18 Nisan 2024 Perşembe

Polisten yardım eli

Polisten yardım eli

Isparta

 

Geçirdiği kaza sonrası felç olan ve bilincini yitiren gence yardım eli uzatan Yalvaç Emniyet Müdürlüğü TDP Amirliği örnek bir davranış sergiledi

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği felçli gencin ailesine yardım eli uzatarak kimsesiz olmadıklarını gösterdi.

 

    Geçirdiği trafikkazası sonrasında 6 ay yoğun bakımda kalan ve daha sonra felçli bir halde taburcu edilen Cemal Akteke’nin ailesini ziyaret eden TDP büro amirliği gıda maddesi ile kendilerine destek olmaya çalıştı.

 

    Sosyal projeleri ile göz dolduran Toplum Destekli Polis Amirliği geçtiğimiz günlerde Salur İlkokuluna eğitim malzemesi yardımı yapmış engellilere yönelik kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler ile gönüllerini almıştı.

 

    Çalışmalar hakkında bilgi veren TPD Büro Amiri Komiser Yardımcısı Mutlu Özvar, ‘İlçemiz merkezinde rahatsızlığı nedeni ile felçli durumda bulunan Cemal Akteke isimli kardeşimize Emniyet Müdürlüğü olarak destek olmak istedik. Polis, suç ve suçlularla mücadelenin yanı sıra toplum ile iç içe olan ve sosyal projeleri ile halkın yanında olan bir kurum olduğunu bu tür faaliyetlerle göstermektedir.Kardeşimize acil şifalar diliyoruz’ dedi

Nurettin Arkan /yalvaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR