20 Nisan 2024 Cumartesi

PARTİMİN NEFERİYİM

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili seçilen ancak 1 Kasım erken seçimlerinde listede yer almayan mevcut Milletvekili Recep Özel, Endonezya'daki düzenlenin konferansın ardından Isparta'ya gelerek seçim çalışmalarına katıldı.

Isparta

Endonezya'da "Yolsuzluğa Karşı Parlamenterler 6.Küresel Konferansı"nda ülkemizi temsil eden Milletvekili Özel, 32 saatlik yolculuğunun ardından Isparta'ya geri döndü. Özel, daha öncede söylediği gibi "Listede yer alıp almamam önemli değil, Bu seçim kader seçimidir"diyerek milletvekili adayları ile seçim çalışmalarına başladı.

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Özel, ayrıca düğünlere de katıldı. Milletvekili Özel burada yaptığı açıklamada ise: partimin her zaman neferiyim. Küskün yada dargın değilim. 2007 yılında da listede yer alamamış ve bir dönem beklemiş 2011 seçimlerinde tekrar milletvekili seçilerek Isparta'mıza hizmet etme şansı yakalamıştım. Ve bugün bir kez  daha ara veriyorum. Ama her zaman yine partimin neferi olarak çalışacağım. Ve bugünde esnaf ziyaretlerimizde bulunarak partimize destek istiyoruz" dedi.













 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

12 Ekim 2015 Pazartesi 18:55

Endenozya kurtuluş bayramı yapıyormuş. Darısı TC ne.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR