11 Mayıs 2024 Cumartesi

POLİSE ATEŞ AÇTILAR!

ISPARTA’DA polisin yol uygulamasında dur ihtarına uymayan ve polis aracına ateş eden şahıslar araçla birlikte yakalandı.

Isparta

Sav Kavşağında uygulama yapan trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan kırmızı renk lada marka araç içerisinden şüpheli otoyu takip eden ekibe pompalı tüfek ile ateş edildi. Yaklaşık 20 kilometrelik takibin ardından Çünür Mahallesi’nde, Çünür kavşağına yakın mevkide araç durdurularak şüpheli şahıslar yakalandı.

Açılan ateş sonucu araçlarda herhangi bir zarar meydana gelmedi.Ve emniyet personelinden yaralanan olmadı.

Araç sürücüsü S.Ş’a trafik yönünden sürücü belgesi olmadığından işlem yapılmış, aracın sigortası bulunmadığı için araç trafikten men edilmiştir. Adli makamlardan alınan talimat gereği araç içerisinde yapılanaramada (2) adet pompalı tüfek ve esrar maddesi bulunmuştur. Uyuşturucu maddeile ilgili işlem yapılmıştır.

Ekiplerimizce olayın olduğu yol güzergâhında yaptıklarıkontrollerde (1) adet dolu av tüfeği fişeği ile (1) adet boş av tüfeği kapsülübulunarak muhafaza altına alınmış, incelenmek üzere Olay yeri İnceleme ŞubeMüdürlüğüne teslim edilmiştir.

Şüpheli S.Ş yapılan sorgulamasında 13 adet suç kaydının olduğu görülmüştür. S.Ş ‘ nin suç kaydına ilişkin bilgiler;

1-Hükümlü veya tutuklunun kaçması

2-Mala Zarar Verme

3-Yaralama

4-Hakaret

5-Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya HakkındaHırsızlık

6-Silahla Tehdit

7-Yaralama

8-Basit Yaralama 86/2

9-Basit Yaralama 86/2

10-Yaralama 86/1

11-Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kabul Etmekveya Bulundurmak

12-2313 Sayılı Kanuna Aykırılık (Esrar Elde Etmek AmacıylaKenevir Ekimi Yapmak)

13-Nitelikli Hırsızlık

Toplam 13 adet suç kaydı ve 6yıl 6 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezası ile çok miktarda adli para cezasından kaydı ve yakalaması bulunan şüpheli S,Ş’ nin Akşehir Cezaevinden firar ettiği anlaşılmıştır. 

             Cezaevi firarisi Şüpheli S.Ş, ve diğer şüpheliler S.A ve S.Ş tahkikat evrakları hazırlanarak adli makamlara sevk edilmiştir. Hakkında kesinleşmiş tutuklamakararı bulunan şüpheli S.Ş. TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı mustafa

18 Şubat 2016 Perşembe 10:01

Demeki yolda polisler durdurmasaydı 14 suç işlemiş kişi aramızda olcaktı demekki Ankara da servis araçları neden havaya uçtu anlaşıldı .. Selamlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR