19 Mart 2024 Salı

POMPALI DEHŞETİ HEM KIZI HEM ADAMI VURDU

HEM KIZI HEM ADAMI VURDU

Isparta

Nurettin ARKAN - YALVAÇ /DHA  

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde MK (22) yanında aynı yaşlarda OGK isimli şahıs olduğu halde elinde pompalı tüfekle kovaladığı Rukiye Sümbül isimli genç kız ile kızın gizlenmek için sığındığı işyerinin sahibi Basri Akkuş’u tüfekle ateş açtı. İlk belirlemelere göre 55 yaşlarındaki Basri Akkuş olay yerinde can verirken genç kız ise ağır yaralandı.

Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Eski Devlet Hastanesi karşısında bulunan sokakta yaşanan kovalamacada SDÜ Yalvaç MYO Bankacılık bölümünde öğrenim gördüğü belirtilen Rukiye Sümbül henüz nedeni belirlenemeyen bir konudan dolayı MK tarafından bir işyerinde sıktırıldı. Genç kızı korumaya çalışan Basri Akkuş’a ateş eden saldırgan başından vurarak öldürürken genç kızı da sol kulak hizasından yaraladı. Araçla takip edilmemesi için bir el de dışarıda bulunan otomobilin lastiğine sıkan saldırganın Kaş Mahalle istikametine koşarak ortadan kaybolduğu bildirildi.

Olayın duyulmasının ardından işyerine sağlık ekipleri ve emniyet güçleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Rukiye Sümbül’ün ilk tedavisinin ardından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildiği durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Polis olaydan sonra saldırgaların peşine düşerken olaya karıştığı iddia edilen O G K Isparta il merkezinde saat 20.45 sıralarında yakalandı. M K’nın aranmasına devam edilirken talihsiz adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

H. H

09 Ocak 2018 Salı 21:29

Bu uyusturucu satıçılarına önlem alınmaz işe daha nice yuvalar yıkılaçak , daha nice genç nesil bozulaçak. Toplumun yaşamı zorlaşacaktır.

yalvaç yalvaç

08 Ocak 2018 Pazartesi 14:10

merkez diye yazan zat sorayım sen nerelisin yazda senin memleketin nasılmış hemen çıkartalım seceresini genemi yalvaç diyenleri merak ediyorum yalvaçlılar öptümü sizleri diye

Ahmet

08 Ocak 2018 Pazartesi 13:15

Özcan denen ...l israfi aman yalvaç'a gelme ellerler bi tarafini şuursuz şuursuz sirf yorum olsun diye yorum yapma

merkez

08 Ocak 2018 Pazartesi 10:18

ama bu tür olaylar nedense hep yalvaçta yaşanıyor tesadüf mü?

Yalvaçlı

08 Ocak 2018 Pazartesi 09:57

Özcan asıl senin gibi lerin insanlıktan nasibini almayanların ayrılması lazım.Bu olay la bir ilçeyi nasıl töhmet altında bırakır.Allah kimseye göstermesin iyilik etmek isterken vurulmuş bir insan hakkında Allah rahmet etsin yakınlarına baş sağlığı versin.

KAAN GÖKTÜRK

08 Ocak 2018 Pazartesi 08:58

Evet yine yalvaç -----ıspartalı özcan----- baktık ki ısparta da her türlü nanenin rekoru kırılıyor bizlerde büyüğümüzden küçük olarak örnek almayla çalışıyoruz, bre salak olayda bir can gitmiş bir eve ateş düşmüş senin yazdığın yoruma bak salak.

DENİZHAN GÜRORDU

08 Ocak 2018 Pazartesi 08:48

özcan YİNEMİ YALVAÇ DERKEN FUHUŞUN ALASI OTELLERDE APARTLARDA YURTLARDA GÜNLÜK EVLERİNİZDE, TACİZLERİN ALASI, FETONUN ARI KOVANI, İNTİHARLARIN SERİSİ, UYUŞTURUCUNUN ALASI ÜRETİMİ PAZARLANMASI KULLANIMI ALASI, ISPARTADA SEN SADECE ANLAŞILAN SADECE YALVAÇ İLE İLGİLİ KISIMLARI OKUYUP YORUMLAMAKTASIN SANA ANCAK BİZANZSIN ANTUANI DENİR.

AK

08 Ocak 2018 Pazartesi 08:47

Kendini bilmez anne babaların çoğalmaya başladığı günümüzde suç işleyenlerin sayısı artıyor.Anlık öfke patlaması veya kullanılan maddeler kişiyi insanlığından çıkarıyor.Savaş sadece suriyede değil.Artık heryerde ve her evde.Ey öğretmenler ey imamlar bunu görev edinin nesil yok oluyor.Mahalle veya okulunuzda yüzüne bir defa bakmadığınız genç kendini itilmiş ve kıymetsiz hissediyor ve yanlış tavırlara ve yaşayışa değer atfediyor.Dur demezsek helakımız kendi evlatlarınızın elinden olması yakındır.

yalvaç yalvaç

08 Ocak 2018 Pazartesi 08:37

özcan denen zat sen nerelisin her ilde her ilçede olay olur yalvaçlılar seni öptümü yoksa

özcan

08 Ocak 2018 Pazartesi 01:40

yine mi yalvaç arkadaş il falan yapın ayrılsınlar bizden artık

Vatandas

08 Ocak 2018 Pazartesi 00:52

Adamlığı eline silah alıp karısını tehdit etmeyi ve öldürmeyi zanneden zavallı mahlukatlar kişilik yoksunu asıl toplumun ahlaksizlari merak etmeyin bu tarafta adalet maalesef saglanamiyor büyüklerimiz göz yumuyor ama Allah katındaki adalet orada kacamayacaksiniz iyi hal takım elbise giyip az ceza alıp yüzünüz gulmeyecek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR