25 Nisan 2024 Perşembe

PATPAT'A AUDİ MOTORU TAKTI!

PATPAT'A AUDİ MOTORU TAKTI!

Isparta

PatPat diye tabir edilen tarım aracına AUDİ marka otomobilin motorunu taktılar.

Sosyal paylaşım sitesinde paylaşım rekoru kıran görüntüde Patpat diye tabir edilen tarım aracına sahibi tarafından AUDİ marka otomobilin motoru takıldı. Deneme sürüşüne çıkan PatPat’ın sahibini ise görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

İŞTE O VİDEO


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mührü

04 Ocak 2024 Perşembe 12:28

Patpat ın en önemli özelliği yakıt ekonomisi,audi motoru patpat motorunun en az on katı yakıt yakar,kullanılamaz,**** olsun diye takmışlar..

DUMRUL

13 Haziran 2016 Pazartesi 15:54

sonuç hız yapar araçta ergonomi olmadığından niyazi olur arkasından ah lar vahlar ama iş işten geçmiştir. her yıl bunlardan dolayı olan kaza ve ölenlerin bir istatistiğini çıkarırmısınız

Deli Memet

10 Haziran 2016 Cuma 09:54

Araziye tarlaya çıktığına bişey demiyoruz,ama ilk çıkan patpatlar pancar motorundan yapılıyordu.Bunları trafiğe çıkışı çok tehlikeli.Klasik orta doğudaki vatandaş düşüncesi.Yabancıların ürettiği ürünlerle övünme,kendi aracını imal et..

kaza edip

07 Haziran 2016 Salı 09:13

birde bununla kaza edip nalları diktiği zaman böyle haber yapacakmısınız? o motor çalıntı mı? faturası var mı? şase numarası bile olmayan bir malzemeye başka araçta başka ruhsatta kayıtlı bir motoru nasıl takarlar. başkaları arabaya farklı motor taksa bağlanır... memlekete bak

Antalya hüseyin

06 Haziran 2016 Pazartesi 18:46

Abi benim elimde beyaz audi opel vectra b kasa aracım var takas olurmu. Parası önemli değil sırf audi sevdiğimden dolayı almak istiyorum.

Durmak

06 Haziran 2016 Pazartesi 18:04

Bu maknayla sehırlerarası yollarda gezesın, yuz tane polis ekıbı senı gorur bişiy demez, kazaya sebep olunca da vayy efendim şundan oldu bundan oldu! Herseyın serbest oldugu herkesın ıstedıgı yapabıldıgı, kural mural bılınmeyen dunyanın en ozgur(!) ulkesı burası, bravo! Bı de bunu mezıyetmiş gıbı vıdeoya cekmiş!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR