28 Mart 2024 Perşembe

Pompalı Tüfekle kurşun yağdırdı

Pompalı Tüfekle kurşun yağdırdı

Isparta

Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan 24 yaşındaki Adem Yılmaz, polis ekiplerince gözaltına alındı.

 

Olay, saat 13.30 sıralarında Burdur- Tefenni karayolu üzerindeki Toplum Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Eşinin tedavisi için kent merkezine gelen Adem Yılmaz, iddiaya göre eşi muayene olduğu sırada bir anda sinirlenerek merkezden dışarı çıktı. Otomobilinden pompalı tüfeğini alanYılmaz, görevliler ve muayene için gelenlerin bulunduğu merkez bahçesinderastgele çevreye ateş etmeye başladı. Saçmalardan biri merkezin camına, diğeriise duvarına isabet etti. Olayda, şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

 

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri,Adem Yılmaz'ı tüfeği bırakması konusunda ikna ederek gözaltına aldı. Şüpheli,Burdur Emniyet Müdürlüğü Kemal Sunar Polis Merkezi'ne götürüldü. Merkeze gelen Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, olayın neden gerçekleştiği konusunda bilgileri olmadığını belirterek, Bizim için sevindirici olan arkadaşlarımızın olayı yara almadan atlatması. Olaydan etkilenen personelimize öğleden sonra izin vereceğiz dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR