20 Nisan 2024 Cumartesi

PAT PAT KAZASI CAN ALDI

PAT PAT KAZASI CAN ALDI

Isparta

Senirkent Yalvaç karayolu Aşağı Kaşıkara köyü yakınlarında devrilen pat patın sürücüsü kazada yaşamını yitirdi

 

Senirkent Yalvaç karayolu üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada pat pat diye tabir edilen tarım aracı devrildi. Kazada araç sürücüsü 63 yaşındaki Yunus Bıçaklı yaşamını yitirdi.

 

Kaza Perşembe akşamı saat 19.30 sıralarında meydana geldi.Havanın yağışlı olması nedeni ile kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aracıyla takla attı. Devrilen aracın altında kalan sürücü ambulansla hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken yolda yaşamını yitirdi.

 

Yukarı Kaşıkara köyünde ikamet eden ve Hoyran Sulama Birliği’nde su bekçisi olarak görev yaptığı öğrenilen Yunus Bıçaklı’nın birsüre önce Toplum Sağlığı Merkezi’nden emekli olduğu ve köyde yaşamaya başladığı haber verildi.

 

Hoyran Sulama Birliği’nin sulama sezonlarında görevlendirdiği bekçilik görevine talip olan ve işe başlayan Yunus Bıçaklı’nın akşam saatlerinde Senirkent yolu Aşağı Kaşıkara köyü yakınlarında kaza yaptığı öğrenildi. Otopsi için Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenaze Cumartesi günü yakınları tarafından alınarak köyde toprağa verildi. Savcılıkkazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DUMRUL

29 Mayıs 2016 Pazar 19:10

ölene ALLAH rahmet eylesin ancak yaz geldi pat pat tabir edilen bu canavar kazalarına çokca rastlıyacagız 10 yaşındaki cocuga 80 lik ihtiyara direksiyon verir yola cıkarlar kazalar olur hadi kendi canları yandı kabahatlari diyelimde ışık yok reflektör yok aniden yola çıkma var birde uyardınmı tehdit küfür uysan al başına belayı trafik ve jandarmanın duyarlı olması lazım. yerleşim yerlerine girmeleri yasak ne egzer yalvaçta cirit atıyorlar duam odurki onlara göz yuman idarecinin arabsına toslasın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR