26 Nisan 2024 Cuma

PARLAK KÖŞKE ÇIKTI

PARLAK KÖŞKE ÇIKTI

Isparta

Keçiborlu Belediyesi ile ilgili yatırımların takibi amacıyla Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak; “Hayırlı Olsun “tebriği maksadıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın makamı olan köşke çıktı. Keçiborlu Belediyesi ile ilgili yatırımların takibi amacıyla Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak; “Hayırlı Olsun “tebriği maksadıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın makamı olan köşke çıktı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı’nın Parlak’a oldukça sıcak davrandığı da gözlemlendi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bit Yenigi

16 Ekim 2014 Perşembe 14:02

Keciborluda kupon arazi vardir, onlari kapatmak icin arayip duruyodur CB. Yanina da ondan cikarmistir baskani. Malum, Antalya hizli treni keciborludan gececek, durak o civara yapilacak, Bu isin altinda bi bit yenigi yoksa, kupon arazi meselesi yoksa eger bi sonraki secimlerde Tayyibe vericem oyumu.

BİR DOST

16 Ekim 2014 Perşembe 12:33

Sayın başkanım. Bu şans her zaman gelmez. Millet vekilleri bile görüşemezken seni çağırdı. Lütfen bunu iyi değerlendir. Mesela, şuan vali bey özel bir şirkete için çağrı merkezi binası arıyormuş. Fırsat kaçtı kaçıyor deniyor. Al sana bir şans. Bunu Keçiborlu"ya getir. Bundan büyük hizmet mi olur. Gerekirse kendi binanı ver. Keçiborluya canlılık gelir. Sen bunu yaparsın Allahın izniyle.

SENİRLİ

16 Ekim 2014 Perşembe 12:07

Kesin kaynak. Şuan ki milletvekillerinin çalışmaları hakkında bazı sorular oa sormuş. Bir tanesi hakkında iyi sözler söylemiş. Seçime yakın tekrar yanına çağıracakmış.

keçiborlu

16 Ekim 2014 Perşembe 10:23

başkanım 4 sene sonra ısparta belediye başkanlığına hazır ol başkanımızı ısparta belediye başkanlığına hazırlıyorlar iyide olur

Omar

16 Ekim 2014 Perşembe 09:37

yakışmışsın.

ISPARTA

17 Ekim 2014 Cuma 21:04

COOK VE GURUR DU

keçiborlu

15 Ekim 2014 Çarşamba 20:01

helAl başkanım hizmet akacak

geciborlu

16 Ekim 2014 Perşembe 09:44

ne hizmeti akacakk. hani bu başbakan değildi.davutoğlu idi başbakan .siz bile inanmıyorsunuz onun tarafsız olacağına hizmet akacak mış mış.bırakın bu işleri adil olmayı öğrenmeden adam olamayacaksınız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR