19 Nisan 2024 Cuma

Polican ve Policanan Çocuk Adası’nda

Polican ve Policanan Çocuk Adası’nda

Isparta

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında teşkilatın maskotları Polican ve Policanan Çocuk Adası Kreşi’ni ziyaret etti

Polislerin de eşlik ettiği etkinlikte kreş çocukları,maskotlarla renkli dakikalar yaşarken polis memurlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmediler. Polis memurlarıyla uzun uzun sohbet eden çocuklara polislerin görevleri, polislere nasıl ulaşabilecekleri ve trafik kuralları hakkında bilgiler verildi.


Çocuk Adası Kreşi İşletme Sahibi Gözde Çağlar çocuklararenkli dakikalar yaşatıldığını bunun yanında da öğretici bilgilerin verildiğinisöyledi. Çağlar, “Çocuklar bu etkinlikten çok memnun kaldılar. Polican vePolicanan ile eğlenceli vakit geçirdiler. Bunun yanında da polis amcalarınamerak ettiklerini sorarak birinci elden bilgi almış oldular. Ayrıca polisteşkilatımıza bu etkinlik dolayısıyla teşekkür ediyor kuruluşunun 170’inciyılını da kutluyorum” diye konuştu.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Birde yeşilcan var

09 Nisan 2015 Perşembe 12:01

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay işbirliği ile tüm Türkiye ve Ispartada madde bağımlılığı mücadele eğitimi kapsamında eğiimler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Ispartada da haftalardır süren kurslarda tüm ilçelerden onlarca öğretmen kursa alındı. Hedef 2015/2016 eğitim öğretim yılında bütün Türki ye genelinde 20 milyon öğrencinin önleme faaliyetlerinden geçirilmesi. Ancak medaymız buna çok duyarsız kaldı. Bu eğitmlerde de Yeşilcan karekteri var. Keşke bu eğitimler de medyada yer bulabilseydi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR