25 Nisan 2024 Perşembe

PLUS LİFE, KONUTTA TABULARI YIKIYOR

PLUS LİFE, KONUTTA TABULARI YIKIYOR

Isparta

Isparta’da konutta tüm bildiklerinizi unutturacak ve harikayaşamın kapılarına aralayacak Plus Life konut projelerinde bloklar yükselmeyebaşladı. 14 katlı 5 bloktan oluşan konutlarda, ısıtma ve soğutma sistemi, aydınlatma, elektriklipanjurlar, mutfak doğalgaz sistemi gibi akıl ev fonksiyonlarıyla daireniziuzaktan yönetebileceksiniz   

HARİKA YAŞAM BURADA  

Isparta’nın yeni yaşam merkezi Plus Life konut projesi tüm hızıyla devam ediyor.  Maviler İnşaat  tarafından hayata geçirilen projebarındırdığı bir çok özelliğiyle, sizlere plus bir yaşam sunuyor. Maviler İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Mavi, tamamlandığında  PlusLife’nin şehrin en yüksek binaları olacağını söyledi.        

Toplamarsa alanı 14bin 430 m2 olan Plus Life projesinin, 14 kat 5 bloktan oluştuğunukaydeden Mavi, “ Plus Life yaşma merkezi projesinde 266 araçlık kapalı, 130araçlık açık otopark ve bir çok sosyal imkana sahip. Harika bir peyzaja sahipolan Plus Life, mümkün olduğunca doğal unsurların kullanıldığı kompleks biryapıdır. Bisiklet ve koşu alanlarının unutulmadığı Plus Life’ta, süs havuzu ileyükseltilmiş mini bir şelale bulunuyor.  TamamlandığındaIsparta şehrinin en yüksek binalarını Plus Life oluşturacak. Plus Life, Toplam396 araçlık otoparkı, sosyal tesisleri ve ticari alanlarıyla her ihtiyacınızındüşünüldüğü; bünyesinde daha bir çok artı unsurun barındığı, yatırımlarınıziçin de bir cazibe merkezidir” dedi.

TÜM İHTİYAÇLARINIZ YANI BAŞINIZDA

Antalya’daçok sayıda  hayata geçirilen konutprojelerinden sonra Plus Life Isparta projesine başladıklarını aktaran Mavi,“Bu projede konusunda uzman, sektörün tanınmış profesyonellerinden olan; mimariprojede Hakan Altan Uysal’la, iç mimari projede ise Okan Tanrıverdi ileçalıştık. Merkezi konumdaki projemiz Isparta Çevre Yolu’nun hemen yanındangeçmektedir. Centrum Garden AVM, 5 yıldızlı otel, Özel İdare, Diş hastanesi veyeni Bölge Devlet Hastanesi’ne yürüyüş mesafesinde. TED Koleji’ne sadece 1 kmuzaklıkta. Tamamlandığında bünyesinde barındırdığı ticari işletmelerle tümihtiyaçlarınıza artı 1 adım daha yaklaşacaksınız” diye konuştu

AKILLI EV SİSTEMİ

Plus Life’inakıllı çözümler sunduğunu aktaran Mavi, “Dairelerde, ısıtma ve soğutma sistemi,aydınlatma, elektrikli panjurlar, mutfak doğalgaz sistemi gibi fonksiyonları akıllıev sistemi ile uzaktan yönetebilmeniz mümkün. Birinci sınıf kaliteli malzemelerin kullanılacağı PlusLife’ta, mimari unsurların kalitesinin yüksek, tarzınıza uygun olaraktasarlandığını; içinde yaşadığınız her an hissedeceksiniz.  İçmimarisinde rahatlık ön plandayken, kalite ve birinci sınıf işçiliğin herdetayında hissedilebileceği şekilde tasarlanan Plus Life,  geniş yaşamalanlarıyla ve  iyi organize edilmiş yerleşim planıyla siz değerlisakinlerini ayrıcalıklı konforun dünyasına sürüklüyor.  Örneğin misafiriniz geldi güvenlik sizigörüntülü arayacak. Gelen kimseleri tanıyıp tanımadığınızı soracak ve gelenkimselerin görüntüsünü size yansıtacak. Sizden onay alınca misafir kart ilegirişleri sağlanacak. Eğer o gün evde yoksanız tablete evde yok notu bırakmanızyeterli olacak. Asansörler de kartlı sistemle açılacak. Daire kapısı sizinvereceğiniz sesli komutla açılacak. Işıklar da aynı şekilde sesli konutlaaçılacak” şeklinde konuştu.   

22 MAĞAZA AÇILACAK

14 kat yüksekliğinde vegüvenilir standartlarda inşa edilecek olan Plus Life’nin  3+1 ve 4 + 1 dairelerden oluştuğunuaktaran  Şirket Genel Koordinatörü NerminMarulcu, da “ Plus Life, 5 blok, 2 bodrum katlarıyla sosyal tesisler ve otoparkalanları barındırıyor.  Mutfak vesalonlarında Fransız balkonları olan, her dairede ayrıca kiler bulunuyor.Böylece ev içerisindeki yaşamınızı kolaylaştıracak her nitelik eklenmiş, siz veaileniz için tüm detayları düşünülmüş, modern özelliklere sahip bir evden çokötesine geçmiştir.  Daireler 3+1 tipinde3 bloktan ve 4+1 tipinde 2 bloktan oluşuyor. Her iki daire tipinde de ebeveyn yatak odalarında banyo ve giyinme odasıdüşünülmüş durumda. Ayrıca tüm daireye eşit ısı veren yerden ısıtma sistemi, sakinlerineher anlamda güven ve kalite telkin ediyor” bilgisini verdi.  Marulcu, “L biçiminde konumlanmış kavşakta 22adet mağaza olacağını da açıkladı.

FİTNESS MERKEZİ , TÜRK HAMAMI, YÜZME HAVUZLARI

Sağlığına önem verenler için fitness merkezi,bakımına özen gösterenler için hamam ve sauna, gelecek nesillerin neşe ilebüyüyebilmeleri için çocuk oyun alanları düşünüldüğünü aktaran Marulcu, “Tümsosyal tesislere, her kattan asansör ve merdivenler aracılığı ileulaşılabilmesiyle siz potansiyel Plus Life sakinleri için ekstra bir kolaylıksunmaktadır. Proje bünyesinde bay ve bayan için ayrı kapalı yüzme havuzları,yine Türk hamamı, yine bay ve bayanlar için fitness merkezi ve saunalar olacak.Projede çocukları da unutmadık. Onlar için kapalı ve açık oyun alanlarıoluşturduk” dedi.

AYRICALIKLI KONFOR BURADA

Plus Life’nin iç mimarisinde rahatlık önplandayken, kalite ve birinci sınıf işçiliğin her detayında hissedilebileceği şekildetasarlandığını vurgulayan  Marulcu, genişyaşam alanlarıyla ve iyi organize edilmiş yerleşim planıyla  sakinlerini ayrıcalıklı konforun dünyasınasürüklediğini sözlerine ekledi.

PLUS LIFE SATIŞ OFİSİ

 

Sanayi Mahallesi 3243 Sokak No:6

ISPARTA

 

TELEFON:

 

0246 220 23 25

 

       

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Plus plus life

06 Haziran 2017 Salı 20:21

Centrum garden gibi olur bitmez 5 senede

Fiyatlara değinmiyorum bile.

06 Haziran 2017 Salı 05:51

Çok yüksek. Isparta birinci derece deprem bölgesinde. Evler de birbirine çok yakın. Yüksek kat yapıyorsan arada hava alacak boşluk bırakmalısınız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR