19 Nisan 2024 Cuma

Polise 'Alkollü Eziyet!'

Polise 'Alkollü Eziyet!'

Isparta

Olay saat 00.30 sıralarında Kafeler Caddesi’ndeki eskiadliye binası arka sokağında meydana geldi. H.K. yönetimindeki 15 HR 440 plakalı otomobilin sokağa tersten girdiğini gören karşı istikametten gelen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil ekipler, sürücüyü durdurarak yolun ters yön olduğunu belirttiler. İkazlara uymayan sürücü H.K. sivil ekiplerin gitmesini amaçlayarak aracı yolun soluna çekip, beklemeye geçti.

 

TERS YÖNDE ARAÇ KULLANIRKEN AŞAĞI İNDİ, GÖZ GÖRE GÖRE ‘BEN KULLANMIYORUM’ DEDİ!

Polisin tekrar kendisini ikaz etmesi üzerine araçtan inen H.K., aracı kendisinin kullanmadığını, başka bir arkadaşının kullandığını beyanla, yaya olarak gideceğini söyledi. Bunun üzerine alkollü şekilde olduğunu da tespit ettikleri sürücüyü muhafaza etmek isteyen sivil ekipler ile H.K. ve kardeşi R.K. arasında tartışma çıktı. Alkollü olduğu belirtilen sürücü H.K., polise direnerek,bölgeden kaçmak istedi.

 SÜRÜCÜ İLE KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Bunun üzerine, emniyet güçlerine bağlı çok sayıda takviye ekibin gelmesiyle durum kontrol altına alınırken, polise zorluk çıkaran alkollü sürücü ile kardeşi R.K. de gözaltına alındı.

 EZİYETİN CEZASINI KÖTÜ ÖDEDİ!

Ters istikamette kalan araç başka bir sürücü tarafından yoldan kaldırılırken, polis ekipleri zorluk çıkaran H.K.’ye ‘Görevli memura tehdit ve hakarette bulunmak ile alkollü şekilde araç kullanmak ve ters yönde seyretmek’, R.K.’ye ise ‘Görevli memura tehdit ve hakaret’ maddelerinden işlem yaptı.

 

Olayın adli mercilere intikal ettiği öğrenildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR