26 Nisan 2024 Cuma

PINAR TOPSAKAL DURMAK BİLMİYOR

PINAR TOPSAKAL DURMAK BİLMİYOR

Isparta

AK Parti'nin Milletvekili Aday Adayı Dr. Pınar TanerTopsakal  çalışmalara hız verdi. Isparta  esnafı ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Topsakal durmak bilmiyor. AK Parti Milletvekili aday adayı Topsakal; sahaya indi. bugün  Esnafları ve Muhtarları ziyaret etti. 

 Seçim çalışmasına hızla devam eden Milletvekili  Aday adayı DR. PINAR TANER  TOPSAKAL  kadının sesi ülkenin sesi olma yolunda yürüyeceğini  söyledi . Artık her yerde kadınlar olmalıdır. dedi.

İŞTE O ZİYARET'DEN KARELER






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kapakçı

12 Mart 2015 Perşembe 06:59

müdürlük mü o da ne.o isteseydi bir dönem önce zaten müdür olurdu.bilenler bilir o dönemde müdürlük kadrosu boştu.o yüzden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.o ne günaydına benzer ne balabana.çünkü o adam gibi adama benzer

kapakçı

12 Mart 2015 Perşembe 06:53

dilimin söylemeye varmadığı, yani terbiyemin müsaade etmediği birçok kendini bilmezin pınar hanım hakkında ileri geri konuşmasına bi anlam vermedim.bu yorumları yazan ...lar daha onu tanımadan asmışlar.tanısaydınız onun içten biri olduğunu yalandan kimsenin yüzüne gülmediğini ve hiçbir insanı hiçbir makama tercih etmediğini bilirdiniz.o yüzden gıybet etmeden önce bidaha düşünün ve günaha girmeyin.bu memlekete birinin faydası olacaksa o pınar hanımdır,vekilliği biri hakkediyorsa o pınar hanımdır.

sıradan halk

11 Mart 2015 Çarşamba 10:00

Kıskananlar çatlasın.Biz pınarı destekliyoruz.

KUZU VATANDAŞ

11 Mart 2015 Çarşamba 01:00

Seçim zamanı hep böyle sahte gülücükler...Eğer meclise giderse kendisinden sadece bir isteğim var. 'MECLİS KÜRSÜSÜNDEN CANLI YAYINDA BÖLÜCÜLER İÇİN,HIRSIZLAR İÇİN,KADIN CİNAYETLERİ İÇİN İDAMIN GERİ GELMESİNİ ŞİDDETLE İSTİYORUM' diye talep edecek.

stajer

10 Mart 2015 Salı 23:47

pınar hanımı staj dönemimden tanıyorum son derece başarılı işine odaklı yaptığı işin hakkını veren biridir.Ortada bir emek varsa bunu takdir etmek gerekir başkalarının size faydası olacağı için kimseyi kötülemeye gerek yok pınar hanım kimsenin hakkını yemeyen bileğinin hakkıyla her işi başarabilen bir bayandır çamur atan kişiler elinizi boşa kirletiyorsunuz.Ön yargılı insanlar yüzünden kalkınma seviyemiz düşüyor ve hiç zirvede olamıyoruz.Mantıkla bakın insanlara at gözlükleriyle değil

Vatandaş

10 Mart 2015 Salı 23:42

Adım adım il sağlık müdürlüğüne, yolun açık olsun

ONUR

10 Mart 2015 Salı 23:23

BAKIN ARKADAŞLAR PINAR HANIMI TANIMADAN BÖYLE KÖTÜ YORUMLAR YAPMAYIN İSTERSENİZ ŞÖYLE YAPALIM PINAR HANIMI MECLİSE GÖNDERELİM SONRA HİZMETİ GÖRELİM NASIL FİKİR BUGÜNE KADAR GÖNDERDİKLERİNİZİN DIŞINDA , BAMBAŞKA BİR ADAY VAR KARŞINIZDA HİZMETİN TA KENDİSİ , ISPARTA SEVDALISI , ISPARTAYI BIRAKMAYAN BİR ADAY VAR KARSINIZDA ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞAALAH MECLİSE GÖNDERECEĞİZ .

Sorbakalım

10 Mart 2015 Salı 22:49

Seçim dönemi gelince etrafa sahte gülücükler dağıtan Pınar hanıma başarılar.. Hedef şimdi sağlık müdürlüğümü....... En yakın etrafına sorun neler diyecekler merak ediyorum

Yorumcu

10 Mart 2015 Salı 22:01

Milletvekili oluncaya kadar verirler dalkımı sonra yutarlar salkımı..geç bunları babasının hayrınamı dolaşıyor rezillerr..

alperen

10 Mart 2015 Salı 23:30

atasözünü bile doğru yazamıyorsun aklını kendine sakla

halide

10 Mart 2015 Salı 18:25

Başaarılarrrrrr.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR