19 Nisan 2024 Cuma

PAZAR YERİNDE ŞOK EDEN OLAY

Karaağaç Mahallesinde Pazar günleri kurulmakta olan pazaryerinde esnaflık yapan müşteki M.K. nın gün içerisinde elde ettiği hasılatı bir torba içerisine toplayarak aracının şoför mahalline bıraktıktan sonra akşam tezgâhını toplarken aracın içerisinden parasının çalınması ile ilgili olarak olayın şüphelisi yakalandı.

Isparta

Müştekinin hasılatını koyduğu para torbasını aracın şoför mahalline bıraktıktan sonra tezgahını toplamak için aracının başından ayrılmasını fırsat bilen şüphelinin müştekinin yokluğunda kapısı açık olan aracın içerisinden para torbasını alarak buradan uzaklaştığı anlaşıldı.

 Tezgahını toplayarak aracının yanına gelen müştekinin geri döndüğünde para torbasının yerinde olmadığını görmesi üzerine ihbarda bulunarak para torbasını çalan kişi veya kişilerden şikayetçi olması üzerine ekiplerimizce olayın fail yada faillerini tespit etmek amacıyla inceleme ve araştırmalara başlanılmıştır.

Çevrede ve olay mahallinde yapılan araştırmalarda müştekinin aracının arka tarafında bulunan bir işyerine ait güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu olayı gerçekleştiren şahsın ekiplerimizce tanınan E.Y.isimli şahıs olduğu görülmüş ve şahsın yakalanması amacıyla çalışmalara başlanılmıştır.

Ekiplerimizce geçtiğimiz Cuma günü Yedişehitler Mahallesinde kurulan Pazar yerinde tedbir amaçlı yapılan kontroller sırasında olayın faili olan E.Y. isimli şahsın pazar yerinde olduğu görülmesi üzerine şahıs bir süre uzaktan takip edilerek başka bir olaya karışıp karışmayacağı kontrol edilmiş,daha sonra yakalanarak ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğümüze getirilmiştir.

Şüphelinin alınan beyanında Karaağaç Mahallesinde meydana gelen olayla ilgili olarak aracın kapısının açık olduğunu gördüğünü, paraya ihtiyacı olmasından dolayı müştekinin tezgahını toplamaya gittiğinde aracın kapısını açarak parayı kendisinin aldığını içerisinde 1.350 TL para olduğunu, bu paranın bir kısmı ile borçlarını ödediği, bir kısmını şahsi ihtiyaçları için harcadığını beyan etmiştir.

Yakalanan E.Y. isimli şahıs hakkında “Otodan Hırsızlık”suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR