18 Nisan 2024 Perşembe

PARSEL PARSEL İHANET

PARSEL PARSEL İHANET

Isparta

Hainlerin masum kişilerden zorla himmet toplayarak,arazileri işgal ettiği ve bin 142 parsel araziyi hileyle üzerlerine geçirdiği ortaya çıktı. Isparta, Sakarya, Uşak gibi illerde FETÖ’yü destekledikleri belirtilen bazı iş adamlarının, vatandaşlardan bağış olarak aldıkları toplam 180 milyon lira değerindeki arsaları tapuda kendi üzerlerine geçirdikleri tespit edilmişti.

Şirket yöneticilerinin bağışlayacakları arazi üzerine öğrenci yurdu ve cami yapılacağını söyleyerek, masum vatandaşları kandırdıkları yöntemle binlerce dönümlük arazi parselleyen FETÖ'ye bir darbe de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan geldi.

BİN 142 PARSEL KURTARILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, FETÖ'ye destek verenlerin mal varlıklarına el konulmasına ilişkin, "Bin 142 parsel kurtardık. Daha o yayımlanan ve bilinenlerin dışında" ifadelerini kullandı.Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, önceki gün Kayseri'deki Elbiz Parkı'nda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle basına kapalı görüşme yaptı.

BİR TANE ARSA 200 MİLYON DOLAR

Özhaseki konuya ilişkin açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:Tapu kadastrodaki arkadaşlarıma dedim ki bütün tapucu arkadaşları arayın, emir verin, bunlar tapuları bir yerde toplamış olabilirler, gayri kanuni olabilir. Huylandıkları kimsenin tapularını devretmesinler. Polise haber versinler,savcıya haber versinler, işlem yapılsın. 'Bir tane arsa 200 milyon dolar.

3 İLDE 180 MİLYON TL'LİK ARAZİYİ ELE GEÇİRDİLER

Öte yandan, Isparta, Sakarya, Uşak gibi illerde FETÖ’yü destekledikleri belirtilen bazı iş adamlarının, vatandaşlardan bağış olarak aldıkları toplam 180 milyon lira değerindeki arsaları tapuda kendi üzerlerine geçirdikleri tespit edilmişti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

asp 2.dalga

30 Ağustos 2016 Salı 20:32

2. dalgalar asp ye ne zaman uğrayacak

reyhan

29 Ağustos 2016 Pazartesi 18:20

fetöye arsa verenlerde alınsın

x

29 Ağustos 2016 Pazartesi 13:19

Bu hainlerin okullarına çocuklarını bile bile gönderen aileler hakkında neden bir şey yapılmıyor..

Baki yeşil

29 Ağustos 2016 Pazartesi 11:04

Bu şerefsiz haysiyetsiz hainler herşeyi yaptılar. 40 yıldır milletten cami yapacağız fakir çocukları okutacağım deyip hepsi zenginleşti tek bir tane dahi cami yapmadılar tek fakir okutmadılar,bedava öğretmen çalıştırdılar bu paralar nerelere gitti,bu gerizekalı cemaat mensupları dönüp hiç sorgulamadılar 78 yaşında peygamber aşığı ilan ettikleri zat peygamberimizin en kuvvetli sünneti olan Hanefi fırında haram olan sakalı dahi yok demediler.20 yaşında gençler sakallı iken bunlarda bıyık dahi yok

JOHNNY RİNGO

29 Ağustos 2016 Pazartesi 10:31

SENİRKENTTEKİ 2.DALGA TEMİZLİĞİ MERAKLA BEKLİYORUZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR