik KYK yurdu yaptı. Şimdi Huzurevi’nin olduğu yere de başlayacaklar. 2’şer kişilik odalarda 5 yıldız konforlu KYK’larımızvar. Ama sosyal hayat bakımından Keçiborlulu hemşerilerimizin bu yatırımları yapmalı. Ispartalı hemşerilerimiz de bu yatırımları yapabilir. Hemşerilerimiz yapmıyorsa Ispartalı yatırımcıya belediye olarak yardımcı olalım ve önünü açalım. Bu işi 1-2 bilen arkadaş gelecek ve Keçiborlu’da hemşerilerimize gösterecek. Hemşerilerimiz de onlardan bu işi görecekler. Eskiden Isparta’da kafe mi vardı, şimdi bakıyorum ne kadar profesyonel kafeler açılıyor. Şuanda 1800 öğrencimiz var. Sivil Havacılık Okulu’nda 1500-9000 arasında öğrenci hedefleniyor. Bizim şimdiden bunun altyapısını oluşturmamız gerekiyor. Kara Havacılık Okulu gelecek. Cezaevi açılırsa oradaki personelin de ihtiyaçlarını karşılamamız lazım. Hızlı şekilde Keçiborlu’ya yatırım yapmamız lazım. Keçiborlu’ya yatırım yapan kazanır.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

a

24 Mayıs 2017 Çarşamba 06:27

bir hafta on gündür keçiborlu daki ögrencileri ögretmenleri piknik yapmak için gönen tarlapınara ****ürüyor sözde kükürt mesireligi yapılmış :)))) sadece tabelası var .

.

23 Mayıs 2017 Salı 15:21

hayaller paris şanzelize gerçekler keçiborlu

erdinç

23 Mayıs 2017 Salı 13:35

bende bir vizyon sahibi çıkmıştır belki diye okuyayım dedim ama gene aynı ev apart yap kafe yap öğrenci gelsin kira versin :) bu kafayla devam nato kafa

Men Dakka Dukka

23 Mayıs 2017 Salı 13:00

Doğru Kafe lazım öğrenciye. Gerisini boşver. Ne de olsa boş gezen kalfası gerek. Sonra da vatan millet Sakarya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR