25 Nisan 2024 Perşembe

PEKİ ŞİMDİ NEREDE GÖREV YAPACAK?

MHP İl Başkanlığı, açılışını yaptığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına devlet memuru olarak görev yapan Oğuz Başaran'ı seçti.

Isparta

7 Haziran seçimlerine gidilirken Isparta'da bunu da gördük dedirten bir olay yaşandı. Asıl kadrosu Isparta Belediyesi'nde Sağlık İşleri Müdürü olarak görev yapan Oğuz Başaran, MHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'na atandı.

Ayrıca SKM'de bir de milletvekili adayları ile özçekim yapan Başaran'ın 7 Haziran'da kadar Belediyede mi yoksa SKM'de mi görev yapacağı merak konusu oldu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mhp

22 Nisan 2015 Çarşamba 12:48

Ya burda oguz muduru elestiriyosunuzfa peki dogum hst labarutavar da gorev yapan M.G devlet hst sinde labaratuvarda gorev yapan sendika bsk ni E.D beyefendilerde recep beyle siyaset yapip sokak sokak geziyolar bunlar da devlet memuru bunlara ndddn bise demiyosunuz

Ali Veli

21 Nisan 2015 Salı 19:04

Telefon ı phone ve ıos kullanıyor.Kabak gibi belli:)))

Kaptan

21 Nisan 2015 Salı 14:33

Ben Oğuz beyi bilirim, çalışkanlığı, dürüstlüğü fedakarlığı tartışılmazdır, daha önceden milletvekili aday adayı olmuş yönü, şekli, siyasi görüşü belli, bu davaya gönül vermiş nadir insanlardan Oğuz Başaran, Osman Duvar, Ali Akbaş, Mehmet Faik Tortop, Atilla Kurtul, Hasan Tahsin Üner keşke herkes bu arkadaşlar gibi halis niyetli olabilse Oğuz kardeşim iyiki varsınız.

dumrul

21 Nisan 2015 Salı 14:00

bu haber k****ı yaranmak için çalışsın sizden her görüş için objektif olmayı beklerizde çok beklemek gerek durmak yok siz devam edin bakalım

Server Kula

21 Nisan 2015 Salı 13:43

Oğuz Bey 2011 M.vekili Genel Seçimlerinde aday olmuş, safını belli etmiş birileri gibi riya içinde olmayan has ve has mhp'li ve ülkücüdür.Zaten kendini saklamıyor ki adam.Benim rengim bu diyor.Birilerinin zoruna gitmiş anlaşılan.Ama sorun bu bilgi eğer düzmece değilse içerden birisi paylaşmış ya da açığa düşürmeye çalışmış.Ama bilmedikleri şey adam bilişimci ve bu işi açığa çıkarır.Paylaşana şimdiden acıyorum.

ıspartam uyan

21 Nisan 2015 Salı 13:19

ısparta, bu gibi bilinmedik kişiliklere bırakılırsa ıspartanın vay haline 2 tarafı yönetmeside komikmiş ayrıca..ç

Ciğerci

21 Nisan 2015 Salı 12:52

bir zamanlar Ülkü ocaklarının gölgesinde sözde adam olanlar şimdi Akp nin ocaklarına sığınmışlar tabi Ülkü ocaklarında mama yok ama orda çok.sizin gibi menfaatçilerin zaten MHP de yeri yok.senii ocak bile adam edemediyse senden olmaz kardeş boşa çırpınma ciğerci.

ispartali

21 Nisan 2015 Salı 12:11

Bu ulkeyi yonetmek ne chp nin ne mhp nin isi beceremezler yapamazlar ulkeyi batirirlar unutmayin unutturmayin bahceli ecevit donemi turkiyeyi gorduk allah bir daha gostermesin.turkiyeyi 3 kurusa muhtac ederler mhp kac yillik parti millet getirmiyorsa biliyor ak parti 3 donem seciyorsa basarili oldugu icin AK PARTI EVET AK PARTI EVET

HAYRET

21 Nisan 2015 Salı 11:54

MUĞLA ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ MUĞLADA AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA KATILDI.KURDELA KESTİ.SİZCE NORMAL BİŞEY Mİ?İNANMAYANLAR BUGÜNKÜ POSTA GAZETESİNE BAKSINLAR..

KALAYOĞLU

21 Nisan 2015 Salı 11:22

AKP nin sefritika okullarına ve kongrelerine il müdürleri katılırken devlet memuru değilmiydi?Sözde yeni Türkiye; Yılan kendi eğriliğini bilmez,Devenin boynuna eğri der.

CİĞERCİ

21 Nisan 2015 Salı 10:55

BAŞLIKTAN ANLAŞILACAĞI GİBİ SAYIN ÖZELİN AFİŞ SLOGANI.EVET ISPARTA 2 DÖNEMDİR MİLLETVEKİLLİĞİ YAPAN AKP MİLLETVEKİLLERİ SAYESİNDE ÇOK ÇOK BÜYÜDÜK ARTIK BÜYÜYECEK YERİMİZ KALMADI.ISPARTA BÜTÜN YATIRIMLARI ALDI.DAHA NE İSTİYOSUNUZ.YAKINDA DİĞER İLLERE KREDİ VERECEĞİZ.

mhp

21 Nisan 2015 Salı 10:45

MHP cumhurbaşkanlığı seçiminde 13 tane siyasi parti ortak seçime girerken HDP de vardı...ne oldu MHP ile hdp ve 11 tane parti işte cevap...bir de doğu da terör bitmesini istemeyenler kimler acaba

DEMOKAN

21 Nisan 2015 Salı 10:36

Ülkücü Hak Yerini Bulsun Diye Kötü Olmayı Göze Almış İyilerin Başkaldırısıdır.Oğuz Abi Doğru Bildiğinden şaşmaz.Devletin Cumhurbaşkanı bile siyaset yapıyor ne var bunda.

mehmet

21 Nisan 2015 Salı 09:54

bu mu battı millete, millet anayasanın ırzına geçti her yer terör örgütü propagandası bunlar suç değil mi siz milleti mi yönlendirmeye çalışıyorsunuz ?

davrazlı

21 Nisan 2015 Salı 09:25

kimse kusura bakmasın, böyle düzensizlik olmazteşkilat whatsapp tan yönetilirse olacağı bu

adalet

21 Nisan 2015 Salı 09:16

beyler cabuk panıklemıssınız ıspartadakı kamu kurulusu ıdarecı ve memurlar akp kongerelerınde boy gozterırken neden sesınız cıkmıyordu saglık ve mıllıegıtımde akp de yer almıyan bır allahın kulu gostersenıze

hayret

20 Nisan 2015 Pazartesi 19:07

D M K nun disiplin yönetmeliğine göre yapılan suçtur.Ve soruşturma gerektirir.Cezası asgari kademe ilerlemesinin durdurulmasıdır.veya işten çıkarmadır.Eğer böyle bir şey varsa iş işten geçmeden müdahele edilip durum düzeltilmelidir.SSiyasetin acemiliği olmazz.il yönetimi çok cahilce bir iş yapmıştır.M V adaylarından ilk iki sıranın bu duruma müdahale etmesi gerekirdi

Mehmet Durmaz

20 Nisan 2015 Pazartesi 18:39

Cumhurbaşkanının başbakan gibi partiye oy toplamasının yanında devede kıl bile değil. O'nu da yazın buradan...

haram

20 Nisan 2015 Pazartesi 18:00

O zaman o aldığı maaş haram

AKP AMPÜL PATLATTI

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:54

AKP GEÇMİŞİNİ MUMLA ARAYACAK. Ankara’da 7 Haziran paniği: Bürokratlar suçlarını örtmek için belgeleri yakmaya başladı

Oguz

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:50

EGER BU OLAY DOGRUYSA OGUZ BEY DERHAL AÇIĞA ALINMALI SAYIN YETKİLİLER NERDESİNİZ

EYYY MHP

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:33

YA KARDEŞİM ANTALYADA BİLE SUYUN TONU 2 TL GİBİ RAKAM LA SATILIYOR.AMA ISPARTA DA 5 TON SU KULLANIYORSUN 20 TL GİBİ FATURA GELİYOR. SN YUSUF BEY NEDEN HİÇ BİR AÇIKLAMA GEREĞİ DUYMUYOR ACABA MHP SU FATURALARIN YÜKSEKLİĞİNDEN BAYAĞI ŞİKAYETÇİ AMA SESİNİ ÇIKARMIYOR.NEDEN SABREDİYOR ACABA 7 HAZİRANDA MHP YE VE ISPARTA BELEDİYESİNE GEREKEN CEVABI VERECEĞİ İÇİN OLABİLİRMİ...

MHP DE İTTİFAK ŞART

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:27

İTTİFAK ŞART NEDEN DERSENİZ BELEDİYE SEÇİMLERİNDE SN YUSUF ZİYA BEYİ SEÇERKEN CHP ÇOK YARDIM ETTİ BUNU ISPARTA BİLYOR.MHP DE İŞLER BELEDİYE YÜZÜNDEN SIKINTI VAR.ISPARTA ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ,İNŞAAT İŞLERİNİN ÇOK YAVAŞ İLERLEMESİ,SU FATURALARINDA SÜPER ZAMLAR 4 TON SU 15 TL GİBİ ITKM HİÇ BİTMEYECEĞİ GİBİ,,BELEDİYE ÖNÜNDEKİ YERALTI OTO PARKININ GEREKSİZLİĞİ GİBİ,GÜZEL ISPARTALIM VALİLİK ARKASINDAKİ YERALTI OTOPARKI NI YÜZDE 60 DOLDURAMIYOR.DURUM ŞUKİ MHP ISPARTA DA BİR MİLLET VEKİLİ BİLE ZOR ÇIKARCAK.

Ali canay

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:25

mhp nickli dostum , vatan millet sakarya nidaları atan akp ile bölücü terör örgütü partisi hdp nasıl ortak oluyor sen bana bunu acıkla . Bende sana mhp ile chp ortaklığını açıklayayım :)

MHP

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:09

KİMİ MUHALEFETLER DİYORLARKİ AK PARTİ KADROLAŞIYOR.EVET AK PARTİ KADROLAŞŞA DURUM BÖYLE OLMAZDI.2000 YILIDA MHP DÖNEMİNE BEN KURUMDA ÇALIŞIRKEN SİYASİ GÖRÜŞÜM ANA VATAN PARTİSİ OLUNCA YILLIK İZİN BİLE ALAMAZDIK..ŞU ANDA HALİMİZE ŞÜKÜRLER OLSUNKİ KARIŞAN GÖRÜŞEN YOK.BİRKERE İKTİDAR ÇALIŞANLARLA UĞRAŞMIYOR.BEN ŞAHŞEN MHP DE BUNU GÖRDÜM.İÇTİĞİNİZ SU BURNUNUZDAN GETİRİLER ŞÖYLE OBJEKTİF BAKARSANIZ MUHALEFET CHP İLE MHP AYNI RUH İKİZİ SOL BİR PARTİ İLE SAĞ BİR PARTİ NASIL OLUYOR ORTAK HAREKET EDİYOR.

Ali canay

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:02

adam acık acık rengini belli ediyor .ben mhp liyim arkadaş diyor .. Hastanede postanede maliye de okulda akpli olup da rengi ni belli etmekten korkan tipitipler var .. Neden belli etmiyolar çünkü devir dönerse cok belli etmeyelim kendimizi diye , bakarsın mhp ye dönüveriris diye ..

ıspartalı

20 Nisan 2015 Pazartesi 16:28

ne kadarda meraklısı varmış oguz başaran müdürüm iki tarafada yeter başka partilerde sıkıntı varsa sıkıntı varsa orayada el atabilir sıkıntı yok.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR