26 Nisan 2024 Cuma

POLİS ERKARTAL'A VEDA

POLİS ERKARTAL'A VEDA

Isparta

Isparta'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren polis memuru için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Gönen ilçesinden, görev yaptığı il merkezindeki Gülistan Polis Merkezi Amirliğine gittiği sırada geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru Serkan Erkartal için Isparta Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene Erkartal'ın yakınları, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çokdinç, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mesai arkadaşları katıldı.

Polislerin omuzlarında müdürlük önüne getirilen Erkartal'ıniçin saygı duruşunda bulunuldu, Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu. Daha sonra Erkartal'ın cenazesi, memleketi Karabük'e gönderildi.

Erkartal'ın babası Ahmet Erkartal'ın oğlunun polis üniformasını giydiği törende, Erkartal'ın eşi Gülistan Erkartal da eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Gülistan Polis Merkezi Amirliğinde görevli Serkan Erkartal,dün Gönen ilçesinden görev yeri olan Gülistan Mahallesi'ne gittiği sırada Isparta-Gönen karayolu 10. kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjde bulunan ağaca çarpmış, yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru,yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

UĞUR

22 Temmuz 2016 Cuma 11:36

sevenlerine sabır ver yarabbi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR