18 Nisan 2024 Perşembe

PARTİCİLİK GÖZETMEM DEDİ

Isparta'nın yükseköğrenim alanındaki en girişimci ilçesi Senirkent'te öğrencilerin barınma sorununu çözüme kavuşturacak önemli bir adım atıldı. MHP'li Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, merkezi hükümetin bu alandaki imkanlarından faydalanmak adına ilçenin girişindeki 11 bin m2'lik Belediyeye ait taşınmazı Kredi Yurtlar Kurumu'na hiçbir karşılık beklemeden hediye etti.

Isparta

MHP'li Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, ilçesindeki üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için 8 bin m2'lik alanı vatandaşın hibe ettiği, 4 bin m2 bölümünüde belediye Kredi Yurtlar Kurumu'na verdi.

Senirkent'in eğitimci Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, merkezi hükümetin imkanlarından ilçesinin de faydalanması için önemli adımlar atıyor. Yükseköğrenim hayatına önemli katkıların yapıldığı ilçede, KYK'nın yurt yatırımlarından faydalanmak için Belediye Başkanlığı da üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. İlçe girişindeki Belediyeye ait 4 binbin m2'lik değerli taşınmaz, yurt yapılması için KYK'ya hediye edildi. KYK, ilçede 400 ila 600 arasında kapasiteli öğrenci yurdu yapacak.

 "11 bin m2 Belediyemize ait arsamızı Kredi Yurtlar Kurumu'na devrettik. Daha önceden yapılması gerekirdi ama bize nasip oldu. Biz 400 öğrencilik planlıyoruz ama bölge müdürümüz geldi sahanın geniş olduğunu söyledi. 'Daha fazla kapasitede yapalım' dedi. 600-700 öğrenci kapisitesinden bahsetti. Ama bize 400 öğrenci kapasitelil yurt yeterli gelecektir.

         Memleketime hizmet etmek istiyorum. Benimle birlikte memleketime hizmet etmek isteyen varsa sırtımda taşırım. Hiç bakmam. Burada koyu particilik yapmanın bir anlamı yok. Partim canım başım üstüne. Ben Miliyetçi Hareket Partisi'nin belediye başkanıyım. Bu insanlar tarafından seçilmiş bir insanım. Allah razı olsun. Bu şerefi bize bağışladılar. Hizmet noktasında particilik olmaz. Öyle de yapıyoruz."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SenGetLi

18 Kasım 2015 Çarşamba 13:19

sengete sayenizde nufus kalmadı sizin milliyetçilikle alakanız yok yakında kabacaya baglanır senirkent sayenizde

sıkıntı

18 Kasım 2015 Çarşamba 11:15

senirkentte öğrenciler barınma yönünden mağdur değilki her yer apart yurt keşke bu duyarlılığınızı geliştirip senirkent için daha faydalı olabilecek alanlara yöneltseniz. kyk çok öenmli evet belki daha fazla öğrenci gelmesini sağlayacak ama senirkent bu durumu karşılaya bilecekmi? onca apart yurt sahiplerinin magduriyeti ne olacak? boşa yatırım yapıyorsunuz syn başkan senirkentin eksik taraflarına yönelin ve yatırımları ona gör eyapın. sonra bu bina da boş bekleyerek dökülen evlere dönmesin...

sengetli

17 Kasım 2015 Salı 15:36

sn.başkan yukardaki haber güzel.tebrikler.gelgelelimki sengendin yolları çok kötü.mhp li başkan olarak.ısparta bld başkanı ile görüşülsede yollar sıcak asfalta kavuşsa.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR